singerarea gingiilor in permanenta

28-01-2008
cheita
Nu este medic/terapeut
cheita
Va rog mult de tot sa ma ajutati, problema mea este ca am toti dintii reparati, de mica am avut probleme, acuma singereaza si mie frica mult caci vreau un copil si nustiu, mate mie fricam sa nu ramin fara dintii in timpul sarcenii sau nasterii!
Duc un mod de viata sanatos, maninc fructe de 2, 3 ori pe zi, fac sport, nu fumez, nu beau.Mersi anticipat!!!!!
2 comentarii
0
29-01-2008, ora 00:00
cheita
Nu este medic/terapeut
cheita
Sorin mersi multi, am uitat sa mentionez ca nu sunt in Romania, dar miine am programare la dentist si vad ce zice si el, Va tin la curent!!
O zi buna!
0
29-01-2008, ora 00:00
marinaalina
Identitate neconfirmată
marinaalina
Singerarea gingiilor poate avea multe cauze generale dar faptul ca spui ca ai avut probleme demult cu dantura si s-a tot lucrat ma face sa cred ca e o problema strict stomatologica.Parodontoza e o afectiune a gingiei care singereaza frecvent asta duce la retractii gingivale si dintii se mobilizeaza si pica pina la urma.Tratamentul e nu numai la stomatolog ar trebui sa te adresezi si la un medic de chirurgie maxilofaciala ce va face o Rx panoramica pe toata mandibula si pe tot maxilarul si va vedea structura acestor oase ca de fapt asta e problema, ce dinti sint afectati si care nu mai pot fi pastrati.E necesar un detrartaj periodic cel putin o data la 6 luni pentru ca e posibil si dintii sa aiba un unghi de implant prost ce favorizeaza depunerea de tartru care comprima gingia si asta produce modificari vasculare ale gingiei.Suplimentele cu Co Q 10 amelioreaza un pic singerarea.Se pot face la specialistii de care iti vorbeam si grefoane osoase(inlocuirea cu grefa a tesutuluji osos mandibular) se fac raclaje gingivale urmate iar de grefe de mucoasa samd in functie de stadiul bolii..Pot fi facute in stadii incipiente numai injectii locale cu Proneuril, Ney Pulpin medicamente specifice.Deci, mergi la un specialist, nu numai la un simplu styomatolog, ci chiar stomatolog sa fie dar cu competenta in parodontopatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: