singur in lume!! foarte rau ma simt! | Forumul Medical ROmedic

singur in lume!! foarte rau ma simt!

09-12-2014
mihaiv26
Nu este medic/terapeut
mihaiv26
Am un foarte mare semn de intrebare in legatura cu sanatatea mea!!!De doua luni de zile am plecat de langa familie(la munca in strainatate). prima zi cand am ajuns aici am plans ore in sir neputand sa ma abtin.Am fost la spital, cum necum au inteles ce am si mi-au dat lexotan picaturi pt 4 zile.M-am simtit ok pana joia trecuta. Am fost la dr de familie s a zis c am facut traheita.mi-a dat amoxicilina.am facut analize la sange si urina si mi-au iesit perfecte.
Eu ma simt foarte rau: ba ma doare capul, ba ma simt infundat in gat, ba imi vn s plang, ba nu pot s respir, ba ragai intr-una, ba ma apasa cv in piept, ba imi e frica de vreo boala, de moarte, ca nu imi mai vad familia...toate pe capul meu. nu a chef de nimic, imi fc numai griji.acm 2 ani jumate am fct atac d panica s am luat seroxat pt o luna.ajutati ma va rog din suflet, ca sunt singur in straini si nu stiu incotro sa o iau...multumesc
5 comentarii
0
10-12-2014, ora 19:01
Psiholog Ioana Frecan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Ioana Frecan
Buna seara,

Eu crd ca v-ar ajuta sa incepeti o psihoterapie. Ceva a scos la suprafata plecarea dvs. in alta tara. Este dificil de spus ceva care sa aiba si impact atata vreme cat nu stim ce anume semnifica ceea ce traiti.
Toate cele bune.
0
11-12-2014, ora 23:22
Cezar1978
Nu este medic/terapeut
Cezar1978
Buna seara.Draga Mihai am fost intr-o situatie similara si neavand cine sa ma sfatuiasca am clacat si acum iau o gramada de pastile.Daca vei tine cont de parera mea vei fi bine deoarece esti la inceput inca nu ti s-a declansat vreo tulburare psihica mai severa.Trebuie sa intelegi ca esti o persoana mai sensibila si unele schimbari nu-ti fac bine ba mai mult te adaptezi greu la astfel de schimbari.Tot ce simti tu acum sunt manifestari ale stresului cu care organismul lupta dar nu ca la alti oameni, el actionad in plan psihic, producand anumite modificari la neurotranmitatori.Nu are rost sa intram in medicina, e treaba altora insa iata dupa parea mea ce trebuie sa faci.Intoarcete cat mai repede acasa in familie, intrun mediu protectiv din punct de vedere psihologic, cautati un serviciu care sa fie cat mai putin stresant chiar daca e mai prost platit, poti incerca si o psihoterapie dar numai cand esti linistit.Trebuie sa intelegi ca noi oamenii ne distrugem sanatatea sa facem bani iar apoi ii cheltuim sa o recuperam.In faza in care esti sunt eficiente tratamentele naturiste si vei gasi pe acest site o gramada de informatii.Tine cont de faptul ca banii nu sunt mai importanti decat sanatatea, nu trebuie sa te distrugi, nu ai ce demonstra nimanui, accepta ca esti mai sensibil ci credema o data declansata o tulburare psihica daca nu intervii rapid aceasta te poate chinui rau de tot.Sunt niste boli spurcate, medicina e inca la inceput in acest domeniu ba mai mult creierul uman e inca o mare enigma pentru noi.Atata timp cat vei fi plecat stresul va pune stapanire pe tine din ce in ce mai mult si de la simple manifestari de anxietate si o depresie moderata cum ai tu acum vei putea Doamne Fereste sa dai intro boala in toata regula.Succes si daca doresti mai multe informatii te ajut cu mare placere.
0
26-12-2014, ora 13:51
Iceboyalex
Nu este medic/terapeut
Iceboyalex
Cezar are foarte mare dreptate! Intoarce-te acasa cat mai repede. Nu ai sanse sa iti revii atata timp cat ramai in mediu ala! nu face prostia pe care am facut-o eu, am stat 2 ani jumate in situatia ta in alta tara, abia am venit acasa si acum nu stiu daca mai am vreo sansa sa imi revin vreodata! Banii nu mai au nici o valoare daca iti pierzi echilibrul psihic si sanatatea !!
0
30-12-2014, ora 15:12
cristina maria dima
Nu este medic/terapeut
cristina maria dima
Mihai, ti-am scris un mesaj privat! Raspunde-mi!
Cristina
0
21-03-2015, ora 19:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ mihaiv26

Ce hotarare ai luat ? Cum te mai simti ?

Daca ai mai avut acum 2 ani si jumatate anxietate si atacuri de panica, sa stii ca ele vin si pleaca in episoade.

In caz ca mai prezinti anxietate, dupa cum rezulta din prima ta postare, incearca sa reiei o perioada de minim 6 luni tratamentul cu Seroxat. Apoi se reduce numai dupa schema medicului si numai daca te simti perfect. Nu se renunta niciodata la astfel de medicamente deodata.

@ Iceboyalex

Daca tratamentul e condus corect, vei avea episoade de remisie in care nu va fi nevoie sa mai iei nici un fel de medicament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Singurătatea poate creÈ™te riscul de boli cardiovasculare
  • Singurătatea ar putea creÈ™te riscul de tulburări mentale
  • TendinÈ›a spre singurătate – moÈ™tenită genetic?
  • Singurătatea, la fel de periculoasă ca obezitatea?
  • Cel mai amplu studiu despre fericire È™i menÈ›inerea sănătății. Ce ne face fericiÈ›i?
  • Noi cercetări privind singurătatea în rândul adolescenÈ›ilor
  • Privarea de somn accentuează sentimentul de izolare È™i de singurătate
  •