Sinuzita

16-04-2014
carocarolyna
Nu este medic/terapeut
carocarolyna
Buna ziua, am 23 de ani si in copilarie am avut sinuzita maxilara (pe partea stanga), si cred ca a revenit. Spun ca a revenit deoarece de vreun an de zile ma doare frecvent tampla stanga, fruntea, putin nasul (din zona ochilor si se lasa durerea spre partea superioara a maxilarului)si uneori foarte putin urechea stanga. Nu este o durere mare dar este suparatoare. Nu imi curge nasul decat uneori.
Am luat de vreo cateva ori paracetamol sinus si ibuprofen de 200 cate 2/zi din fiecare, iar in perioada aceea imi curge nasul dar nu foarte mult si foarte putin galben (dar nu mereu).
Din iarna si pana in prezent am facut si puroi pe amigdale, de vreo 4, 5 ori le-am tratat cu ospen de 1500, amoxacilina si o data cu augumentin de 1g (fiecare le-am luat separat, nu toate deodata) si tantum verde. Uneori nu am puroi dar mai am respiratia urat mirositoare ca si cum as avea puroi (se intampla asta dimineata), si nu e din cauza maselelor pentu ca am rezolvat toate problemele cu dantura.
Asi dori sa stiu daca a revenit sinuzita si din cauza ei imi zvacie tampla; ce tratament ar trebui sa iau si daca din cauza aceasteia am probleme si cu amigdalitele?
Va multumesc anticipat si astept un raspuns de la dumneavoastra !
2 comentarii
0
16-04-2014, ora 12:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 pentru a sti daca a revenit sinuzita..s eface o Radiografie SAF
si consult ORL cu rezultatul radiografiei
2 mirosul urat care i.l simti poate fi din amigdale ( care tot la ORL se investigheaza ) sau posibil din stomac... si e necear un consult la gastrologie
0
18-04-2014, ora 15:13
carocarolyna
Nu este medic/terapeut
carocarolyna
Daca mirosul urat este din cauza amigdalelor, acestea trebuie neaparat scoase? Am inteles ca daca se scot amigdalele se poate raci mai usor la plamini, este adevarat?
Va multumesc pentru raspuns si sugetii !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Sinuzita a fost asociată cu un risc crescut de boli reumatice
  •