sotul ma iubeste si totusi ma insala!

04-05-2015
semiluna
Nu este medic/terapeut
semiluna
Am 32 de ani, 2copii reusiti un baiat de 8 ani si unul de 1si 4 luni, un sot care chipurile ma iubeste, eu il iubesc enorm de mult, o viata perfecta pana acum 3luni, si invidiata de foarte multa lume.Toate bune si frumoase pana intr-o noapte cand sotul meu a adormit cu tel deschis si surpriza pt. mine cand am vazut ca sotul meu isi dadea sms cu o femeie careia ii spunea tot felul de dulcegarii; bine inteles ca a sters repede sms ca eu sa nu mai vad ; intre timp ne-am impacat, mi-a spus ca nu o sa se mai intample, ca ma iubeste, eu m-am schimbat pt.ca el tot pe mine ma acuza pt.ce a facut, iar toate bune si frumoase, cu planuri multe si frumoase de viitorpana cand acum doua zile cand i-am prins telefonul si am verificat agenda, acum isi schimbase metoda de dat sms-uri, si aceeasi poveste ca nu mai face, ca ma iubeste;chiar l-am pus sa aleaga intre mine si presupusa lui amanta, mi-a jurat cu mana pe biblie ca nu o sa mai faca ceea ce a facut, dar nu stiu, pt. mine este foarte greu sa uit acele cuvinte pe care el i le dadea acelei tipe.practic din partea lui veneau, simt ca ma imbolnavesc psihic
.Va rog frumos asi dori o parere din partea dvs.pt.ca nu am cu cine sa ma sfatuiesc.nu are cine sa-mi asculte oful, va multumesc din suflet.
2 comentarii
0
06-05-2015, ora 17:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Exista barbati care sustin ca iubesc o femeie dar au alte n cu care se culca, de-a lungul anilor, pe langa acea sotie la care se intorc iremediabil.
Intotdeauna ei sustin ca isi iubesc sotia si pe femeile cu care se culca la rand, nu. Chiar acelor femei le induc acest crez inainte de a se culca cu ele, pt ca ele sa nu se ataseze de ei si sa nu le creeze probleme cu sotia.

Sugerati-i sa lase brusc telefonul mobil deschis in permanenta.

Vedeti ce se intampla si va mai rugati, va mai ganditi ce solutie sa luati.
0
06-05-2015, ora 22:03
semiluna
Nu este medic/terapeut
semiluna
Multumesc mult pt. sfat!Cred ca a inceput sa se tina de promisiunea pe care mi-a facut, sau poate asteapta sa mai treaca timpul sa uit eu, deoarece brusc isi lasa telefonul la vederea mea si nu mai primeste nici sms nici alte apeluri dubioase, poate ca a informat-o si pe ea ca am aflat de relatia lor si sau pus deacord ca un timp sa stea linistiti.Am sa astept si eu sa mai treaca timpul si am sa incep sa-l verific finou ca sa vad daca intradevar sa potolit sau ma minte in continuare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Fidelitatea bărbaților și activitatea dintr-o regiune a creierului (studiu)
  • Știi care sunt cele 14 „arome” ale iubirii?
  • Semne că te înșală
  • De ce înșelăm?
  • Adulții tineri transformă îndrăgostirea în iubire
  •