Sotul meu e homosexual?

23-09-2011
intrebareamea
Nu este medic/terapeut
intrebareamea
Buna seara,
Nici macar nu stiu cu ce sa incep.Sotul meu este un tip frumos, slabut, dragut, tandru, imi face aproape mereu toate poftele.
Il stiam din oras, toate fetele ce au fost cu el il faceau afemeiat, si intr-adevar nu trecea o saptamana doua, si schimba fata.
A avut trei relatii seriose, una de trei ani, una de un an, si cea cu mine de vreo 3 ani deja.
A fost mereu un tip popular si a avut toate felurile de prieteni.printre care si o gasca de gay mai cunoscuti asa pe la noi.
De aici s-a si tras zvonul ca ar fi si el homosexual, dar el continua sa fie din ce in ce mai mult cu mai multe femei.
Acum trei ani, am inceput sa fim impreuna, dupa o saptamana ne-am si mutat unul cu celalalt.La inceput sexul era bun, de cateva ori pe saptamana, si era totul ok.Dar nu a tinut mult.cam vreo trei luni, a inceput sa fie o data pe saptamana, iar dupa vreo 6 luni si o data la doua saptamani, ca sa ajungem acum, sa fie o data la luna!
Nu l-am prin niciodata uitandu0se la filme gay, am verificat arhiva, eerau filme porno dar cu femei, chiar are si o preferata :)).
PRoblema e, ca oricat as, incerca in toate felurile posibile si imposibile, nu facem sex mai des, eu am 24 de ani, sunt in floarea varstei, e normal sa imi doresc mai mult.el are doar 30, nu cred sa ii fi scazut asa tare libidoul.
Cand il intreb ce se intampla cam astea sunt raspunsurile : toata ziua stam cur in cur, e normal sa nu mai am asa chef, asa sunt eu cand sunt intr-o relatie, sau nu am chef pur si simplu.daca imi convine bine, daca nu stiu ce am de facut.
Acum are un prieten foarte bn,. pentru care m-ar lasa intr-o secunda, cand are el nevoie de sotul meu, sotul meu fuge, simt ca tipul e mai important ca mine, chiar am avut certuri pe tema asta, si mi-a spus ca el niciodata nu se va certa cu tipul pentru mine.(aici pot intervenii si nervi si faza cu sotul/sotia nu ma desparte de prieteni/prietene)
Nu stiu ce sa cred, au fost multe zvonuri, e foarte fericit si multumit cand se intalneste cu gayy, sau cu amicul lui cel mai bun.
Oare sa fie cauza asta?Oare are tulburari sexuale pe care si le suprima?
5 comentarii
1
23-09-2011, ora 22:45
ela1.
Nu este medic/terapeut
ela1.
Mentalitatea romaneasca nu se va schimba niciodata: daca ai prieteni gay, automat lumea zice ca esti si tu gay sau lesbi, daca nu ai barbat si vecinii te vad singura, automat ti se pune eticheta de prostituata.
Poate ca pt el nu conteaza foarte mult sexul si vrea si COMUNICARE, PRIETENIE, etc.
0
24-09-2011, ora 08:39
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Buna ziua,

Din ce descrii, problemele voastre nu vin din directia homosexualitatii.
Se pare insa ca in relatia voastra exista o mare cantitate de dezinteres (din partea lui, din ce descrii tu).
Cum a ajuns / ati ajuns la asta, nu stiu. Probabil ar fi interesant sa aflam (sa afli) si povestea spusa din punctul lui de vedere.
De aceea, in concluzie ar fi bine sa dati cartile pe fata, inainte ca lipsa de interes (de implicare in cuplu) sa se extinda si in alte arii, sau chiar sa se cristalizeze asa cum e acum.

Toate cele bune,
Andrei Dumitrescu
0
24-09-2011, ora 09:42
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
ti-am scris un mesaj privat.
O zi buna.
0
24-09-2011, ora 14:10
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Nu comentez prea multe ca nu sunt psiholog, dar e evident ca tipul era un desfranat cand l-ai cunoscut si nu prea cred eu ca si-a schimbat naravul, asta cere multa munca, si apoi mai sunt si desfranati bisexuali, unii mai au si alte filii si numa soti buni nu sunt...
0
03-02-2016, ora 15:00
tendency
Nu este medic/terapeut
tendency
Faptul ca are o gasca de gay sugereaza ca ar putea fi gay. In general un heterosexual nu are prea multe lucruri in comun cu un Gay. Primul lucru pe care nu-l are in comun este...culmea...femeia.
Asta este un site referitor la Homosexualii si Homosexualii latenti din relatii cu femeile si casatorii.
E singurul site cu informatii decente. Exista si un test. Succes.
-*

(modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: