Sindromul zollinger-ellison

17-07-2017
Florin2495
Nu este medic/terapeut
Florin2495
Buna ziua,

Anul trecut la maxim 3 saptamani ajungeam cu tatal meu la spital din cauza aciditatii foarte mari facand ulcer sau hemoragie interna gastrointestinala. Dupa mai multe analize mai amanuntite, doctorii au suspectat ca are sindromul zollinger-ellison dar nu au reusit sa identifice niciun gastrinom. Anul acesta in luna Martie in urma unui computer tomograf/RMN au reusit sa ii identifice 2 gastrinomi in apropierea stomacului si i s-a recomandat operatie. Atunci nu a acceptat aceasta operatie nesimtindu-se pregatit deoarece are 62 de ani, a avut inca 3 operatii ( una de fiere in 2001, una de ulcer in 2001 si una de ocluzie intestinala in 2011) si are si diabet, asa ca a continuat cu alte tratamente intr-o concentratie mai mare, dar se pare ca nu au avut efect decat pe termen scurt. Acum vineri pe 7 iulie i s-a facut rau si am venit cu el la spital, joi (13 iulie) a fost externat iar vineri in jurul orei 17 i s-a facut rau si a facut din nou hemoragie interna gastrointestinala.

As dori sa va intreb care sunt riscurile unei astfel de operatii sau daca cunoasteti vreo persoana care sa se fi confruntat cu aceasta boala.

Va multumesc anticipat !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici