sinuzita? alergie?

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
buna dimineata!vreau sa va felicit in primul rand pentru forumul creat...este foarte util pentru"pacienti" Laughing eu as avea niste intrebari legate de o problema recenta a prietenului meu.si anume de 2-3 saptamani are o secretie nazala mucopurulenta cu striuri sangvine si chegulete mici de sange dar care uneori devine maronie -tot mai frecvent-ceea ce m-a pus [e ganduri.de ce ar putea deveni maronie?nu are dureri de cap decat ocazional si nu foarte puternice -se rezolva cu un nurofen 200mg sau un algocalmin.nu stranuta, nu are dureri la nivelul sinusurilor, etc.Uneori are cate un episod de sangerare nazala.mentionez ca nu are febra, nu a mai avut astfel de probleme sau altfel de probleme medicale.Nu cred ca este vorba de o raceala, etc.Ar putea fi o alergie?noi avem o pisica in casa la care eu fac alergie dar nu am avut niciodata simptome de genul acesta.Sper sa imi puteti da un raspuns sa ma linistesc nitel sau sa stiu care sa fie urmatorul pas.Sa mergem la un orl-ist?este oare o sinuzita?
2 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Nu sunt medic, dar cu o problema similara m-am intalnit si eu si acum fac punctie pentru sinuzita. Dureri de cap aveam ocazional, insa nasul imi curgea mereu in fel si chip (puroi, ceva ca apa si chegulete de sange uneori chiar cu puroi si chiar cu alta culoare, parca erau bucatele de carne stricata).Am aflat de acest medic, pe care ti-l recomand, de la o colega si eu m-am dus imedia si ma bucur ca am ajuns la el, este un medic de aur.
Nu stiu de unde esti dar Dl. Doctor Ienciu Cornel este in Timisoara pe str. I.Vacarescu nr. 8 ( aproape de Piata Iosefin); nr. de tel. de la cabinet este 0256/203779 are program L, Mier., V :10-13 si de la 15-18 sau Marti si Joi de la 14-19. Iti trebuie bilet de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de la lucru ( C.A.S.) ca sa nu platesti consulatia si restul.
Multa sanatate !
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
multumesc frumos de mesaj...din pacate eu sunt din bucuresti dar oricum apreciez ca te=ai gandit la mine ...ce pot sa-ti spun, de cand am pus mail-ul multe nu s-au schimabat...e drept ca acum scurgerile nazale nu mai sunt asa frecvente dar predomina durerile de cap.
o sa incerc asa cum mi-ai spus ca faci tu, sa gasesc un orl-ist care sa stiu ca se pricepe...oricum iti doresc multa sanatate si sa te "aud" cu vesti bune , sper ca punctiile sa nu fie prea dureroase...si sa te faci bine repede!!!
multumesc de mesaj inca o data!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Sinuzita a fost asociată cu un risc crescut de boli reumatice
  •