spondiloza cervicala?

11-09-2009
ciochinadaniela@rdslink.ro
Nu este medic/terapeut
ciochinadaniela@rdslink.ro
este vorba despre mama mea(59 ani). anul trecut a iesit la pensie, ea fiind de meserie ospatar. de ceva timp se confrunta cu dureri f mari in reg toracala, transpiratii abundente si scadere in greutate ( 10 kg in 6 luni). la medicul de fam i s-a pus diagnosticul de spondiloza cervicala. in prezent urmeaza sedinte de fizioterapie( e la a 5 a sedinta).Mentionez ca a facut analize de sange, EKG, radiografie pulmonara, glicemie, colesterol, analiza la tiroida, toate iesind foarte bune.nu poate dormi noaptea, se gandeste sa nu aiba vreo boala mai grava(cancer).hemoleucograma completa a iesit normala. poate sa fie altceva decat spondiloza cervicala?
1 comentarii
0
11-09-2009, ora 19:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna ziua,

ma indoiesc ca simptomele acestea sunt de la spondiloza, nici macar durerile (fd. mari) nu sunt de la spondiloza.
Cancerul nu se depisteaza in analizele de la sange (desi este fo. usor) chiar daca este tumoare mare prezenta.
Insomnia si pierderea subita in greutate arata clar alta problema decat spondiloza, la doctori insa nu veti avea succes la depistarea la ceva decat cand va fi prea tarziu.
Va recomand o consultatie la un medic homeopat cu experienta, care va poate ajuta mult in acest stadiu. Indiferent de boala, cauzele sunt cu totul altundeva decat unde sunt cauzate ele organic.
Nu va mai lasati derutata cu spondiloza, nu este de la spondiloza insa sa nu faceti frica mamei, ca frica nu-i buna la nimic, linistit-o cum puteti de bine si duceti-o la un homeopat dupa cum v-am spus pt. a regla somnul si anula durerile.

Mama a avut cumva probleme sufletesti in ultimul timp ? (griji, certuri, pierderi, conflicte) ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.