sindrom hiperkinetic

04-01-2011
zaharia mihaela
Nu este medic/terapeut
zaharia mihaela
Buna ziua,
in urma cu aprox o luna am simtit cum ametesc si niste intepaturi in partea de jos a pieptului chiar sub inima.stiindu-ma cu probleme si adica cu tahicardie sinusala si sindrom hiperkinetic (diagnostic pus de medic specialist cardiolog)in urma mai multor investigatii nu am dat mare importanta pe moment dar dupa mai multe reprize la rand de intepaturi ca si cum te-ar impunge cineva cu un cutit am intrat la banuieli si cand am mers la medic si mi-a luat tensiunea era de 15.5 cu 9 si mi-a zis ca sunt la granita cu HTA. Acum dupa vreo luna au inceput di nou intepaturile si sunt mai dese inspre seara si chiar se intampla sa nu am aer si simt nevoia sa ies la geam si acuma chiar ma si tem sa mai dorm noaptea.tratamentul care mi la prescris acum e : comprimate de Nebinorm de 5 mg.
doresc daca se poate sa imi dati si mie o sugestie cam ce as putea face in afara de acest tratament sau daca as putea lua altceva naturist chiar.
Multumesc mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici