Sindrom depresiv anxios paroxist?

17-01-2011
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
In urma problemei pe care o aveam cu Dispneea care a aparut treptat in urma renuntarii mele la fumat si la stilul de viata prost pe care il aveam.

Am facut mai multe investigatii ekguri 2/plamani ok/ homoleucograma ok/ ecografie putin nisip la rinichi nimic de speriat/ tiroida putin tsh marit cu valori 5, 2/ exudat ok / phul urinei 8/ glicemie 82/ biliburina electroforeza gama gt toate normale.
Aceste analize le-am facut in urma cu 2 luni respectiv 18 noiembrie moment in care am crezut cu siguranta ca am sa mor pentru ca efectiv nu puteam sa respir am facut tratament o luna de zile cu symbicort avand un fond infectios dar cu toate acestea medicul m-a asigurat ca plamanul e sanatos si e din cauza psihicului, drept urmare am ajuns la psihiatru care mi-a recomandat initial jumatate lexotan jumatate seroxat ziua si seara un lexotan am facut o luna tratament dispneea s-a ameliorat dar eram foarte terminat (leguma) de pe 3 ianuarie am schimbat tratamentul la sfatul medicului inversand dozele si reducand jumatate lexotan ziua si jumatate seroxat si jumatate lexotan inainte de culcare.

Am facut si doua sedinte de psihoterapie dar nu sunt motivat sa continuii si am sa va explic de ce
Starile mele sunt urmatoarele si ma deranjeaza si mi-au schimbat viata:
-nu am pofta de mancare dimineata simt ca am slabit enorm fata de ce om eram de la 85 de kg am vreo 75 cu 1, 82
inca ma aflu in limite
-nu am putere de concetrare
-obosesc repede si imi este foarte somn ma culc la 11 12 ma trezesc la 11 12
-transpir mult noaptea si mi se infunda nasul folosesc bixtonim intr-o dimineata m-am trezit cu sange in gat
imi curge ceva din gat ca si cum ar fi firisoare mici gelatinoase cu gust acru
-ma doare seara in partea stanga sub coasta
-uneori ma trezesc cu o senzatie in timpul noptii ca si cum mi-ar fi rece in tot corpul, rece care pleaca de la coloana parca si urca pana la cap la ceafa si inapoi la rinichi
-urinez noaptea si parca simt o presiune in cosu pieptului inainte sa urinez cand imi vine sa urinez nu ma trezesc pe cale naturala ci din cauza ca am penisul sculat asta e ca un fel de avertisment sa ma duc la baie.plus ca nu mai am presiunea ce o aveam odata..
-am impresia ca ma duc la vale si am sa mor. ma doare si gatul si urechea putin in partea stanga acum
macar imi vine mai usor cu respiratul.
acum am o senzatie de gol in stomac cu toate ca abia am mancat

anamneza : esofagita de reflux cu o usoara rana am folosit nexium si ibutin prin ianuarie anul trecut si pe urma cate un nexium la o luna sau doua saptamani luate dupa capul meu
-o infectie urata tare tot in ianuarie anul trecut in gata care a fost cu puroi si a cedat cu gentamicina injectii si continuat cu un antibiotic oral
- raceli repetate la nivelul traheii ani la randul toate tratate cu antibiotice..
- fumator de 8 ani /
pe calea acestui mesaj va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi utile va multumesc Cu Dumnezeu inainte..
46 comentarii 12 Înainte ›
0
18-01-2011, ora 12:06
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Azi noapte m-am trezit ca si pana acum cu senzatia de urinare si frig cu o oboseala in zona inimii ca si cum as fi racit si am zis sa mi iau si temperatura cu toate ca eram invelit temperatura mea era de 35 de grade. si patesc asa de 2 luni de zile.
Am uitat sa precizez ca urmez tratament cu lexotan si seroxat doze minime jumate si jumate...
0
19-01-2011, ora 13:08
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Am luat o amoxicilina azi noapte...
0
20-01-2011, ora 12:43
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Inca astept niste sfaturi!
0
20-01-2011, ora 14:00
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Ma tot supara in zona rinichilor nu mi dau seama ce sa fie oare din cauza ca iau pastilutele astea?
0
26-01-2011, ora 20:40
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Chiar nu raspunde nimeni la comenturi continui tratamentul azi noapte m-a suparat in zona inimii am luat nitromint si mi-a trecut m-am culcat. oare ce teste sa mi fac sunt disperat nu stiu de ce nu am aeru necesar sa ma desfasor cum ma desfasuram o data. Sa va fereasca Dumnezeu pe toti de asa ceva si sa fiti sanatosi astept un sfat cu ce analize sa fac complete pentru. mine!
0
27-01-2011, ora 22:18
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
va rog sa ma ajutati!
0
30-01-2011, ora 23:37
steliana65
Nu este medic/terapeut
steliana65
Am fost miscata de suferinta ta, dar nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi medicale.Pot doar sa-ti spun sa te uiti in jurul tau, sa vezi ca sunt multe motive de a-ti face curaj sa traiesti cu optimism.Fa-o pt cei pe care-i iubesti, pt cei care te iubesc pe tine, pentru faptul ca viata e una si daca o ratam nu avem alta sansa...
Daca te simti tare singur gandeste-te la D-zeu care e mereu disponibil pentru toti care il cauta.
Puterea de a-ti reveni e in tine, nu in tot felul de medicamente si nici la altii care habar nu au ce ai in suflet.
Vorbeste cu Creatorul tau si al nostru al tuturor, spune-i deschis ce te doare(doar intre tine si El, sincer si deschis ), cere-i ajutorul..
0
31-01-2011, ora 00:16
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
In fiecare zi fac asta si am ajuns sa cred ca moartea este doar o scapare la suferinta vietii. Dumnezeu stie mai bine si toate sunt cu un scop, probabil, cel mai mult ma doare ca suferinta dezumanizeaza omul si il aduce intr-o stare in care dragostea iubirea si credinta nu mai exista. Suferinta chinuie tot ce ai in tine si ultima farama de iubire dar si Iisus a suferit pentru noi poate ca si noi trebuie sa suferim pentru a fi in Iisus... suferinta e purgatoriul sufletului pe pamant si singurul prieten iti ramane Dumnezeu... Eu sper intr-o existenta si o bucurie infinita care se va face printr-o tranzitie fara durere atat imi doresc sa nu ma doara oricum si durerea e doar o perceptie subiectiva si trecatoare.
A face fapte bune e uman, a trai fara a face nimic pentru altcineva e inuman, este o durere crancena in lumea asta, ne chinuim pentru avere, ba nu ne ajung hainele, ba nu avem cu ce sa ne mai ghiftuim, dar oare nu cumva viata e atat de simpla pentru toti? Eu va las acest mesaj pentru ca simt ca nu exista leac la tristetea mea...
0
01-02-2011, ora 17:32
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Azi am fost la sala sa trag de fiare la sugestia psihoterapeutului incerc sa mi traiesc viata la maxim m-am descurcat am tras dar parca tremura carnea pe mine acuma.si sunt obosit o fi de la tiroida asta cine stie... va tin la curent cu starile mele !!!
0
11-02-2011, ora 20:48
alejandra27
Nu este medic/terapeut
alejandra27
si eu am unele simtome (dureri fizice), dar totul este de la stres...si pana sa ajung la un psihiatru mergeam sa imi fac analize la sange, ecografii...etc...imi era teama sa nu am cine stie ce boala. Totul pornea de la depresie.
Fiind foarte multe scheme de tratament antidepresiv, e important ca medicul sa iti gaseasca tratamentul eficient pt. tine. Sanatate multa si nu te mai panica, cam astea sunt simtomele...stiu, e groaznic!
0
11-02-2011, ora 22:38
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Pai tratamentul si-a facut cat de cat efectul sa zicem dar nu ma pronunt adik sunt dependent de aceste pastile, sunt nesigur de viitor nu stiu cum va evolua totul. sunt foarte obosit. incerc sa renunt la picaturi de nas imi tot curge din nas ceva galben urat dimineata adik din gat imi iese de la nas zic eu ca vine.

Noaptea am un somn cu dureri de ceafa sa zic asa transpir mult si multumesc lui Dumnezeu in fiecare dimineata ca m-am trezit. Inca sunt pe baricade si atat timp cat voi mai fi aici voi posta.
Nenorocitii astia care au lasat libere otravurile pe piata or sa plateasca nici macar HEROINA nu a facut atatea victime in tara asta sau alte droguri.

Inca astept sfaturi de la doctori de specialitate ce analize as putea sa fac unde sa ma duc va multumesc anticipat!
0
12-02-2011, ora 17:05
alejandra27
Nu este medic/terapeut
alejandra27
si eu sunt foarte dependenta de pastie, acum astept sa merg si eu la medic in ro( momentan nu ma aflu in tara). Aici unde sunt eu mi-au scos rivotrilul si mi au bagat oxazepam, si pur si simplu de dim pana seara imi tremura tot corpul, am atac de panica in fiecare zi, cam astea sunt repercursiunile unui tratament neadecvat. Cand mi-au vazut medidici de aici tratamentul pe care il iau, prima intrebare a fost:, , Si u mai poti sa stai in picioare de la atatea medicamente?, , Durerile de ceafa sunt tot de la starea asta de neliniste, transpiratia de la pastile. Sa stii ca ai dreptate cu dependenta, eu cnd am scos rivotrilul nu pot sa explic starile, nu voi uita toata viata mea! Cnd ma intorc vreau sa merg la spitalul Sf Stelian, am mai fost si acolo m-am pus pe picioare.
0
12-02-2011, ora 17:07
alejandra27
Nu este medic/terapeut
alejandra27
nu mai lua dupa ureche atatea pastile, de inima sau mai stiu eu..de la starea asta vin toate!
0
13-02-2011, ora 12:53
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Multumesc pentru raspunsuri alejandra27 iti doresc multa sanatate. Marti merg la controlul psihiatric sa vedem ce mai ajustam daca continuam am sa ma duc si la plamani tot saptamana asta.
Acum i-au biozeolyth niste pastile care detoxifica organismul + tratamentul psihiatric... ma cam dor organele, in ultima perioada ciudat tare dar ce imi este dat am sa duc, pana la urma toti vom muri si in 50 de ani istorie va fi si acest forum...
Sfatul meu pentru generatiile viitoare este sa nu se lase condusi de emotii in viata emotiile trebuie maxim controlate pana la urma oamenii se vor extermina daca nu vor proceda ca in filmul Eqilibrum.
Pentru ca emotiile sunt cele care distrug organismul emotii pe care tinerii nu le pot controla. Pana la urma unii consuma alcool, unii consuma tigari, unii sunt consumatori de sex, unii sunt consumatorii de frustrari pentru ca daca nu ai vicii viata devine frustranta, unii stau la calculator prea mult. societatea ne-a impins intr-o prapastie a emotiilor negative.
Ghidul vostru este BIBLIA daca veti urma acest ghid ca un manual de utilizare al organismului veti trai mult pe pamant veti depasii propriile frustrari si veti supravietuii emotiilor negative. si la final va exista si fericirea vesnica daca nu ii vom cere sa se inventeze. Pace tuturor.. sa nu credeti ca drogatii sunt speluncile societatii sau ceva de genu, drogatii sunt oamenii care si-au pus intrebari si nu au gasit raspunsuri si pana la urma evolutia consta in ati pune intrebari, pacat ca astia au legalizat otravuri.
0
14-02-2011, ora 12:04
alejandra27
Nu este medic/terapeut
alejandra27
Nu iei asa multe medicamente in ceea ce priveste tratamentul antidepresiv, mai ales ca lexotanilul nu e asa tare.
Eu iau Efectin /2, oxazepam/2 si romeron/1 si tot am atacuri de panica zi de zi...da e foarte usor sa condamni si un consumatori de droguri, numai cine nu trece prin asta nu stie.
Sanatate maxima iti doresc si poate scrii ce ai facut la control!
0
15-02-2011, ora 20:56
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Dupa consultul de azi continuam cu acelasi tratament 1/2 lexotan dimineata, 1/2 lexotan si 1/2 seroxat seara.. pentru o perioada mai lunga cu Dumnezeu inainte cica :| inca astept sfaturi pentru ce analize sa fac eu tot nu ma simt bine simt o slabiciune a oaselor dureri in zona abdominala si ca o rosatura in mijloc parca si plamani ar avea ceva pe dinauntru nu stiu sa ma exprim e ciudat.. !!!!!
0
18-02-2011, ora 00:14
alejandra27
Nu este medic/terapeut
alejandra27
da, astea sunt efectele depresiei! si eu intr-o perioada aveam boli inchipuite, eram obsedata de gandul ca as diabet, ba cancer
0
18-02-2011, ora 00:16
alejandra27
Nu este medic/terapeut
alejandra27
te inteleg perfect, e o boala care te tine prizonier in propiul corp, si numai poti avea o viata normala. E greu!
0
18-02-2011, ora 16:59
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Ma simt si ma las purtat de destin sigur exista o explicatie pentru ce ni se intampla... atat timp cat am deschis ochii si am vazut lumea care ma inconjoara mi-am anulat nonexistenta eterna un infinit de nimic ar insemna pur si simplu ca eu sa nu exist acum. Conform matematicii infinit este si de la 1 la 2 dar conform universului consider ca infinit este Dumnezeu care ne cuprinde si sper ca asa va fi. happy end.
0
28-02-2011, ora 02:20
Menadel
Nu este medic/terapeut
Menadel
Veto cred ca putem sta de vorba si iti va folosi acest lucru. Nu trebuie sa cauti nimic, nu ai nimic, raspunsul e in tine. Trimite-mi un mail daca doresti. -*


(*modificat de administrator)
0
28-02-2011, ora 20:00
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Raspunsul este in Dumnezeu!
0
09-04-2011, ora 19:06
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
ce fac in continuare inca sunt aici?
0
28-04-2011, ora 14:50
elenamirelamiron
Nu este medic/terapeut
elenamirelamiron
problemele mele au aparut cu aprox un an si jumatate in urma...de la o amigdalita a pornit totul mi s-au inflamat niste ganglioni in zona gatului( nici acum nu s-au retras complet) mi-am scos amigdalele acum totul e ok din punctul acesta de vedere dar din cauza fricii de moarte (ma gandeam la ce e mai rau) am avut timp de o luna niste atacuri de panica groaznice, am slabit mult nu puteam sa mananc nimic. greata si oboseala.mi-a facut o groaza de analize dar nimic, totul a iesit foarte bine...mi-am mai revenit putin dar acum ma chinuie aceeai greata si ameteli.nu stiu ce sa fac.va rog ajutati-ma cu un sfat
0
28-04-2011, ora 15:08
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Sa inteleg ca te regasesti in situatia descrisa de mine mai sus? Eu unul sunt varza si acum ma dor oasele prin spate in piept si am un nod in gat mai nou, dar ce ma supara cel mai tare este faptul ca nu pot sa ma concentrez am asa o confuzie mentala cu toate ca am renuntat sa iau pastilele de la psihiatru dandu-mi seama ca nu trebuie sa le mai iau. Am inceput sa cred ca e ceva acolo trahee, esofag, amigdale care sunt foarte rosii. Astept mai multe detalii scumpa mea elena.
0
06-05-2011, ora 00:51
RobertC
Nu este medic/terapeut
RobertC
Buna Veto...nick predestinat?Pai veto inseamna ca te opui..te opui energiei vitale cred eu..scuze, dar..cine iti vrea binele iti spune adevarul..ca sa te "incurajez" putin, am sa-ti spun ca si eu am unele probleme cu articulatiile si mai nou, vad "simt"mijlocul..desi e cam devreme..si iau diferite suplimente naturale insa..am 40, insa..fac multe drumuri datorita profesiei..e adevarat, azi, ai toate sansele sa fi depresiv, mai ales un om atent la ce se intampla pe planeta..de la aer, mancare si ape..toul e poluat, suntem obligati sa stam in orasele astea supraaglomerate si poluate si de bioxid de carbon si de tot felul de boschetari..datorita unui loc de munca..dar s-ao luam cu inceputul..acum 10 ani-retine!- 10, datorita unei depresii profunde- fosta mea nevasta, tipa de 1, 80m, blonda, supla, cu care urcam la 2 saptamani pe munte, femeie din Brasov, care avea principii si ajuta 2 vecine amarate, aplecat din tara..ptrca maica-sa vroia unul cu mai multi bani...nu vea tata si avea un fratecare nu muncea..dupa 5 ani, dincare aproape 2 naveta in fiecare week end la munte, a plecat sperand atunci sa ma cheme si pe mine..dupa 7 luni in care s-a schimbat total, a devenit egoista, materialista, s-a intors pretinzand ca vrea sa ma cheme dupa ce ajunge iar acolo..in fine, se incurcase cu un sud american care pretindeaca nu mai are treaba cu el, dar am preferat sa dau divort, din spital. De atat stress si aici e important, am facut o mica necroza pe plamanul drept..adik leziuni pe plaman..stat in spital 2 luni -era si iarna- si trebuia sa stau la caldura, sa mananc bine - adica incepusem sa mananc zilnic miere deexemplu.- si luam cate 12 pastile..in fata mea, au murit 2 oameni..unul de cancer la plaman, care se urcase de la intestinul gros, altul..s-a prabusit in fata mea, ptrca urcase scarile..in 30 de min a murit cu toate ca eu chemasem asistenta in 2 min..ce am inteles eu?ca m-am "ridicat' datorita unei prietene cu 6 ani mai mare ca mine care a venit la spital si acasa, aducandu-mi de toate, cu toate ca, nu ea era obligata ci.."nevasta"care era departe, se distra si o durea..undeva..ce am mai inteles dupe ce am fost mai mult timp la biserica, am citit diferite carti de sfaturi religioase, meditat si ma refer la meditatie budista, am studiat budismul extraordinar, am gasit compasiunea, am renuntat la a mai fi suparat..desi am iubit enorm, iar lipsa brusca a iubirii..devine groaznica si fizic, si acum, cand imi aduc aminte ma doare, cu toate ca am schimbat in viata mea..am invatat sa-mi vad de viata mea, ptrca oricum, nu ajuta la nimic..ca asa a vrut D-zeu, sa ma salveze, ca daca strangi energie negativa pringandurile tale care sunt energii concentrate si le proiectezi in subconstient, acestea afecteaza si fizicul, ca de ce tronezi in starea ta negativa..de aceea, afectezi negativ corpul..e adevarat, poate fi o cauza "fizica" desi totul in Univers ca si in corpul uman e energie, si depinde de care, pozitiva sau negativa..cauza "fizica" poate fi o imunitate scazuta, -datorata lipsei de fructe, legume proaspete-adica hrana cu energie pozitiva VIE!-, si un tonus mai pozitiv, combinat cu plimbari in natura- eu urc pe munte de ex.cand am bani si pot..chiar 1zi-2..poate fi fondul unei depresii combinate cu un pic de autosugestie negativa..desi si eu uneori, nu pot scapa de ea, desi sunt constient ca e produsa de mine, si nu am nevoie de negativism..din pacate, pe an ce trece situatia din societate e tot mai problematica..am citit f mult religie, istorie, ocult, teoria conspiratiei..asta m-a scapat de depresie mai mare, ocuparea cu job-ul si cititul..e greu sa uiti de tot..dar nu imposibil.Am sa scanez si iti voi trimite "intinereste si traiestemai mult' carte Dr Deepak CHOPRA editura for you, poate asta combinata cu sala -merg si eu la o sala de 2 luni- te va ajuta..pe de alta parte, cauta-ti domne una - daca nu ai-care sa-ti placa cat de cat fizic, ideal ar fi si spiritual, intelectual si du-te la un munte 2 zile..ia o sticla de vin portughez demidulce roze din K.nd la 7 lei si mai uitaprivind muntele..mai vb..sperca ti-am fost de ajutor..daca vrei iti las id-ul meu..dar seara potvb
0
06-05-2011, ora 00:58
RobertC
Nu este medic/terapeut
RobertC
A, am uitat sa-ti spun ce iau eu si ce cred...nu cred in chimicle- medicina alopata_ iauasa :armurariu planta ptr ficat, sau esentiale, asta ptr a tine ficatul curat fara toxine, si asa respiram destule, cartilagiu de rechin exista si la 15 lei- documenteaza-te e bun nu numai ptr articulatii ci si ptr imunitate..sau http://www.suplimenteabc.ro/MEGA-GLUCOSAMINE-66p.html si http://webcache.googleusercontent.com/search?hl=rolr=lang_rospell=1q=cache:HkU-vvexATUJ:https://comenzi.farmaciatei.ro/imunomodulatoare/ganozheolyth_60_comprimate_dacia_plant-p10018110/comentarii+ganozheolyth+farmacia+teict=clnk.Mai poti incerca spirulina...oricum, conteaza alimentatia..si nu mai fi asa "prapastios"..
0
06-05-2011, ora 18:11
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Recent am vazut un mixaj de filmulete cu Patrick Swayze un om care a avut un loc in copilaria mea... o voce superba si un dansator pro, un Barbat bine cum ar zice femeile. Daca va uitati la filmulete http://www.youtube.com/watch?v=ywOgw_dJV_M veti intelege ce am inteles si eu pana la urma e vorba despre o lupta acerba pentru fiecare zi din viata alta sansa nu avem. Acest om imi da putere si credinta ca se poate si mai rau. Iti multumesc robert pentru sfaturi conteaza mult atentia ta in lumea asta in care nici macar atentia nu mai e gratis. Esti un om puternic si imi place felul in care spui ca te-ai reconstruit. Ceva se intampla in momentul cand se declanseaza o boala este momentul in car ese rup legaturile energetice pozitive. Eu sper sa recontruiesc acest camp, cu toate ca respiratia este o problema fundamentala. Nu stiu cum m-as fi manifestat cu altceva dar stiu faptul ca fara aer imi vine foarte greu sa mai acumulez energii pozitive. Oricum viata te obliga sa lupti si iti dai seama ca esti conducatorul unei masinarii care te conduce de multe ori pe tine si reciproc. Asa ca vorba ta un munte nu cred ca mi-ar strica. Sper ca scopul acestei vietii sa scuze mijloacele si undeva sa fie bine!
0
09-05-2011, ora 22:02
elenamirelamiron
Nu este medic/terapeut
elenamirelamiron
eu deja am renuntat sa ma gandesc la posibile boli grave...incerc sa iau aceste simptome drept urmarea depresiei dar sa stiti k niste controale amanuntite nu strica niciodata...eu una m-am saturat de acelasi raspuns "nu ai nimic' si deja ma simt mai bine. multa sanatate va doresc tuturor
0
09-05-2011, ora 22:19
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Concluzia trista este ca sistemul de sanatate este la pamant nu ai cum sa fi sanatos in tara! Aici este o condamnare viata.
0
14-05-2011, ora 21:06
razvan33
Nu este medic/terapeut
razvan33
veto, poate te ajuta si link-ul asta...sa stii ca nu esti singurul http://forum.romedic.ro/prod/intepaturi_la_inima_019924.html/
Adaugă un comentariu / răspuns
46 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •