sindrom hepatocitoliza copil mic

22-04-2009
daria06
Nu este medic/terapeut
daria06
Buna ziua! Fetita mea de 2.5 ani a fost diagnosticata cu sindrom hepatocitoliza la spitalul din Cluj. Transaminazele ei sunt foarte mari 117.I s-a dat ca tratament liv 52. Nu mi s-a spus daca trebuie sa tina regim alimentar. Nu stiu cat de grava este aceasta boala si daca o sa-i treaca. Va multumesc anticipat daca cineva imi poate da niste raspunsuri. ( poate ma mai linistesc)
1 comentarii
0
23-04-2009, ora 17:52
danabv
Nu este medic/terapeut
danabv
Sunt uimita ca medicul de la Cluj nu v-a dat detalii privind dieta pe care trebuie sa o urmeze fetita dvs. Sfatul meu este sa luati cat mai curand legatura cu el si sa-i cereti detalii privind regimul de urmat. Pana atunci, evitati prajelile. grasimile, condimentele, alimentele iritante. Scrieti-mi - si va voi da adresa unei asociatii a bolnavilor cu afectiuni hepatice, sper ca ei va vor ajuta (regulamentul acestui forum, pe care doresc sa-l respect, ma impiedica sa va spun direct adresa acelei organizatii).
Multa sanatate si nu disperati, fetita dvs isi va castiga sanatatea, hepatocitoliza este tratabila.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici