Spitalul panduri

31-12-2009
bolnavdela4ani
Nu este medic/terapeut
bolnavdela4ani
buna ziua. am o trimitere la orl panduri. nu sunt din bucuresti si as dori si eu sa stiu cum pot ajunge de la gara de nord acolo cu metrou daca se poate eventual sa nu ma ratacesc.
Ps: boala mea este otita medie cronica supuroasa colesteatomatoasa osteitica ( sper ca am scris bine )
nu am voie sa dau apa la ureche de cand ma stiu din cauza mastoiditei. intrebarea mea este daca printr-o mastoidectomie voi scapa de boala?
multumesc anticipat
2 comentarii
0
03-01-2010, ora 19:50
bolnavdela4ani
Nu este medic/terapeut
bolnavdela4ani
va rog frumos chiar nu imi poate spune nimeni cum pot sa ajung de la gara de nord la orl panduri? trebuie sa plec in cateva zile...multumesc mult
0
04-01-2010, ora 13:43
jeff123
Nu este medic/terapeut
jeff123
Iti spun cum stiu eu: troleu 96 pana la intersectia 13 Septembrie (20-25 min), apoi un autobuz (nu mai stiu care) sau pe jos vreo 3 statii in directie perpendiculara(catre hotel Mariot); cobori, traversezi pe p. cealata si apuci pe p. dreapta a soselei perpendiculare pe traseul autobuzului cu care ai venit, cale de 100-150m(poate nici atat); din nou, pe dreapta, se face o alee de cca 50m, in capatul careia vezi clinica orl (Panduri) Prof.dr. Hociota(in dreapta, inainte de intrare, e o bisericuta f.frumoasa). Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK