Sters punctul 2.17 din regulament (care interzice discutiile religioase)

10-11-2014
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Trebuie sters din regulament punctul care interzice discutiile religioase, pentru ca pe acest forum nici Uciga-l Toaca nu tine cont de el.

O discutie pe multe pagini despica firu-n patru daca posesiunea demonica e o problema bisericeasca (care trebuie rezolvata de preot) sau medicala (care trebuie rezolvata de psihiatru).

Eu am replicat clar ca in Biblie nu scrie nimic despre masturbare (iar chestia cu malahii e o greseala de traducere) nu pentru ca as fi vrut sa discut religie, ci pentru ca forumul e plin de sfaturi bisericoase despre masturbare, pe care le-am raportat de mai multe ori ca incalca regulamentul dar nu au fost sterse nici pana-n ziua de azi.

Si pentru ca o interlocutoare ma batea la cap cu 'Parintii Bisericii au zis ca masturbarea produce boala, iar Parintii Bisericii bat din start orice medic si orice facultate de medicina din UE si din SUA' am cercetat eu insumi tot ce au zis Parintii Bisericii despre masturbare si s-a dovedit ca fatuca nu numai ca habar n-are despre medicina, dar si la patristica e complet bata. Lucrul acesta mi l-a confirmat un citat dintr-un profesor universitar de teologie din SUA, ca sa nu zica ea ca era doar parerea mea de nespecialist.

Alte dovezi? http://www.google.ro/search?q=site:forum.romedic.ro+sfanta+treime&hl=ro&gbv=1 si http://www.google.ro/search?q=site%3Aforum.romedic.ro+arhanghel&btnG=C%C4%83uta%C5%A3i&hl=ro&gbv=1
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.