Sotia ma inselat...

10-04-2018
Cristian un fraier
Nu este medic/terapeut
Cristian un fraier
Buna ziua, eu si sotia mea suntem impreuna de 11 ani si casatoriti din 2015, si normal pe parcurs am facut si noi planuri sa intemeiem o familie pana aici totul este bine.Dupa un timp prin 2016 ea a decis sa se apuce sa faca gaming, ne-am apucat am achizitionat toate cele profesionale necesare sa o pot sprijini in ce vrea sa faca.Pe parcurs am observat ca eu am picat pe locul doi tor timpul sta pe siteurile pentru gaming si in chaturi de gaming sa retras de pretenii ei nu mai pot sa ies cu ea in oras sa blocat complet acuma de pasti am decis sa o confrunt si sa ii spun ca nu ii bine ce face parca ii un dependent de drog doar asta vrea sa faca, am discutat cu ea si i-am spus ca ne pune in pericol casnicia, si i-am spus ca trebuie sa renunte sau sa o lase mai moale ca nu ii bine la care ea a avut oreactie extrem de nu stiu cum sa zic "salbatica" nu am vazut-o niciodata asa, a ajuns sa ma sperie ca o sa aleaga gaming in locul casniciei noastre. Abia a doua zi cand am cedat si i-am spus ca trebie sa renunte si am mes la calculagor unde se vedea ca nu vre sa accesez o anumita aplicatie.Ce ma facut sa cred ca ascunde ceva si asa a fost nimeni din comunitate nu stia ca este casatorita ba mai mult a inceput sa vorbeasca cu un tip mai mic ca ea din state si sa isi trimita poze nud unul la altul am murit putin cand i-am vazut cum sotia isi facea poze la noi in dormitor cu sani la vedere sa trimita la alxineva ba chiar cu 2 zile inainte de ziua mea de nastere isi declarau iubirea unul la altul acuma a renuntat dupa ce am aflat si i-am confruntat, spune ca nu mai tine la le dar ocazional tot plange, zoce ca din cauza ca a trebuit sa renunte la gaming dar eu ma gandesc ca ii este dor de american. Nu stiu ce sa fac, nu cred ca pot traii cu idea ca imi pierd casnicia si modul in care o sa o pierd, ea imi zice ca o sa die ok dar mi se pare ca se preface. Ce sa fac
11 comentarii
0
10-04-2018, ora 13:37
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Cheia unei relatii indelungate si fericite este echilibrul intre nevoile individuale si cele de cuplu, intre timpul petrecut cu sine (si pentru sine) si timpul petrecut cu celalalt.
Poate ca dupa 11 ani sotia si-a dorit ceva pentru ea, ceva care poate i-a lipsit si a gasit in "gaming". La fel si cu "celalalt", care probabil corespunde si el unei nevoi.
Textul dumneavoastra mi-a parut un fel de cerere ca ea sa fie dependenta de dumneavoastra, si nu de joc...
Problema in sine nu este jocul ci dezechilibrul intre nevoile fiecaruia si cele ale cuplului.
Acestea sunt de fapt temele de discutie cu sotia. Altfel, daca nu intelegeti nevoile fiecaruia si felul in care acestea pot fi satisfacute fara sa lezeze partenerul va aparea inca un "celalalt", alte conflicte si discutii.
1
10-04-2018, ora 14:19
Cristian un fraier
Nu este medic/terapeut
Cristian un fraier
Si atunci ce sa fac sa o las sa se separe de lume si mai tare o sa fie bine dupa ce doar asta face somn servici jocuri nu mi se pare normal sa te inchizi in o lume virtuala cand ai o lume reala in jurul tau. Sa ma duc acuma sa ii spun continua cu jocurile si sa tot trimita poze in nud prin internet, nu inteleg ce sa fac o iubesc asa mult si nu imi place drumul pe care merge are imediat 30 si mie cel putin mi se pare ca ii copilaresc sa te joci atatea ore 8 sau 9 ore
0
10-04-2018, ora 18:07
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Propuneți-i să mergeți împreună la un terapeut de cuplu care să vă ajute să înțelegeți unde greșiți fiecare.
De multe ori din lipsa de comunicare, sau din cauza unei comunicări inadecvate se distrug relațiile.
O relație se construiește în doi, iar ca să funcționeze nu e nevoie să vă petreceți tot timpul împreună, fiecare are preocupările lui, iar atunci când sunteți împreună e nevoie mai mult de calitate decât de cantitate. O relație fuzională nu rezistă, iar când un partener încearcă să impună cu forța ceva nu are câștig de cauză. În loc să vă setați pe ce face ea, încercați să găsiți soluții în a o face să-și dorească să vină spre dumneavoastră.
0
11-04-2018, ora 00:38
Cristian un fraier
Nu este medic/terapeut
Cristian un fraier
Exact asta vreau sa petreaca si timp facand si alceva decat sa stea pe calculator, nu vreau nici de cum sa fie dependenta de mine doar sa revina lucrurile la normal.Oare daca am merge la terapie de cuplu avem sanse sa revenim la normal, eu o iubesc foarte mult si nu vreau sa o pierd.Era sa uit nu vreau nici sa ii interzic sa mai se joace, doar nu asa mult.
0
15-04-2018, ora 13:33
Cristian un fraier
Nu este medic/terapeut
Cristian un fraier
Soria mi-a recunoscut ca ii o micinoasa patologica vorbele ei cand am intrebat de ce a spus Nu vezi ce usorr mint pe oricine.a spus ca vrea sa mearga la un psihiatru dar doar dupa ce divortam nu vrea sa mearga ci mine deloc plus tot comunica in continuare pe net cu ced dein america.sund terminat nu stiu ce sa fac
0
15-04-2018, ora 15:06
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
divorteaza, altceva nu mai ai ce face..
0
15-04-2018, ora 17:53
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Din experiența de cabinet, vă pot spune că sunt femei care „recunosc” și lucruri pe care nu le-au făcut, numai să fie lăsate în pace. De obicei când apare o problemă se găsește un moment prielnic, atunci când ambii sunt relaxați, calmi, se discută cu argumente, spune fiecare ce-l deranjează și-ncearcă să găsească soluții împreună. Dacă se tot discută în continuare și se tot aduc acuze reciproc, nu se ajunge la nici-o rezolvare. Ba dimpotrivă, cel care se tot simte acuzat, are tendința să evadeze din relație.
De aceea v-am propus să mergeți la terapie de cuplu cât mai repede, pentru că pe măsură ce escaladează conflictul, situația scapă de sub control.
Când apar probleme în cuplu, nu-i numai vina unuia, ci de obicei sunt greșeli de ambele părți
0
26-04-2018, ora 13:26
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Imi pare rau pentru situatia ta Cristian insa par a fi putine sanse pentru cansicia ta. Aceste sanse tin doar de buna intelegere a motivelor pentru care sotia ta s-a apucat de gaming. ‘Mingea e la ea’ si ea nu pare sa-si doreasca sa faca ceva pentru relatia voastra. Dragoste cu de-a sila nu se poate Cristian. Poate nu ar strica sa discuti tu cu un psiholog pentru a depasi situatia.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
21-05-2018, ora 23:10
Jonny Mnemonic
Nu este medic/terapeut
Jonny Mnemonic
Cristian de obicei cand cineva o apuca pe calea asta, cel mai bun lucru e sa puna FRICA in fata, in calea a ceea ce se va intampla, daca nu se opreste. Ea nu il cunoaste pe cel de la celalalt capat al firului. Sau intamplat lucruri foarte neplacute, urmaream la un moment dat un serial: "Web of lies". O tanara a pus niste poze in lenjerie intima(dar nu nud) pe un cont de cloud cu parola, la care aveau acces ea si niste prietene. Dupa ceva vreme cineva a sunat-o ca este pusa pe un site erotic cu un alt nume, fiindu-i puse pozele de pe acel cont de cloud. Coontul fusese spart.Fiind intr-un bar cineva o striga cu alt nume, ma rog a iesit un lucru urat de tot, isi pierde prietenul, apare o adresa rautacioasa pe o retea de socializare cu pozele ei. Incearca sa scape de identitatea asta dubioasa, isi face parul in alta culoare, ochelari de soare etc, in zadar.
Ea si prietenul ei se confrunta cu un atac teribil asupra vietii private, isi pierde la un moment dat si prietenul, aparand tot felul de discutii.

Un alt caz cu un profesor universitar, care credul tot asa a dat niste poze, unei asa zise tinere, cunoscuta pe un site de intalniri. dar din nefericire persoana careia ii daduse pozele, nu era cine pretindea initial ca este. A dat bani grei ca sa scape de nebunul care il jefuia. Apoi a spus si sotiei care la sustinut. Apoi disperat ca isi pierde reputatia, (era amenintat constant cu publicarea pozelor nud) intr-un gest disperat s-a sinucis.
Nu stie cine este la celalalt capat al Netului nimeni asta sa ii spui sotiei tale. Totul poate devenii de rau, si daca apuci sa te puna pe site-uri dinastea, e gata cu o functie in anumite posturi, ca smecherii te gasesc si te scot in fata.

Grija mare ca nu e de joaca. Cristi ti-ai luat o femeie copil. Chiar daca nu o sa mai dureze casnicia voastra, si pe dupa ea
trebuie sa stie ca cu lucrurile astea poate iesi de rau.
0
22-05-2018, ora 03:19
Cristian un fraier
Nu este medic/terapeut
Cristian un fraier
Am fost la psiholog, eu sunt empatic sau cum dar ea din nefericire este un narcisist pasiv nu mai tin bine terme i sper ca nu gresest a mai spus psihologul ca ea este imatura emotional, oarecum are 28 ani da la gandire are 15ani, ia decizii impulsive, manipuleaza sa isi obtina scopul,.a si de amant am gasit ca de fapt are 50 ani ii casatorit in america ba chiar mai mult ii pe lista de sexoffenders in california, nu ii la prima abatere, oricum casnicia mea ii terminata pentru ca ce are sotia mea ii grav nu stie sa isi proceseze emotiile.desi ea vrea divort a spus ca eu o abandonez.ii nasol rau. Oricum multumesc de sfaturi
0
22-05-2018, ora 09:20
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca o relație să meargă e important ca ambii parteneri să își dorească acest lucru. Atunci când unul plusează sau își dorește prea mult de la celălalt și nu oferă nimic la schimb, relația e moartă din start. Iar dacă partenerii nu se mai regăsesc în acea relație, e mai bine ca fiecare să-și vadă de drumul lui, pentru că o relație disfuncțională face mult rău. Un psiholog te poate ajuta ca în relația următoare să nu duci tot bagajul din această relație și să nu mai ajungi în impas.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul