sos! posibil intoleranta?

09-01-2018
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
salutare! De circa 2 ani am probleme cu gazele intestinale. am făcut mai multe seturi de analize și toate au parametrii normali, dar nu și teste de intoleranta. aproape orice as manca dau multe gaze. nu pot sa ma îngraș deloc, am 1, 80 si 65kg. am pe mâini eczeme care mai apar mai dispar, acestea ma mananca. cred ca am și ceva cu aparatul respirator, respir mai greu și am frecvent dureri de cap sau ma simt prost. nu am depresii. în plus după ce am început sa am gaze exagerate corpul a început sa emane un miros de fecale, mi.au spus oamenii și după am început sa.l simt și eu. degeaba fac dus, mirosul persista.
am limba alba, am făcut un test de pe net cu paharul de apa și saliva și după 15 minute s.a lăsat ceva jos deci cred ca am candida bucala. eu bănui sa am și intestinala dar la examenul coproparazitologic și la coproculturi nu a ieșit nimic.
sau este posibil sa am intestin permeabil? precizez ca am scaun zilnic dar este o pasta ceva mai tare ca smântâna. nu îmi aduc aminte când a fost ultima data scaunul tare, uneori am diaree.
ce părere aveți? (ma găsesc sa fac testul pinner și nu vreau sa dau 400 euro pe geam fără sa îmi rezolv problema cu mirosul corporal)
3 comentarii
0
19-01-2018, ora 10:51
Portik Andrea
Nu este medic/terapeut
Portik Andrea
Si eu am gaze intestinale imediat de 1an de zile mia aparut dupa un episod de diaree foarte urata scaunul il am normal mam dus peste tot toata lunea zice ca nui nimica am facut si analize si eco abdominal si la gastro am fost in trei locuri incerc sa am grija la ce manac sa vad daca se schimba ceva !
0
20-01-2018, ora 10:48
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Sincer, eu bănuiesc o ocluzie intestinală parțială. Blocajul poate fi mecanic sau funcțional. Mergi la medic.
0
12-02-2018, ora 15:02
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
daca nu ai ocluzie cum spune cel de mai sus, te sfatuiesc sa bei ceaiuri, sa eviti acidulatele si cafeaua, prajelile pe cat posibil. incearca sa mananci incet si sa nu te mai stresezi.
totusi crede-ma si fii fericita ca nu e mai rau, se poate mult mai rau, eu o simt pe pielea mea. poti lua si pastile care mai reduc gazele.totusi carnea produce mai multe gaze si mai urat mirositoare, incearca sa nu intreci masura de carne pe saptamana.
multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.