Spasme ale ploapelor

03-01-2013
dandes ioan
Nu este medic/terapeut
dandes ioan
De catva timp ploapele ochilui stang se zbat intrun mod care ma deranjaza, acesta este mai mic si umflat, clipirea incepe de la ploapa de jos cu spasme usoare si se transmite si la partea de sus clipirea fiind foarte accentuata. Cand mestec ploapele ochilui stang se contracta in rimul masticatiei.
4 comentarii
0
03-01-2013, ora 23:41
diana82vali@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
diana82vali@yahoo.com
problema mea esta alta mi-a esit sub brat 3 bube care cresc si ma ustura rau, am avut si anul trecut pentru prima data una tot sub acelasi brat si tot cam in aceasta perioada nu imi dau seama de la ce pot fi acesta bube, femeile mai in varsta zic se numesc tita catelii va rog daca aveti ideie de la ce provin sau cum sa scap de ele.la medic am fost si mi-a dat antibiotice sa fac dar nu mi-a zis de la ce poate sa fie,...va rog mult tare.
0
04-01-2013, ora 21:13
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Pentru Dandes Ioan; mergeti la un consult oftalmologic si un consult neurologic pentru a face diferenta intre miokimie si spasmul hemifacial.
Miokimia pleoapelor poate apare in cazul oboselii oculare( aveti nevoie de corectie optica?), iritatiei oculare ( conjunctivita, blefaroconjunctivita???), stressului, consumului exagerat de cafea, odihnei insuficienta, anemiei. Va recomand reducerea consumului de cafea, odihna suficienta, un supliment cu magneziu si vitamina B 6( Magneziu forte cu vitamina B6 -1 cpr pe zi, 14 zile). Ar fi bine sa faci si niste investigatii sangvine: hemoleucograma, sideremie, doazarea calciului seric, a magneziului seric.
In cazul spasmului hemifacial, se recomanda un angioRMN cerebral ( frecvent se datoreaza unei compresii vasculare a nervului VII la nivel cerebral). Numai bine

Pentru diana:mergi la un consult la medicul de familie sau la un consult dermatologic. Ma gandesc ca poate fi si hidrosadenita; daca exista suspiciune de hidrosadenita, iti recomand cura chirugicala; numai bine
0
05-01-2013, ora 12:15
dandes ioan
Nu este medic/terapeut
dandes ioan
Va multumesc pentru sfaturi si va voi tine la curent cu evolutia simtomelor. Sa auzim de bine si La multi ani cu sanatate.
0
28-04-2020, ora 19:23
Moza
Nu este medic/terapeut
Moza
Buna ziua !
De ceva timp(aproximatim o saptamana), am o mancarime usoara la ochiul drept, fara roseata sau alte simptome. De cateva zile, pleoapa superioara de la acealasi ochi mi se zbate continu. In istoricul afectiunilor ar fi : hipotiroidie, suspecta de glaucom(tensiunea intraoculara se afla in parametri, cel putin era ).
Va rog o recomandare daca se poate.
Multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.