Sinuzita cronica

26-10-2009
dyanna88
Nu este medic/terapeut
dyanna88
Buna seara. Am sinuzita cronica, de 1 an, aparuta in urma unei raceli tratate abia dupa 6 luni, cand deja era sinuzita. Anul acesta am facut deja de 3 ori tratament cu antibotic, prescris de ORL din Cluj, inclusiv ampiciline si moldamine injectabile. Intr-o zi am vrut sa "probez" daca mi-a trecut sinuzita, si am tras apa cu sare pe nas. Surpriza, nasul mi s-a infundat din nou, si din nou am inceput sa mi-l suflu, prima zi mi-a curs secretie galbena, apoi doar alba lipicioasa. Au trecut cateva zile, timp in care am facut inhalatii cu extract de tuia, comprese cu bitter suedez noaptea pe frunte, si apa cu sare in nas, cat de des am ocazia. Ma simt mai bine, vreau sa precizez ca nu ma doare capul, (m-a durut mai demult frecvent), nici nu ametesc. Vreau sa stiu, in conditiile in care as continua acest tratament naturist, cu infuzii, bitter, etc, acasa, am sanse sa ma vindec, sau voi ajunge la operatie? De antibiotice m-am saturat, am luat tot ce s-a putut, de fiecare data am luat Augmentin, Bioparox, aerius, etc etc. Vreau sa insist cateva luni de zile cu acest tratament naturist, am mai mari sperante in el decat in antibotice, avand in vedere experienta acumulata pe parcursul acestui an. Merita? AM sanse?
11 comentarii
0
26-10-2009, ora 19:13
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ai sanse mult mai multe decat cu antibioticele care de fapt nu vindeca nimic ! Continua asa daca iti face bine !
In plus iti recomand o consultatie la un medic homeopat. Remediile homeopate sunt naturiste dar sunt mult mai puternice si precise si te pot ajuta mult mai repede si mai efectiv decar ce iei acum.
0
26-10-2009, ora 19:20
dyanna88
Nu este medic/terapeut
dyanna88
Multumesc frumos! Am citit tot ce se putea gasi pe net despre sinuzita cronica, inclusiv despre homeopatie, si intr-adevar, ma tenteaza ideea. In momentul de fata ma simt relativ bine, atata ca mi se infunda nasul din cand in cand foarte puternic, si trebuie sa imi pun solutie salina ca sa pot sa mi-l suflu. In rest alte simptome nu am. Dar voi cauta si un doctor homeopat. Recomanda cineva in Cluj un dr. homeopat?? Multumesc. Am nevoie de incurajari si de gandire pozitiva mai mult ca orice pt ca peste tot am citit doar ca sinuzita nu se vindeca, inclusiv din gura medicilor. Insa eu nu cred. :)
0
26-10-2009, ora 20:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mie mi-a trecut sinuzita pe care am facut-o dupa o raceala puternica pe la 18 ani de la sine, desi se cronicizase. Chiar si fara nici un remediu, probabil de la mare si aerul de mare. Nu-i mai crede pe doctori prea mult...
0
26-10-2009, ora 22:00
dyanna88
Nu este medic/terapeut
dyanna88
mda. Cred ca mi-ar fi si mie indicat o luna la mare... in Ibiza pe undeva, ar fi fantastic..:)) (sa mai si glumim).
0
15-01-2010, ora 11:27
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna, ce ai rezolvat cu sinuzita ?
0
15-01-2010, ora 13:59
dyanna88
Nu este medic/terapeut
dyanna88
Buna, momentan urmez un tratament homepat:) Sunt multumita de el, si va recomand tuturor homeopatia. Astept sa vad, peste ceva timp, nu vreau sa ma grabesc, dar am incredere mare ca ma voi face bine :) Sanatate all of you.
0
15-01-2010, ora 17:03
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Atunci ma bucur pt. tine ! Ti-am trimis un mesaj privat, da un click pe "modificati profilul dvoastra" sus in masca verde.
0
15-01-2010, ora 22:01
anonimul36
Nu este medic/terapeut
anonimul36
buna! cer si eu parerea altor specialisti.
-am fost diagnosticat cu "rinosinuzita cu stafilococ auriu"-localizat sinusurile fetei dr.;
-am scurgei zilnice din nas, reduse cantitativ, care se transforma in coji si obtureaza caile respiratorii-mai mult nara dr.;
-am luat antibiotice dupa antibiograma facuta si nu a disparut;
-am mers pe naturiste(drojdie de bere, ceai de cimbru) si nimic;
-sunt sub tratament cu BRONCHO-VAXOM(CAPSULE)-sperante mici;
-vreau sa mai incerc la INST.CANTACUZINO un vaccin stafilococic cu mai multe tulpini de stafilococ, dupa care nu mai stiu ce sa fac;
VA ROG SA-MI DATI UN SFAT!

Alte simptome
-in anumite momente(vreme rece) ceva se activeaza, apare febra, pocnituri in gat in pozitia culcat, iar uneori raguseli. CU RESPECT, PAUL SILVESTRU va atasez si o radiografie
0
15-01-2010, ora 23:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tratamentul naturist gresit vindeca tot asa de putin ca si antibioticele iar ce ai primit nici macar nu este pt. afectiunea de care suferi.
Brnocho-vasomul este tot asa de inutil si toxic ca si antibiotice.e Consta din miliarde de bacili toxici omorati care te intoxica, dar de vindecat nu au cum.
La fel si acel vaccin pe care nu l-as recomanda la nimeni si care iti va strica si mai rau.
Mergi la un medic homeopat cu experienta daca vrei sa fi vindecat, caci pana acum nici nu avut cum sa fi vindecat cu tratamentele pe care le-ai urmat. Homeopatia te poate vindeca usor.
Daca doresti o lista cu medici homeopati da-mi de stire.
0
16-01-2010, ora 15:36
anonimul36
Nu este medic/terapeut
anonimul36
multumesc pentru sfaturi. doresc o lista cu medici homeopati-incerc si acolo.
0
17-01-2010, ora 12:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ti-am trimis lista prin mesaj. Da un click pe "modificati profilul dvoastra" pt. a vedea mesajul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Sinuzita a fost asociată cu un risc crescut de boli reumatice
  •