stare subfebrila prelungita

31-05-2006
mih01
Nu este medic/terapeut
mih01
Buna ziua. Apelez la dumneavoastra pentru ca am epuizat toti medicii si toate spitalele care ar putea sa-mi rezolve problema de sanatate.De un an si jumatate am o stare subfebrila de 36, 9-37, 5 cu infectii urinare cu E-coli repetate(cam 5 intr-un an) si o constipatie cronica. Mentionez ca atunci cand am febra chiar daca aceasta nu depaseste 37, 3 ma simt obosita, am ameteli cateodata si chiar trebuie sa stau la pat. Am fost internata in doua spitale Sfantul Ioan la Nefrologie si Victor Babes la infectioase si toate analizele mi-au iesit bine. Am fost suspecta de mai multe boli chiar si de TBC si de Lupus insa analizele au iesit pana la urma bine.Ce mi-a iesit in neregula este sistemul imunitar care este la limita minima.
Singurul simtom pe care il am este faptul ca urinez des insa uroculturile imi ies sterile.Mentionez ca intr-un an jumate nu am avut cam 3 luni stare subfebrila posibil dupa ce am urmat un tratament cu Urovaxon insa am mai incercat apoi acest tratament dar febra nu a mai scazut. Doctorul urolog la care am fost ultima oara spune ca este posibil sa fie o cistita cronica. Puteti sa-mi spuneti daca asa se poate manifesta o cistita cronica adica cu o stare subfebrila prelungita de 1 an si jumatate si cu aceste stari de oboseala? Va multumesc!
8 comentarii
0
16-06-2006, ora 00:00
Mihnea Dragomir
Nu este medic/terapeut
Mihnea Dragomir
Ar fi, poate, indicat un autovaccin in cazul dv, mai degraba decat Uro-waxom.
0
06-02-2007, ora 00:00
Vlad82
Nu este medic/terapeut
Vlad82
39.9-37.5 numiti dvs stare subfebrila? (!!!) Da io cu icteru asta la plamani...
0
06-02-2007, ora 00:00
Vlad82
Nu este medic/terapeut
Vlad82
Intrebati un barbat...poate stie (Cum nu...) Cand freci menta cu babe-da alea sunt la sfarsit de agiatari, sunt deja satule de asta si o dau pe table. Sau cafele, nu am prietene peste 60 de ani...
0
23-04-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
O stare febrila(sau subfebrila) fara o cauza evidenta face parte din asa-numitul sindrom FON(Febra de origine nedeterminata). Exista un protocol de investigatii foarte precis la care trebuie supus un pacient cu FON, si nu sunt convins ca vi s-au facut toate acestea. E un protocol f lung si nu vi-l pot enunta aici...(nu ar fi nici etic).Adresati-va unui specialist in medicina interna spunindu-i in mod expres sa parcurga protocolul pt FON.
0
01-09-2010, ora 13:55
angelboy
Nu este medic/terapeut
angelboy
Salut! am o stare subfebrila de 2 luni...la inceput a debutat dupa ce am mancat mici a 2a zi mi-au aparut urticarie pe mine, am crezut ca e intoxicatie alim apoi m-am simtit mai rau am tinut regim si am luat antihistaminice degeaba.la o saptamana insa am inceput sa fac febra...37, 4-38 oscilanta...am fost investigat in 6 spitale si dupa 6 saptamani mi s-a descoperit trichineloza! Am inceput sa iau albendazol 2 sapt timp in care temp mea varia... dimineata nu aveam apoi cum ma ridicam din pat crestea la 37 si apoi la 37.6, 7 primele 5 sapt...apoi sub tratament a inceput sa scada pana la 37.2, dupa ce am lasat albendazole a inceput iar sa creasca pana la 37.6 insa f rar atinge aceasta valoare...am luat si azitromicina ca ma durea capu si mi-a scazut la 37.2-4 acum. E posibil sa fie de la trichineloza inca? sa mai fac pana se inkisteaza?sau sa fie altceva...restul analizelor sunt perfecte...singura investigatie care n-am facut-o este colonoscopie pt ca acuz dureri de colon in partea dreapta..insa si alea nu sunt mereu...mai mult pe stress si balonare.daca ma puteti lamuri as fi f recunoscator! Va multumesc anticipat
0
03-05-2011, ora 21:35
cemah
Nu este medic/terapeut
cemah
michy, conteaza si cum iti iei temperatura.

in cazul tau folosesti termometrul sub limba sau la subrat?
0
17-12-2012, ora 01:51
KETTYMUN
Nu este medic/terapeut
KETTYMUN
Si eu am avut aceeasi situatie dupa o raceala duba la plamani, tratata vreo8 saptamani cu diverse antibiotice.Am facut analize si radiografii totul bun dar pacientul mort.medicul de la tbc mi-a zis sa astept sa lupte organismul, dar nu mai puteam. M-am inscris intr-un sistem si am luat multivitamine si imunodeficitare forte bune, si treptat a inceput sa-mi scada febra, sa transpir din ce in ce mai putin si sa capat putere, intrucat aveam o slabicine si o stare de somnolenta permanenta.s, si imi amorteau si picioarele.
0
16-09-2016, ora 17:48
Annaise
Nu este medic/terapeut
Annaise
Buna ziua! Am 21 de ani si am o stare subfebrila din Februarie, atunci am avut faringo-amigdalita si o pneumonie virală..am fost si la boli infecțioase si la doi medici interniști, nimeni nu stie ce am cu toate ca Proteina c reactiva este mare si vsh la fel..Monocitele, eozinofilele crescute si neutrofilele scăzute..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Febra la adult si copil - primul ajutor
  • Constipatia - primul ajutor
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Infecția urinară
  • Constipația
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • S-a descoperit locul de formare al febrei în organism
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Urinarea nocturnă, redusă prin limitarea aportului de sare
  •