sindrom polichistic ovar dr., hipotiroidie...

19-03-2006
beletmariana
Nu este medic/terapeut
beletmariana
va rog, fata mea de 18 ani se trateaza la un mare profesor, dar nu ni se explica nimic.Diagnosticul ei: sindrom polichistic ovar dr., hipotiroidie. In urma tratamentului, s-a ingrasat aprox 6 kg, si a dobandit o constipatie extraordinara (e adevarat ca era si inainte cu scaune rare) care ma sperie.as vrea sa intreb :ce riscuri sunt daca renuntam la tratamentul endocrin(laurina, piracetam, panangin, eutirox, spironolactona, metoprololol)multumesc mult!!
4 comentarii
0
28-05-2006, ora 00:00
maria-stefania
Nu este medic/terapeut
maria-stefania
Am 67 de ani, 1, 60 inaltine si 78 kg.Sunt obeza.Ce trebuie sa fac?Am pofta de dulciuri, glicemia este 129.Exista un inhibator al poftei de mancare?Eu nu simt cand sunt satula.
0
31-05-2006, ora 00:00
brianna
Nu este medic/terapeut
brianna
luati ZEN THONIC produs de Calivita.dupa o luna si jumatate veti observa efectul!
0
09-05-2007, ora 00:00
di
Nu este medic/terapeut
di
Maria-stefania pentru ajutor in vederea scaderii in greutate, dar si pentru reglare glicemiei si a poftei de mancare trebuie sa consulti un nutritionist care sigur te poate ajuta!Iti stau la dispozitie! dr diana -*



(*modificat de administrator)
0
21-12-2009, ora 17:27
sirina
Nu este medic/terapeut
sirina
buna ziua. va rog daca se poate sa-mi raspunda cineva daca a mai auzit de sindrom turner... acum citeva zile fetita mea in virsta de 11 ani si 8 luni ar fi fost diagnosticata cu asa ceva... mai trebuie sa mergem la parhon dupa sarbatori sa facem un test genetic care el va da raspunsul final . am inteles ca daca o sa iasa cum a zis medicul va face un tratament hormonal pentru feminizare si de asta imi e teama sa nu se declanseze altceva..iar mai tirziu o sa fie ok??/?/ sper sa nu apara sterilitatea sau altceva?? va rog daca stitii cv raspundeti-mi. sarbatori fericite /.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: