Soțul meu pleaca mereu la mama lui.

04-05-2018
Sami1234
Nu este medic/terapeut
Sami1234
Suntem impreuna de 5 ani.Locuiesc în străinătate la o distanță de 40 de km de părinți soțului și la o distanță de 1600 de părinți mei.El e divorțat are un copil de 6 ani specific el are 26 de ani eu 25, si avem impreuna un copil de un an...copilu lui vine foarte des la noi mama lui dandul aproape mereu..daca vine la mine si e rau eu il cert iar el da fuga la bunica lui (adica mama sotului) si spune ca eu is rea si rece cu el..de acolo incepe distractia.ea nu M, a vrut de la inceput si mereu el merge la ea iar ea il întoarce împotriva mea si ii spune ca eu is rece cu copilu lui ca dc nu ma mult langa ei ca dc dc si dc...iar el vine de acolo si ne certam iar de cand am copil cu el mereu cand il supăra ceva se ia si pleaca la ea cu săptămâna..curand mi, a spus că daca nu ma mut langa parinti lui ne despartim si ca va fi vina mea dacă copilul nostru va creste fara tata doar pt ca sunt egoista si ma gandesc doar la mine...specific el e un tata bun zilnic vine acasa dupa lucru nu iasa mai niciodata sta cu copilu se joacă vorbim totul bine avem probleme la capitolul sex ca nu prea avem contact sexual insa in rest totul bine si frumos panaa vine celălalt copil care vrea doar la bunicasa sa stea iar ea insista si iara insista ca sotul meu sa meargă s stea la ea si sa isi petreacă timpul si cu celălalt copil i, Am spus dute dar dute 2 zile acolo 2 aici nu cu săptămânile..e suficient 2 zile sa meargă il întoarce în potriva mea si nu mai vine acasa si si daca vine vine cu reproșuri...nu stiu ce sa fac..in trecut am fost înșelată de el de 2 ori cu fosta nevasta am trecut cu vederea ma acuzat că din cauza mea ca nu ma culc cu el..l, Am iertat ca o idioata acuma am si un copil nu as vrea sa cresc copilul fara tata..ai mei sunt in romania au spus că ma susțin daca vreau sa il părăsesc merg cu copilul acolo defintiv si il cresc cu ei.dar nu stiu.
7 comentarii
0
04-05-2018, ora 15:11
Psiholog Felicia Constantinescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Felicia Constantinescu
Ceea ce va pot sfatui este sa aveti o discutie deschisa cu sotul, in care cu calm si rabdare sa ii comunicati ce va supara si ce nevoi aveti, precum si modul in care credeti ca veti putea satisface aceste nevoi, ascultand totodata si dorintele si nevoile partenerului. Dupa o astfel de discutie, cu cartile pe masa cum s-ar spune, puteti decide ce este mai bine pentru dvs. Orice decizie ati lua este bine sa o faceti dupa ce ati analizat cu atentie ce va tine in relatie si ce v-ar determina sa iesiti din relatie, precum si cat de mult cantaresc pentru dvs argumentele pro/contra.
0
04-05-2018, ora 15:25
Sami1234
Nu este medic/terapeut
Sami1234
Am incercat.dar in zadar daca spun argumente concrete lui i se par o prostie si se enervează urlă și pleaca si spune ca sunt o proasta, La nervi spune ca a fost un mare prost ca m, a luat de nevasta si multe altele, am incercat si cu mama lui sa discut dar indiferent ce ii spun ea traieste cu impresia ca eu am distrus fosta căsnicie ă lui si din cauza mea copilul de 6 ani nu are o familie (e obsedata de acel copil de al nostru nu ii pasa uneori am impresia ca e geloasă ca are mama si tata si face intentionat totul)...iar lui daca ii spun spune ca eu is nebuna si proasta..insista foarte mult sa ne mutam langa ea sa fim aproape de ea ca el merge rar la ea din cauza ca lucreaza si nu are timp dar si cand merge vine zabauc de cap
0
04-05-2018, ora 15:45
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Sotul tau mai are un copil din casnicia anterioara, stiai asta cand te-ai casatorit cu el, nu? Pai trebuie sa se ocupe si de el si probabil ca in etapa de viata in care e acum, copilul ala are mare nevoie de taica-su, plus ca e mai sensibil ca el nu-l are pe tata acasa, ca alti copii, ca al tau de exemplu. Si, in definitiv, locuiti in strainatate, ce ar fi rau sa va mutati in localitatea socrilor, se rezolva in mai bine si problema celuilalt copil, va mai adunati si familia ca sunteti singuri printre straini. Faptul ca familia ta e la 1600km distanta nu e un motiv sa pui departare si intre voi si socri.
0
04-05-2018, ora 16:57
Sami1234
Nu este medic/terapeut
Sami1234
Stiam ca nh mai e impreuna cu fosta sotie si ca are un copil care il da pe weekend, dar nu mereu, mereu si se asteapta ca eu sa stau cu el, el fiind foarte neascultator iar cand sotul vine acasa tot nemultumit e si nu face fata cu ambi copii amandou vand sa stea cu el dupa lucru si asa fuge la mamasa merea si da m, as muta cu drag insa daca ea mereu imi pune bete in roate fiind la distanta, apăi cand is aproape de ea la asta ma gandesc, copilul de 6 ani este f needucat bunica il lasa sa faca ce vrea plus ca cand suntem toti împreună al meu copil pot spume ca e invizibil doar pe ala il pupa il bla bla spunând că el are nevoie de iubire (specific are si acel copil mama Si ca sotul meu lucreaza zilnic pana la 19..e normal eu sa stau cu copilul lui neastîmpărat si mama copilului sa stea liniștită acasa crezând că copilu sta cu tata dar defapt nu sta cu tata sta cu mine, iar daca le spun soacra spune ca sunt rea si rea)desi stau niciodata nu am zis ca nu stau dar copilu fiind obisnuit sa i se fata toate mofturile eu nu pot face ca mai am un copil si el se simte aiurea si fuge la bunasa si zice ca nu mai vrea aici iar ea insista ca sotul meu sa doarmă la ea sa fie si cu celalalt.plus ca eu am aici cunoștințe f multe ies mereu nu am scoala de șoferi acolo nu as avea pe nimeni el fiind 80% La lucru inclusiv sambata iar duminică oricum mergem acolo..i, Am spus că sunt dispusă să merg saptamanal la sfarsit de weekend la socri sa dormim caci din septembrie celălat copil incepe scoala si va veni doar pe weekenduri si in vacante am zis ca voi merge acolo doar cu condiția să stăm aici sa ies si eu..dar nu și nu va el vrea acolo ca acolo e si lucrul lui si familia nu tine cont deloc de ce imi doresc si eu.familia niciodata nu vine aici el sub pretextul e departe dar ai mei cum vînd e la 1600.plus ca eu am rămas aici in germania pt el altfel aveam de gand sa ma întorc deci si eu mi, Am lăsat parinti..
1
04-05-2018, ora 22:36
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Inteleg ca aveti doar nemultumiri. Dvs primiti ceva bun din relatia asta? Cand ati fost ultima data fericita? Ce ati dori sa va spunem noi si nu stiti dvs deja? Care au fost asteptarile dvs cu privire la casnicia asta (mai ales stiind ca el mai are un copil), sau de la o relatie in general? Ce va tine intr-o relatie in care sunteti facuta proasta sau altfel? Ce credeti ca va urma?
Ce ati fi dispusa dvs sa schimbati la dvs?
Cum va vedeti viitorul?
Aveti aici niste intrebari la care sa va ganditi. Nimeni nu va poate spune ce sa faceti. Fiecare trebuie sa isi asume propriile alegeri in viata, cu tot ce vine la pachet: consecinte pozitive, sau negative.
0
04-05-2018, ora 23:05
Sami1234
Nu este medic/terapeut
Sami1234
Cel mai bun lucru e copilul meu care as vrea sa il cresc cu tata, as vrea sa fie bine dar nu stiu cum, si da nu ma simt apreciată deloc, iubita foarte putin mai deloc chiar, viitorul sper sa fie bine nu pot sa mi, l imaginez..mama mea spune ca toti bărbați au defecte si ca prin faptul ca vine acasa zilnic, nu bea, nu ma bate, nu joaca bani la aparate sa apreciez si sa raman pt copil..in momentul de față sunt total nemulțumită si suparata lipseste de o săptămână e la mama lui.iam spus sa vina sa vorbim cu mama lui..dar de miercuri nu mai apar.sunt confuza
0
05-05-2018, ora 09:51
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Ce sa mai zic si eu, Sami...pare ca sunteti foarte diferiti. Sotul tau e cu munca pana la 19, munceste ACOLO, acolo ii sunt parintii si celalalt copil, tu vrei sa ramai aici pt. ca aici ai multe cunostinte cu care iesi, el zici ca "nu iasa". Acolo tu n-ai cu cine iesi. Fa si tu o lista cu tot ce e important pt. tine si in ce ordine, daca e mai important "sa iesi"...asta e, desparte-te, in Romania la parintii tai care o sa te ajute cu copilul, probabil o sa ai cu cine si unde sa iesi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul