S.O.S adolescentii!!

16-04-2007
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Din ce in ce mai des aud cazuri de adolescenti morbizi, care se uita la filme de groaza, se mutileaza, se considera satanisti, ce este de facut?
Televiziunea la ofera multe exemple negative, filme cu violenta maxima, atrocitati, stiri ingrozitoare.
Sociatatea romaneasca va merge spre declin daca nu se vor lua masuri in acest sens.
Urmarile unor astfel de convingeri haotice si negativiste, apartenenta la curentele hard -rock sau chiar sataniste, sunt catastrofale.
Vad ca nici profesorii nu le mai fac fata, nici parintii, am intalnit chiar doua cazuri din astfel de adolescenti.
Este trist si dureros!
3 comentarii
0
16-04-2007, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
sunt deacord cu dvs.s-au inmultit adolescentii cu astfel de probleme.probabil k toata aceasta cultura moderna isi are si efectele sale secundare asupra tineretului, Toata tehnica moderna este defapt o lama cu doua taisuri.pt k unde te uiti indiferent de sursa (k e tv..sau net, etc) vezi numai violenta si groaza si lucruri oripilante kre au un mare impact asupra psihicului uman, Recunosc k si eu am avut o copilarie in kre am petrecut mare timp in fata calculatorului jucand fel de fel de jocuri cu violenta lucru de kre acum imi pare rau.Tot este bine k makr acum realizez unde am gresit.Dupa parerea mea tinerii ar trebui sa aiba grija mult mai mare ce alegeri fac in viata..sa gandeasca de 2 ori inainte de a lua o decizie si sa nu se lase usor de influentat la aceste noi curente kre vin in contact cu lumea moderna.Ideal ar fi k tinerii sa practice mai mult sport..si jocuri de echipa sa iasa in aer liber si sa participe la activitatiti recreante.Parerea mea ca sportul ocupa timpul si disciplineaza caracterul.
0
30-06-2007, ora 00:00
Vlad82
Nu este medic/terapeut
Vlad82
Sunt total de acord, kix - sportul face minuni, si cumpatarea la fel.
Legat de adolescenti, toti au crizele lor de originalitate, de parca unii se cred rapperi din NY sau mai stiu eu ce. Marylin Manson, why not? Cred ca trebuie lasati, au crize mult mai acute si talentoase ca acum 10 ani cand eu faceam liceul, si totul atunci se reducea la caterinca ieftina, bere si tigari, uneori la fite de doi bani care cereau si 2-3 pumni. Astazi, e mai rau... Si inainte era nasol si azi e si mai rau cu ac. categorie. S-or crede generatia mil. III, ca mileniul II a trecut. Se trezesc ei, daca nu... ii trezesc altii.
0
28-04-2008, ora 00:00
mariana_chr
Nu este medic/terapeut
mariana_chr
Eu sunt mama unui astfel de adloscent. de la jocurile video du demoni si vraji se considera, , satanist, , . Sunt chiar disperata, nu mai stiu ca sa fac. Poate ma ajuta cineva cu vreo idee. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •