stare de emotie

02-11-2014
minca nicolae
Nu este medic/terapeut
minca nicolae
buna, de ceva timp ma confrunt cu o situatie ciudata in sensul ca tresar mai mereu din nimic casi cum cineva ma sperie.am mai avut aceste simptome asta primavara.pe perioada cat a fost vara nu prea.acum a revenit aceasta senzatie.mi-am masurat tensiunea periodic si aceasta se situeaza intre 12-13 cu 8.de la ce oare sa fie??lipsa de ceva vitamine???
2 comentarii
0
02-11-2014, ora 23:36
btenn94
Nu este medic/terapeut
btenn94
Pare sa ai ceva spasme musculare care au multe cauze posibile. Pot fi cauzate de imbalanta de electroliti, stres, oboseala, excesul de cafea, etc. Ar fi bine sa va faceti niste analize de sange, ionograma completa (calciu, potasiu, magnesium) si sa luati vitaminele B6 si B12 si vitamina D cateva zile sa vedeti daca ajuta. Tensiunea este normala, nu cred ca are legatura cu tresaririle.
0
30-11-2014, ora 14:18
Lisa77
Nu este medic/terapeut
Lisa77
Buna ziua D.na/D.l Dr,
Am o mare rugaminte la Dvs sa-mi spuneti, va rog f mult cum sa rezolve o problema de sanatate tatal meu.Incerc sa detaliez pe
cat
de scurt posibil! Tatal meu 82 ani, 1.75/68kg, hipertensiv cu tensiune ce ii creeaza mari probleme cu toate ca nu mananca niciod.gras, nu carne porc, ci doar pui f rar si legume.Nu alcool, nu cafea si chiar daca are 82 ani arata de 60 ani si cu toate astea doctorii il trateaza superficial datorita varstei reale, inaintate.Cei invarsta, dupa parerea unora, trebuie aruncati la gunoi!Cu 2 nopti in urma a avut 22, tatal si mama mea erau ingroziti pt ca nu numai ca nicio pastila nu-si mai facea efectul, dar faptul ca ei locuiesc in Ialomita ii ingrozea si mai rau pt ca ar fi vrut sa dea telefon la salvare dar stiau ca nu este o rezolvare pt ca anul trecut in octombrie a facut accident cerebral seara, l-a luat salvarea si la dus la Spitalul din Urziceni unde acolo nu aveau neurologie.Si, cum bine stiti ca un om care face un ACV trebuie sa i se actioneze urgent, ei l-au tinut seara si noaptea acolo si abia a2a zi dimineata l-au adus in Bucuresti.Din fericire si-a revenit intr-o saptamana.Ieri parintii mei au venit in Bucuresti la medic cardiolog, inima functioneaza normal.Pt tensiune ia dat captopril si ia spus sa ia ceea ce lua inainte cloridina+furosemid.Tatal meu din cauza ca este o fire colerica, starea emotionala este f puternica, mai ales cea negativa, incepand de la un timp sa intre in panica, si e normal, prin cate trece zilnic.Sufera de insomnii de ani de zile ceea ce-i afecteaza starea, ridicandu-se tensiunea, zilnic organismul este traumatizat si intrand in panica se accentueaza totul.
Pt ca ieri cand a f la Dr.a uitat sa-i spuna o alta problema ciudata, va intreb eu cu mii de rugaminti sa-mi dati un raspuns la urmatoarea enigma : stiu ca are circulatia periferica f proasta, dar oare de ce de la genunchi in jos pana la talpi ii furnica, talpile si le simte sloi de gheata, ziua, iar seara-noaptea, folosesc expresia tatalui meu, parca talpile stau pe jaratec.DE CE aceasta alternanta uriasa? Ii poate afecta aceasta alternanta, cerebral?sau tensiunii? DE CE? si ce este de facut?Va rog din suflet sa-mi spuneti pt ca va dati seama ca tatal meu nu poate sa mai mearga din nou la dr din cauza starilor si a vremii atmosferice.
Mii si mii de multumiri!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum ne influențează emoțiile memoria?
  •