Stare de greata continua de 2 zile | Forumul Medical ROmedic

Stare de greata continua de 2 zile

17-04-2013
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
se manifesta doar pe partea dreapta in gat..am anxietate nu stiu daca asta e cauza..dar mai ami prob si cu fierea lenesa si gastrita...oare care sa fie cauza ?
5 comentarii
0
19-04-2013, ora 06:25
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună ziua, cât de intensă este anxietatea? În ce context apare şi de când vă confruntaţi cu aceasta? Simptomele fizice pentru care nu s-a găsit un diagnostic medical pot fi atribuite distresului psihologic. Dacă trăiţi un stres permanent şi vă confruntaţi cu diferite simptome digestive, atunci consultaţi un medic. Vă recomand de asemenea o evaluare psihologică faţă-în-faţă sau online.
0
19-04-2013, ora 12:04
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
tot timpul am simptome...am fost ieri la medicul meu psihiatru si mi sa spus k primavara anxietatea si depresia isi fac de cap. mia schimbat tratamentul acum sa vad ce rezultate da(abia peste 2 saptamani) mia zis k atunci cand poti localiza cu degetul de unde provine starea de greatza e pe fond psihic..ma simt si slabit..am intrebato daca sa iau ceva vitamine a spus ca doar mancare si tratamentul ei...nimik altceva :|
0
19-04-2013, ora 13:40
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
În regulă, atunci aşteaptă două săptămâni, stabileste un termen până la care simptomele ar trebui să revină la normal, iar dacă nu funcţionează înseamnă că ai nevoie de interventie psihologică.
Numai bine
0
19-04-2013, ora 15:21
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
cu ce mar ajuta aceaste interventie psihologica? nu mai am frica de moarte, de boli, de sinucidere(nici nam incercat asa cv) am doar simptome fizice.. si din toate analizele facute(cortizon, cetosteroizi, glande suprarenale, tiroida ecograf., inima ekg+ecocardiografie, RMN la cap, endoscopie digestiva superioara, ecografie abdominala, hematologie, etc.) a iesit doat gastrita antrala, , fierea lenesa..si tathicardie sinusala(desi inima arata perfect ) tesniunea cei drept e kam mik 10cu7 11cu7...maxim am avuto 12 cu 9 in timpul unui atac de panica.
0
19-04-2013, ora 20:40
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Practic reacţiile tale sunt un răspuns fiziologic la distresul psihic. Din acest motiv te simţi mai rău doar când eşti stresat, în timpul unui atac de panică de exemplu. Prin intervenţia psihologică vei învăţa câteva modalităţi pentru controlul stresului şi gestionarea situaţiilor de criză, când apar simptomele fizice.
Intervenţiile se pot realiza şi online.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul