sotul nu se mai simte atras de mine ca inainte.. ce sa fac?

24-08-2014
angela p
Nu este medic/terapeut
angela p
de fiecare data cand i-au eu initiativa de a face dragoste sunt refuzata sau ii se face somn brusc eu dragoste trebuie sa fac doar cand simte el nevoia.nu inteleg de ce??inaite faceam dragoste mai des dar acum dupa 6 ani de casnicie si 2 copii lucrurile nu mai stau asa bine, , , am incercat sa discut cu el destpre asta imi spune ca e f multumit de mine in toate privintelen dar nu poate sa imi spuna sau nu stie cauza de ce ma refuza
7 comentarii
0
25-08-2014, ora 09:52
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
Buna Angela,
Ar putea fi ma multe motive pentru care sotul tau refuza contactul sexual. Printre ele se pot numara si lipsa dorintei sexuale sau scaderea libidoului, ori o tulburare sexuala. Totusi fara o evaluare sau daca el nu comunica despre asta este greu de zis. Dar daca tu tragi concluzia ca nu e atras de tine sau ca nu te considera atragatoare din faptul ca aveti raporturi sexuale tot mai putin frecvente s-ar putea sa gresesti si asta sa-ti cauzeze multe dezavantaje.
In terapia cuplurilor am intalnit de multe ori aceasta problema. Uneori pur si simplu, in timp, libidoul se reduce iar raporturile sexuale devin din ce in ce mai rare, dupa care dorinta sexuala poate creste din nou. De fapt libidoul nu este constant ci foarte variabil.
Daca vrei sa afli de ce se produce acest lucru e nevoie de comunicare, uneori partenerul se poate simti stanjenit daca are o problema si nu doreste sa comunice.
Daca a zis ca nu stie din ce cauza se intampla, poate ca asa este. Cea mai mare dificultate pe care este nevoie sa o depasiti este comunicarea.
Orice caz ar fi, se pot face mai multe lucruri pentru imbunatatirea vietii sexuale. Dar este nevoie de colaborarea amandurora.
Am dat sfatul asta de prea multe ori, dar un psihoterapeut care lucreaza in probleme de cuplu v-ar putea ajuta si v-ati putea imbunatati relatia in mod semnificativ.
0
25-08-2014, ora 15:39
angela p
Nu este medic/terapeut
angela p
ba din contra este atras de mine, , , de comunicat comunica, , , insusi el spune nu stie cauza si ca si-ar dori sa consulte un psihoterapeut, , , , , el spune ca este f multumit de mine si nu are nimik de obietat in privinta asta, , , eu trebuie sa fac dragoste doar cand el doreste dar daca doresc eu sunt refuzata elegant , , , si cand il iltreb de ce face asta, , , , imi spune ca nu realizeaza, , sau ca nu si-a dat seama, , el pleaca cate doua luni in anglia cand vine sta cate o luna farmecul dureaza cateva zile dupa aia nici nu ma baga in seama
0
25-08-2014, ora 19:57
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
pai partea cu plecatul 2 luni in strainatate n-ai mentionat-o prima data... nu te gandesti ca s-ar putea sa aiba pe altcineva acolo?
logic ar fi ca un barbat care stie ca timpul cu sotia lui e limitat, sa profite la maxim de el... nu vreau sa te ingrijorez, dar si asta ar fi o posibilitate.
0
26-08-2014, ora 08:05
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Cat timp sta acasa sotul care este frecventa raporturilor sexuale initiate de sot?
Cand ati vorbit despre faptul ca nu realizeaza ca va refuza, si-a schimbar ulterior atitudinea?
0
26-08-2014, ora 11:42
angela p
Nu este medic/terapeut
angela p
atitudinea nu si-a schimbat-o, , , imi spune ca eu aberez ma-m gandit si la posibilitatea cu inselatu da nu vrea sa recunoasca, , lui ii place sa doarma f mult cat ziua si noaptea, de multe ori nu stiu ce sa cred sunt confuza..de fiecare data cand ma vede desbracata sau imbracata cu ceva mulat are erectie, , dar nu facem nimic,
0
26-08-2014, ora 11:46
angela p
Nu este medic/terapeut
angela p
raporturile sexuale sunt mai fregvente in prima saptamana, , dupa aceea mai deloc.am discutat imi spune ca aberez si daca insist se enerveaza
0
22-09-2014, ora 00:01
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ANGELA de ce nu iei tu initiativa? preia franele si nul lasa sa scape.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul