Stern infundat

13-07-2017
Anatolie
Nu este medic/terapeut
Anatolie
Buna ziua. Am observat de mic ca aveam pieptul putin infundat insa parintii mereu imi spuneau ca daca voi manca bine se va astupa, dar eu insistam sa mergem la medic. Dupa un contral s-a dovedit ca am stern infundat dar nu face deranj nici unui organ insa estetic ma deranjeaza destul de tare, mai ales daca sunt la bare sau bazin. Sau la sala nu pot sa ma dezbrac normal..
Este nevoie de facut operatie daca nu face deranj nici unui organ ?
Se poate lecui asta cu sportul? Nu stiu cat este de corect, dar pe internet am citit ca daca faci muschi pentru piept, chestia asta nu prea se observa cu timpul.
2 comentarii
0
13-07-2017, ora 19:06
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna seara.
Recomand evaluare ortopedica.
0
14-07-2017, ora 15:07
Anatolie
Nu este medic/terapeut
Anatolie
Dr. Marcovici Tamara-Marcela unii medici ortopedici spun ca daca nu face griji nici unui organ nu este nevoie de operatie pentru ca este costisitoare si foarte grea de suportat. Dar eu as vrea operatie pentru ca estetic ma deranjeaza foarte taree :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK