Sotret si sarcina

12-12-2013
Ella2013
Nu este medic/terapeut
Ella2013
Mi-a dat doctorita tratament cu sotret pentru acnee. Mi-a zis ca nu am voie sa fac copii 3 ani. De ce asa mult? A exagerat ea? Pe prospect scrie o luna si am gasit si medici care zic ca si un an ar fi de ajuns. Am inteles ca e puternic, dar totusi, 3 ani? E o perioada destul de lunga de timp. Dupa cat timp de la intreruperea tratamentului nu mai exista nici un risc pentru bebe?
3 comentarii
0
13-12-2013, ora 19:50
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa 1 luna de la intreruperea tratamentului..in nici un caz 3 ani..Daca doresti sa ai copil de ce faci tratament pentru acnee cu acest produs ? e chiar necesar ? foloseste altceva mai putin toxic sau doar naturist, incearca o cura de dezintoxicare ( miscare + dieta alimentara + terapie naturista), te vei simti mai bine si pielea ta se va curata..
0
13-12-2013, ora 21:30
Ella2013
Nu este medic/terapeut
Ella2013
Nu am inceput tratamentul cu sotret.. Copil nu o sa fac foarte curand sigur. M-au speriat cei 3 ani de care mi-a zis si doamna doctor si farmacista, ma gandeam ca ar putea afecta copilul chiar si dupa mai multi ani, si am preferat sa nu iau sotret. O sa incerc altceva. Multumesc.
0
27-12-2013, ora 00:21
ShAmira
Nu este medic/terapeut
ShAmira
Daca intentionezi sa ramai insarcinata trebuie sa stii ca schimbarile hormonale din organism vor face sa dispara acneea sau sa apara mai multa.cel mai bine incearca ceva naturist.ulei de trandafir.este antiinflamator, usuca acneea si este antiseptic.sau gasesti la magazinele arabesti apa de flori de portocal sau apa de trandafiri pe care o poti pune intr-un pulverizator si pulveriza de cateva ori pe zi pe fata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul