soacra-educatoarea copilului.

19-06-2009
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
buna ziua tuturor, am un baietel de 3 ani si pt. toamna l-am inscris la gradinita cu program prelungit din cartier, care este chiar langa blocul socrilor mei.CU soacra mai ales m-am inteles mereu f rau, si de aproape 2 ani am intrerupt orice legatura si eu si sotul meu, care este singurul ei copil.In acest timp nu l-a cautat macar pe el sau pe nepot nu mai zic, ca mereu nu a vrut sa ma ajute cu cel mic cand aveam nevoie, desi locuieste la 5 min fata de noi, plus ca e si educatoare.Faza e ca din toamna va fi educatoare la gradinita unde va merge si baietelul meu, cine stie, poate chiar si educatoarea lui.si nu vrem asta sub nici o forma nici eu nici sotul meu.ce putem face, alta gradinita nu cred ca mai are locuri, inscrierile deja s-au terminat si sigur nu mai am mari sanse.dar nici la acea gradinita nu mai vreau sa ramana.Nu imi permit o gradinita particulara, sunt toate f scumpe, iar astea de stat asa cum am mai zis sunt pline de copii, chiar cu mult peste normal.Va ropg sfatuiti-ma ce sa fac!!!
7 comentarii
0
19-06-2009, ora 18:43
trifan francesca
Nu este medic/terapeut
trifan francesca
poti sa ii retragi inscrierea si sa o dai la gradinita anul urmator.
0
19-06-2009, ora 18:45
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
da, as putea numai ca nu prea imi convine sa mai stau inca un an acasa, stau deja de 3 ani, de cand am nascut, as vrea sa ma angajez undeva sa fie mai bine si pt noi d p d v financiar.
0
19-06-2009, ora 18:54
trifan francesca
Nu este medic/terapeut
trifan francesca
atunci poti sa incerci sa o dai la gradinita unde este soacra ta.poate nu vei avea probleme.
0
19-06-2009, ora 19:02
sasi
Nu este medic/terapeut
sasi
buna seara
puteti incerca sa vorbiti cu directoarea gradinitei si sa faceti o cerere pentru o anumita educatoare, care o sa o alegeti dumneavoastra.succes
0
20-06-2009, ora 00:01
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
CU DIRECTOAREA NU REZOLV NIMIK SIGUR, E CAM AFURISITA, PLUS CA LA GRUPELE MICI SUNT DEJA STABILITE EDUCATOARELE, NU PREA SE POT SCHIMBA.
0
20-06-2009, ora 10:30
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daca nu iti convine sa retragi inscrierea si nici cu directoarea nu poti discuta, atunci nu ai ce sa faci!Si daca soacra o sa-i fie educatoare, nu cred ca este un capat de lume, ca doar nu o sa-l manance pe copil, este si nepotelul ei!
0
20-06-2009, ora 23:42
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
atata timp cat a trecut aprox 2 ani si nici un la multi ani nu i-a transmis macar intr-un sms, nu cred ca o intereseaza prea mult.si e singurul ei nepot.nu mai are alti copii care sa-i ofere.Oricum, vad ce fac, prefer sa-l mai tin acasa un an si sa-l dau de la 4 ani la gradinita, mai cunosc copii asa, dar nici in gradinita cu ea nu-l las...asta e...mi-ar fi placut sa am relatii bune cu socrii dar ei au avut mereu ceva impotriva mea, e o poveste lunga. Daca o sa am ocazia, o fac de ras in toata gradinita, sa stie lumea ce fel de om e educatoarea care le tine copiii, ca ea nici cu nepotul sau nu are treaba, va dati seama cu alti copii straini.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul