sindromul fosfolipidic

27-01-2008
ralu_ca
Nu este medic/terapeut
ralu_ca
Am facut test pentru lupus anticoagulant si a iesit pozitiv. Trebuie sa il repet la 4 luni. In medicatia prescrisa nu stiu care med este pentru asta: medrol plaquenil, vessel due, aspeter, aspacardin). Am ramas doar cu medrolul si periodic plaquenil, pentru ca nu le tolerez, fac alergie.
3 comentarii
0
29-01-2008, ora 00:00
Paulaapi
Nu este medic/terapeut
Paulaapi
Si eu am Les, insa sindromul fosfolipidic a fost negativ.Urmez si eu tratament cu medrol si plaquenil specifice bolii, insa aspenterul si aspacardinul sunt protectoare ale inimii.Prin urmare singurul care nu e prezent si in tratamentul meu, si care ma face sa cred ca este pt afectiunea ta ar fi acel vessel due, de care sincera sa fiu nu am auzit.Intreaba medicul, si de asemenea spune-i de acea alergie pe care zici ca o ai.Medicul trebuie sa stie cea mai mica schimbare care apare in starea ta de sanatate. MULTA SANATATE SI CURAJ!!!!
0
04-02-2008, ora 00:00
ralu_ca
Nu este medic/terapeut
ralu_ca
multumesc pentru raspuns paulaapi. am citit "prezentarea" ta si te admir pentru puterea pe care o ai. Si eu pot zice ca am trecut prin ce ai trecut tu, mai bland.eu din octombrie 2007 am descoperit cauza starii mele proaste.si acum ma simt mai bine...doar genunchii mai ma deranjeaza (ingreunati, nu pot sa-i flexex), si aspectul fetei (umflata si paroasa, ca nu stiu cum sa scap de asta).
0
20-06-2008, ora 00:00
Paulaapi
Nu este medic/terapeut
Paulaapi
poate e prea tarziu sa-ti spun acum, poate ai aflat deja, dar daca urmezi tratament cu cortizon e normal hirsutismul si umflarea fetei, denumita "facies de luna plina".probabil stii ca daca nu tii regim hiposodat umflarea fetei se accentueaza.oricum, totul revine la normal odata cu scaderea dozelor de cortizon, nu-ti pot descrie cum arata fata mea in timpul tratamentului.acum insa, am revenit la normal.cat despre parul de prisos, benzile epilatoare pt fata rezolva cu succes problema...asa ca tot raul e spre bn...multa sanatate...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Sindromul antifosfolipidic

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: