Sotul meu acum 6 luni a fost depista cu hepatita A

26-08-2009
oleg
Nu este medic/terapeut
oleg
Sotul meu acum 6 luni a fost depista cu hepatita A in urma unor noi analize rzultatul este
HBV HBs Ag positiv
HBV ANTI-HBs negativ
anti-HBc/EIA positiv


imi puteti spune ce inseamna ce ar trebuie sa facem ca sa nu se ajunga la cosecinte grave sotul are 30 de ani avem o fetita de 3 ani cum putem fi noi afectate
Multumesc
4 comentarii
0
26-08-2009, ora 18:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu va puteti contagia in realitate decat foarte greu ! Cunosc personal sute de familii in care a fost un SINGUR caz de hepatita - indiferent ca este A, B sau C si de la care nu s-a contagiat nimeni si fiecare om cunoaste cu siguranta mai multi.

Bu va puteti contagia nici macar prin sange ! Caci hepatita nu depinde decat de intoxicatia ficatului si neputinta lui de a mai prelucra toxinele, fie ele din mancare fie ele din mediul inconjurator sau medicamente si nicidecum de un "virus".

"Virusul" este in cel mai rau caz urmarea sangelui toxic si nu CAUZA lui...asa cum si in paa statuta se inmultesc bacterii. Si acesti "virusi" mor de la ceauri si dieta adecvata.

Cei mai multi oameni fac hepatita in spitale de pe urma medicamentatiei chimice si nu de peurma contagiarii, mai ales ca numai putini fac transfuzii de sange iar siringele din ziua de azi sunt de mult sterilie si de folosinta unica.

Hepatita se face si de la un blocaj al venei ficatului sau de la blocarea canalului dintre bila si ficat, fara nici un fel de contagiune !

Frica de hepatita este mult mai mare decat cunostintele despre hepatita !
Puteti sta linistita ! Daca faceti hepatita este numai din cauza ficatului dvostra intoxicat asa ca hranitiva sanatos si evitati medicamentele chimice fara sa aveti boli foarte grave.

Sotul sa urmeze dieta stricta si taratamente naturiste si se va vindeca repede.
Pe www.leacuri.net gasiti de exemplu o colectie de remedii naturiste si dieta pt. vindecarea in mod natural a hepatitei.
0
26-08-2009, ora 18:30
oleg
Nu este medic/terapeut
oleg
va multumesc pentru raspuns in momentul de fata noi suntem noi imegranti in Canada si incepem sa invatam ca aici medicina e asa intii mori si pe urma iti spun de ce, pentru a ajunge la un medic spicialist am fost anuntati ca trebuie sa asteptam 8 luni de zile asa ca vrei nu vrie ne specializam in domeniu pentru a avea o viata linistita.
va suntem recunoscatori pentru orice informatie utila
sanatate
0
26-08-2009, ora 19:16
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai este si cea mai inteleapta solutie ! Desi fortata...
Salut cu mare bucurie orice tara unde mersul la medic devine dificil, caci in tarile cu cei mai putini medici exista si cei mai putini bolnavi.
0
19-01-2011, ora 20:22
lulu1983
Nu este medic/terapeut
lulu1983
buna ziua.As dori sa mi spuneti, daca cea dea 2 doza de vaccin engerix a fost facuta in mod gresit, la 2 luni de la efectuarea primei doze, mai are rost sa fac si doza in luna 6?mai este eficienta vaccinarea?va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: