sindromul Poland

19-04-2017
alex-luca
Nu este medic/terapeut
alex-luca
Nou nascut (baiat), diagnosticat cu sindromul Poland, partea dreapta afectata.Daca poate cineva sa ne recomande un doctor avizat pentru eventuale interventii chirurgicale.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
28-04-2017, ora 23:30
Mialpa
Nu este medic/terapeut
Mialpa
Bună seara!Sunt mămică de copil cu sindrom Poland. Copilul a fost văzut la 5 zile de la naștere de dr. Radu Spătaru de la spitalul Marie Curie (Budimex), București. Va recomand sa mergeți sa discutați cu dumnealui sau cu doamna dr. Nina Bratu (tot spitalul Marie Curie) și sa va vadă copilul. Ii recomand.Ambii sunt doctori chirurgi pediatrii.Pe noi ne urmăresc de la naștere și au fost foarte ok.Si cred ca sunt cei mai buni în domeniu în acest moment la noi în tara.Din cate m-am informat și eu, intervenții chirurgicale se vor face mai târziu când organismul se oprește din evoluție și abia atunci se va putea începe reconstrucția toracelui. Eu ca părinte, va recomand sa ii faceți și ecografie abdominala și la solduri (noi asta am făcut ca sa fim siguri ca nu sunt și alte complicații ale sindromului la recomandarea medicilor).Oricum cel mai bine este sa mergeți la acești doctori și sa va consulte și sa discutați cu ei ce e de făcut. Va doresc multa sănătate și tot raul este spre bine.Bucurati-va de copilul dvs asa cum este pentru ca nu e un capăt de lume!
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK