stern infundat

05-08-2010
catarod
Nu este medic/terapeut
catarod
Buna seara!am si eu o intrebare daca imi poate raspunde cineva.In armata fiind internat la Spitalul Militar am aflat ca am Stern Infundat.intrebarea mea este : din aceasta cauza se poate sa nu ma dezvolt?am 1.80cm si 50kg.nu am probleme de sanatate, nu ma simt rau, is ok si daca problema mea de dezvoltare este din cauza sternului, daca aceasta se poate rezolva in vreun fel.In speranta ca m-am facut inteles Va Multumesc Anticipat!
1 comentarii
0
07-08-2010, ora 14:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Se poate ca si datorita acestei probleme sa fi ramas la aceasta greutate.Chiar daca te simti bine ar trebui sa te vada un chirurg toracic.De obicei este expresia unei boli congenitale, a unei afectiuni cardiace sau pulmonare preexistente sau a unui rahitism avut in copilarie. In functie de gradul infundarii sternale [ pectus excavatum ] se poate opera si/ sau reduce prin gimnastica medicala, corsete diverse etc..Mergi fara frica si consulta un specialist in domeniu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul