Spatiu si miros urat de sub puntea dentara

19-09-2016
Liannaa
Nu este medic/terapeut
Liannaa
Buna seara! Mi-am facut un urma cu doua luni o lucrare dentara care include si o punte. Problema este ca simt o gaura mica in partea de sus a corpului de punte, atat pe fata, cat si pe spate, adica pe partea de dinauntru.
In fata, sus, la gingie pot baga chiar unghia in acel spatiu si adesea imi raman resturi alimentare care se iau la periaj cu multa insistenta. Daca apas cu limba pe gaura de pe interior sau zgandar locul, simt un miros neplacut venind de acolo. Ce as putea face? Medicul mi-ar putea acoperi cumva acele goluri ?
3 comentarii
0
20-09-2016, ora 00:46
Liannaa
Nu este medic/terapeut
Liannaa
Astazi am curatat mai bine zona si am observat ca acel spatiu este destul de mare in fata.. aici am incarcat o poza:http://postimg.org/image/y5ecdat59/ Daca imping din spate in fata, imi tot ies resturi alimentare de dinauntru si mirosul este destul de neplacut...probabil datorita fermentarii acestora.
In realitate gaura se vede mai bine si mai mare. Cred ca mi s-a tras gingia, nu am idee. Ce as putea face?
1
21-09-2016, ora 04:45
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna dimineata,
va recomand sa va cumparati dental floss special pentru punti dentare, si eventual si un dus bucal.
Din pacate acesta este unul dintre dezavantajele puntilor dentare si anume ca sub acel corp de punte se aduna si pot ramane resturi alimentare si placa bacteriana care nu se indeparteaza cu un periaj simplu.Aveti nevoie sa va diversificati igiena dentara.Nu se poate umple acel spatiu.
0
21-09-2016, ora 16:23
Liannaa
Nu este medic/terapeut
Liannaa
Va multumesc pentru raspuns. Mi-am luat Super Floss, curata bine si scoate tot. Pacat ca trebuie sa curat dupa fiecare masa. Daca as fi stiut ca raman cu acel spatiu gol, as fi preferat sa astept inca putin si sa imi pun implant. Pe viitor, cu siguranta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Miros urât lucrare dentară - cauze, explicații și sfaturi
  •