solian si cipralex

31-07-2009
1minut
Nu este medic/terapeut
1minut
Buna ziua.
Bunica mea in varsta de 72 ani a prezentat dureri de stomac (in capul pieptului ) si cap. Dupa diverse tratamente date de diversi medici am ajuns la spital unde i s-au facut analize, cum consider ca ar trebui de fapt sa faca orice medic inainte de a da un tratament dupa ce afla ca un pacient nu a raspuns la un tratament anterior. In urma analizelor rezultatele erau bune, iar doctorul respectiv ne-a sfatuit sa mergem la un psihiatru, lucru pe care l-am si facut. Acesta i-a recomandat solian si cipralex. A urmat o cura de doua saptamani dar rezultatele ma preocupa. Ea a slabit destul de mult si nu are pofta de mancare, dar se si simte foarte slabita si nu poate sta pe picioare. pe langa aceasta prezinta si o stare de neliniste...a inceput sa gandeasca negativ...ii este teama ca o sa moara..ii este teama sa ramana singura in casa..nu mai vrea sa faca absolut nimic...aici ma refer nici macar sa isi pregateasca o masa, lucru care inainte de a incepe acest tratament nici nu a existat, ea fiind o fire extrem de puternica. Ce ma sfatuiti? Ce ar trebui sa facem? Este cazul sa consultam un alt medic?
2 comentarii
0
31-07-2009, ora 19:31
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
ar fi bine sa vedeti si alt medic. Medicamentele prihotrope au multe efecte secundare printre care unele ataca ficatul. la varsta dumneaei numai de asta nu are nevoie.
Mergeti din nou la medicul de familie, poate ii da ceva mai usor.
numai bine si sanatate!
0
31-07-2009, ora 21:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consultati alt medic pt ca tratamentul actual pe langa faptul ca este foarte puternic si ineficient are si reactii adverse negative psiho-afective, dar nu intrerupeti medicatia pana nu o consulta celalalt medic, pt ca-i va fi si mai rau!

Toate cele bune;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul