Sindromul zollinger-ellison

17-07-2017
Florin2495
Nu este medic/terapeut
Florin2495
Buna ziua,

Anul trecut la maxim 3 saptamani ajungeam cu tatal meu la spital din cauza aciditatii foarte mari facand ulcer sau hemoragie interna gastrointestinala. Dupa mai multe analize mai amanuntite, doctorii au suspectat ca are sindromul zollinger-ellison dar nu au reusit sa identifice niciun gastrinom. Anul acesta in luna Martie in urma unui computer tomograf/RMN au reusit sa ii identifice 2 gastrinomi in apropierea stomacului si i s-a recomandat operatie. Atunci nu a acceptat aceasta operatie nesimtindu-se pregatit deoarece are 62 de ani, a avut inca 3 operatii ( una de fiere in 2001, una de ulcer in 2001 si una de ocluzie intestinala in 2011) si are si diabet, asa ca a continuat cu alte tratamente intr-o concentratie mai mare, dar se pare ca nu au avut efect decat pe termen scurt. Acum vineri pe 7 iulie i s-a facut rau si am venit cu el la spital, joi (13 iulie) a fost externat iar vineri in jurul orei 17 i s-a facut rau si a facut din nou hemoragie interna gastrointestinala.

As dori sa va intreb care sunt riscurile unei astfel de operatii sau daca cunoasteti vreo persoana care sa se fi confruntat cu aceasta boala.

Va multumesc anticipat !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

02-05-2018, ora 14:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
MeliLax
Constipație? Tulburări de evacuare? MeliLax, microclismele inovatoare pe bază de miere, aloe și nalbă de la Aboca, favorizează acțiunea de evacuare, având în același timp o importantă acțiune protectoare și calmantă asupra mucoasei intestinului. Formula MeliLax este 100% naturală și perfect echilibrată, fiind indicată inclusiv sugarilor sau femeilor însărcinate. Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK