somn nelinistit | Forumul Medical ROmedic

somn nelinistit

24-11-2013
oanaadriana
Nu este medic/terapeut
oanaadriana
buna ziua...ma numesc oana am un baietel de 1 anisor si am mari probleme cu el in privinta somnului.inca il alptez...este obisnuit sa doarma numai cu mine in pat si toata noaptea cauta sanul.in patut nici vorba sa doarma...daca il las in patut si plec de langa el plange de nu se mai opreste am incercat in toate felurile sa il culc in patut dar fara niciun rezultat...noaptea se trezeste intruna daca ii dau san se linisteste altfel plange de nu stiu ce sa ii mai fac...ast un rasp va rog mult.va multumesc
3 comentarii
0
25-11-2013, ora 15:42
Dr. Stavar Angelica Nela
Gastroenterologie, Constanta
Dr. Stavar Angelica Nela
Buna ziua! Spuneti ca baietelul dumneavoastra cauta toata noaptea sanul.nu credeti ca poate nu se satura suficient cu sanul si ar trebui completare sau sa-i dati sa manance consistent seara inainte de culcare.
Numai bine va doresc!
0
25-11-2013, ora 22:01
oanaadriana
Nu este medic/terapeut
oanaadriana
multumesc frumos pt raspuns...dar din cate stiu eu la varsta de 1 anisor nu ar mai trebui sa se hraneasca noaptea deloc...nu este asa?...ziua ii dau piure de legume cu carnita, fructe si laptic cu cereale...si cu toate asta noaptea incontinu vrea san.am incercat sa il intarc si nu ii mai dau san ziua deloc si nu are nici o problema dar noaptea daca nu ii dau nu am ce ii face...si nu plange 10-20 de min...plange pana nu mai poate...si pe langa asta mai are si un sonor de vin vecinii la usa :d...
0
26-11-2013, ora 22:53
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
TIAM raspuns si la cealalta problema si vreau sa te ajut si cu asta.
Noua doctora nea spus ca mananca si noaptea, si legat de problema ta cu ma cauta noi am rezolvato simplu: copilul cauta mirosul mamei si puneam linga el bluza mamei si tinea, incearca si tu sa vezi cum se duce dupa ea pana ai simte mirosul.
Vezi ca copii mici se deoache foarte tare eu o patesc frecvent cu fata mai ales si dupa ce sun rudele sai descante se linisteste dar pana atunci plange de se inverzeste si nu tace deloc.O DATA cand era baiatul mic iam pus in trei sticle de 500 doua cu apa si una cu aghiazma de la biserica si din sticlele de apa vroia sa bea si din aghiazma nu, atunci ai spuneam tatal nostru de trei ori il inchinam si ai suflam perte cap si de multe ori tinea.
ASTEPT raspuns asta asa ca sa vada si cei care mai intra pe acest forum daca merita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul