SOS tratament pentru candida sp si flora grad III?!

05-05-2007
yosefina74
Nu este medic/terapeut
yosefina74
-in urma analizelor la secretia vaginala a iesit ca am flora de grad III (bacili gram pozitiv si negativ si coci gram pozitivi) precum si candida sp sensibila la nistatin.
-am facut si exudatul faringian unde a iesit ca am stafilococ beta hemolitic manito pozitiv coagulazo pozitiv sensibil la cefuroxim, cefotaxim, oxacilina, eritromicina, ciprofloxacin, gentamicina si candida sp sensibila la nistatin.
-as dori un tratament complex avand in vedere ca am nasuct acum 2 luni o fetita si o alaptez la san. daca trebuie urmat tratament si pentru partener?
2 comentarii
0
05-05-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este limpede pentru ce anume doriti tratament. Este ceva care va deranjează ? De regulă, este preferabil să cereţi sfatul medicului care v-a recomandat aceste analize, probabil că a observat ceva care l-a făcut să vi le recomande.
0
08-06-2007, ora 00:00
peta
Nu este medic/terapeut
peta
din cate stiu eu daca nu se trateaza si partenerul tu faci tratamentul degeaba. In general o femeie are probleme de acest gen in timpul sarcinii din cauza faptului ca imunitatea organismului scade si atunci te-ar ajuta niste minerale si niste vitamine.multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.