Stari inexplicabile

29-08-2011
cazanca
Nu este medic/terapeut
cazanca
Bine v-am gasit!
Am sa va descriu si eu o stare pe care o incerc de ceva vreme si pe care nu mi-o pot explica! Am 58 ani, nu sufar de o boala anume, tensiune 130/70 usor variabila. puls putin marit, fara afectiuni tiroidale colesterol marit si cam...atat! Nu consum alcool deloc, si cafea una pe zi! Problema cu care ma confrunt este ca seara la culcare pana in atipire, in acea stare de veghe, percep orice miscare, zgomot, gand ca un soc electric in inima iar in secunda urmatoare incep palpltatiile o stare de rau si transpiratiile! Ceea ce ma mai framanta este o stare emotionala declansata prea usor de lucruri aproape obisnuite si de o stare de nervozitate aproape permanenta!
Daca cineva a trait aceste stari si are o explicatie il rog sa posteze un comentariu pentru care ii multumesc anticipat!
1 comentarii
0
30-08-2011, ora 01:40
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Din ce descrieti, se pare ca suferiti de anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul