stafilococ auriu

02-07-2008
cris cris
Nu este medic/terapeut
cris cris
am urmat un tratamen cu antibiotice dar fara rezultat.medicul de familie este total indiferent de situatia mea.am auzit ceva despre un vaccin si cresterea imunitati prin relaxare, inot.ma poate sfatui cineva si pe mine, va rog?
4 comentarii
0
02-07-2008, ora 00:00
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
dar ce va supara???
0
18-10-2008, ora 17:22
mushu
Nu este medic/terapeut
mushu
Buna ziua,
sunt din Timisoara, am si eu o intrebare la care va rog mult sa-mi raspundeti: baiatului meu, in varsta de 29 ani i-a fost depistat la analize stafilococ auriu in gat, la antibiograma a reiesit ca este sensibil la CEFACLOR sI CEFAZOLINA. Problema este ca medicul de familie nu a recomandat tratament medicamentos, iar eu sunt ingrijorata, am citit ca stafilococul auriu poate afecta inima prin endocardita bacteriana, si cum fiul meu are un defect septal, as vrea sa ma sfatuiti ce sa fac?Multumesc.
0
19-10-2008, ora 15:20
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
buna ziua,
in primul rand...se plange de ceva baiatul?are rosu in git sau puroi??trebuie sa stiti ca 30 la suta din oameni au staf auriu in nas si git...asa ca nu e mare lucru...dar sfatul meu este sa intrebati un cardiolog daca defectul septal se grefeaza cu infectie din sfera ORL...eu personal nu cred dar mai bine intrebati un cardiolog.si tineti minte..nu se trateaza o analliza ci un pacient bolnav!!!!!mai ales analize in care dubiu cum sunt facute!!
sanatate multe
0
19-10-2008, ora 17:17
mushu
Nu este medic/terapeut
mushu
Multumesc mult pentru raspuns !
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK