Stare de moleseala accentuata, lipsa de putere

01-09-2009
shadowg
Nu este medic/terapeut
shadowg
Buna ziua.Am 17 ani si de o perioada de cateva luni de zile ma confrunt cu niste simptome foarte ciudate care ma ingrijoreaza foarte tare si m-au facut sa-mi pun numeroase intrebari.O prima problema este ca simt o stare foarte ciudata de moleseala si oboseala in tot corpul si o lipsa de putere in muschi.Nu stiu sa explic foarte bine acest lucru dar ma simt de parca n-as mai avea pic de vigoare si energie, de parca as fii sedat, iar cand vreau sa fac anumite exercitii fizice ma simt de parca toti muschii mei ar fii prea relaxati, incat ma misc foarte greu.
Insa asta nu este tot.Am observat si o scadere a puterii de concentratie. Am fost si la doctor acum doua luni si ceva si am facut niste analize ale sangelui, urinei si coproparazitologic, insa nu a iesit nimic la analize.

As fi foarte recunoscator daca ati putea sami dati un raspuns la acest mesaj.Va rog foarte mult sa ma ajutati!
3 comentarii
0
01-09-2009, ora 12:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat cu experienta care va poate ajuta cu SIGURANTA. Cauzele simptomelor sunt complicate si nu pot fi depistate de medicina clasica, cu atat mai putin vindecate asa ca consultati al un homeopat este oricum singurul lucru bun pe care il puteti face. Mai ales la varsta dvoastra homeopatia face minuni !
Am postat cateva recomandari pt. medici homeopati. Asculati de sfat si lasati analizele caci chiar daca va gasesc ceva la analize medicii nu au cum sa vindece cu medicamente toxice.
0
01-09-2009, ora 18:29
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
ceva vitamine nu ar strica, poate o schimbare a regimului alimentar ca să conţină tot ce este nevoie pentru dezvoltare şi sănătate armonioaasă
0
26-12-2010, ora 20:10
R0.C0sty
Nu este medic/terapeut
R0.C0sty
Buna ziua, ma numesc Costi am 21 ani si sunt in aceasi situatie ca si shadowg, plus ca de curand am aflat ca prietena mea are hepatita b, mai am o durere intepatoare in zoba ficatului cam de 1 an si ceva, uneori dure ea e atat de intepatoare incat ma ingenuncheaza, pe o durata medie de 20-30 sec, intrebarea mea ar fi: are legatura cu ficatul?
Am citit despre simptomele hepatitei si am inteles ca oboseala si durerea abdominala sunt cele mai des intalnite, Oboseala. nu imi dau seama despre ce fel de oboseala e vorba, adica uneori adorm asa repede si ma simt foarte obosit dar cu motive intemeiate(am muncit tpata ziua, am fost la un chef etc), alteori dorm jumatate de zi si seara ma simt tot obosit, de fiecare data cand ma duc la servici dimineata simt ca nu pot cobora scarile de parca nu as avea putere in picioare, vreau sa mai adaug faptul ca nu am mai facut sport sau cel putin plimbari lungi o lunga perioada de vreme (2-3 ani), pana acum 7 luni am avut 85 kg, fumez de aproape 9 ani si am ajuns la 1 pachet in 2 zile fac exces de cafea si cola, sa fie simtome ale hepatitei sau doar lipsa sportului, nicotina si excesul de cofeina ?

Si daca totusi ar fi treaba cu hepatita, cat timp (minimul) ar putea trai un om cu hepatita b neavand anticorpi si care nu urmeaza tratamentul si dieta ?

Imi scuzati greselile de exprimare si gramaticale dar sunt in graba si putin obosit data viitoare am sa fiu mai explicit si corect din punctul de vedere gramatical MULTUMESC ! SI UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE SUCCESEE SI IMPLINIRI !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Mă simt obosit deși am dormit bine - cauze posibile
  • Regiunile din creier care ar putea controla gradul de oboseală
  • Vitaminele, mineralele şi rolul lor în oboseala fizică și psihică
  • Potrivit unui nou studiu, consumul de canabis poate ameliora oboseala
  •