stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.

19-05-2014
Nicu024
Nu este medic/terapeut
Nicu024
Buna ziua, numele meu este Nicolae, am 24 de ani si de vreo 3 luni de zile ma confrunt cu niste probleme la care inca nu le gasesc un raspuns exact, in ideea ca poate cineva poate interveni cu un sfat macar m-am gandit sa postez aici toata povestea. de ceva timp ma confrunt cu niste stari de rau, la inceput starile erau mai clare, ca sa zic asa in sensul ca noaptea transpiram foarte mult, ma lua cu stari de lesin dar nu am lesinat niciodata, doar tensiunea mai imi crestea, imi amintesc ca odata am avut chiar 15 cu 13, si nu aveam chef de nimic, practic ma simteam ca o leguma si nici pofta de mancare nu prea aveam, iar de cate ori simteam ca da sa ma ia cu lesin mergeam la urgenta, acolo imi gasea toate in regula, doar tensiunea un pic marita si imi baga ba o perfuzie ba o pastila si acasa.am fost si mi-am facut EKG la specialist si mi-a zis ca inima e chiar ok, am fost si mi-am facut ecografie la rinichi si mi s-a zis ca e in regula, am facut raze la plamani si la fel mi s-a zis ca e ok, analizele le-am repetat de vreo 3 ori si iar au iesit bune, de ceva vreme m-am mutat la sat la bunici sa stau mai linistit, de loc sunt din Tulcea unde lucram pe taxiu, acum maine merg la un interviu pt sofer de tir aici in tara si ma gandesc sa nu cumva ma confrunt iar cu stari de rau la volan.de ceva timp ma simt mai bine, incerc sa mananc mai sanatos si mai echilibrat lucru care pana acum nu am tinunt sincer cont, insa nu imi explic, uneori dupa ce manananc imi vine sa vars, ce-i drept nu am varsat niciodata dar am acea senzatie sau imi vine sa ragai si simt cum ma balonez, iar cel mai aiurea e cand simt in ceafa o senzatie de 1 sec cateodata de zici ca, , mi se taie curentu, , dar mentionez ca de lesinat practic niciodata nu am lesinat, uneori mai simt cum ma doare inima, din cate am auzit inima nu doare dar eu asa simt. ca o mica paranteza cand m-am nascut am avut bronhopneumonie, iar acum 3 ani am fost internat in spiatl cu apa la plamani.am uitat sa mentionez ca uneori simt asa o senzatie de respiratie rece chiar daca afar nu e tocmai frig.as vrea sa mai zic si ca datorita serviciului nu am dus un regim de viata sanatos, mancam doar cand imi aduceam aminte si ce prindeam de obicei fastfood, de dormit la fel, iar de multe ori adorm f greu noaptea iar ziua oricat as incerca nu pot dormi. sper sa ma puteti ajuta macar cu cateva sfaturi si va multumesc anticipat.
9 comentarii
0
10-10-2015, ora 00:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De starile astea te-ai vindecat si ai ramas doar cu insomnia care te deranjeaza ?
0
10-10-2015, ora 09:38
Nicu024
Nu este medic/terapeut
Nicu024
Sincer starile acestea mi-au mai trecut, rar cand mai am cate o senazatie, dar de o saptamana pur si simplu nu inteleg ce se intampla cu mine.nici azi-noapte nu am dormit, pur si simplu stau cu orele in pat, imi e frica sa ma gandesc unde se va ajunge in stilul asta in perioada imediat urmatoare... multumesc pt promptitudine!
0
10-10-2015, ora 13:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incearca Melatonina bio, neaparat bio, gemoderivat de muguri de tei argintiu. Daca nu te ajuta mergi la un psihiatru ca deja vad ca iei un somnifer.
Poate ti-ar prinde bine si cateva sedinte la psiholog.
0
06-11-2015, ora 11:16
Nicu024
Nu este medic/terapeut
Nicu024
Iti multumesc pt promtitudine, eu de net dau foarte rar de aceea abea acum am vazut ca mi-ati raspuns.voi incerca si aceasta pastila poate imi voi mai reveni, pana aseara nu am dormit de 4 nopti si aseara am baut 5 beri ca sa pot dormi, si am dormit 6 ore, m-am culcat la 21:00, m-am trezit la 3:00 dar sunt sigur ca nu alcoolul e solutia, mi-a mai recomandat cineva Melatonina, a spus ca a luat si e foarte buna, eu fiind azi intr-o tara, maine in alta (lucrez sofer pe tir) am gasit pe Germania un fel de somnifer dar nu prea mi s-a parut bun "Hoggar night" farmacista mi l-a recomandat ca fiind "strong"...dar nu prea! La sfârşitul lunii imi vine prietena, o iau cu mine aici si ma gandeam sa ii spun sa imi ia si Melatonina din tara, aici nu iti da medicamentul asta fara reteta! Ce parere aveti? Multumesc de promtitudine si multa sănătate!
0
06-11-2015, ora 11:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ba da. Ca sunt de la Plafar. Melatonina sa fie BIO. E cea mai buna.
0
10-11-2015, ora 19:52
Dr. Cristina Bejan
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, bucuresti
Dr. Cristina Bejan
daca ati facut investigatii medicale si rezultatele au fost in limite normale, e posibil sa aveti doar niste atacuri de panica sau conversii, adica problemele personale pe care le-ati avut sau le aveti sa se manifeste somatic sub diferite forme. cel mai bine ar sa mergeti la un psiholog.
0
26-11-2015, ora 09:45
Nicu024
Nu este medic/terapeut
Nicu024
Mulţumesc de raspunsuri.mi-a venit prietena si mi-a adus si melatonina, am luat o pastila, am asteptat, nimic apoi am mai luat jumătate, tot nimic si apoi inca jumătate dar nu au avut efect, parca atipeam 2-3 min apoi iar ma foiam si tot asa toata noaptea, ultima perioada am dormit cred ca maxim 2-3 ore odata la 3-4 zile si nu exagerez cu nimic, imi e frica sa ma gandesc unde se va ajunge in ritmul asta, mentionez ca melatonina e de 5 mg!. Sanatate!
0
26-11-2015, ora 14:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu reactionati 2-3 yile, mergeti la un psihiatru sava dea ceva de dormit alopat, nu naturist.
0
05-09-2021, ora 22:17
Popa f
Nu este medic/terapeut
Popa f
Salut tot din Tulcea sunt și eu am fost la doamna dr Badea care ma trimis la o radiografie cervicala, surpriza spondiloza cervicala, Rmn 2 hernii de disc cervical și lombar în rest aceleași stări ca și tine teste peste teste tot ok.tu cum te mai simti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de cap
  • De ce apar balonările?
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • Un alt posibil efect al menopauzei: scurtarea respirației?
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  • „Mă simt rău” - cele mai frecvente motive
  • Semne că ai putea sa leșini
  • Topul alimentelor ce produc gaze (balonare)
  • Urgențele respiratorii (pulmonare) - cum să le recunoști și ce să faci
  •