Stiri

28-08-2008
victor.m
Nu este medic/terapeut
victor.m
De ce nu postati stiri medicale actualizate la timp, pentru ca cei care va citesc sa poata fi la curent cu noutatile din lumea medicala. Sectiunea ar fi utila si pentru medici.
Apropos de asta, chiar citisem dimineata ca peste 4 milioane de romani predispusi la boli majore. Pai la cate chimicale mancam!!!

"Dintre cele 11 milioane de persoane evaluate in cadrul programului de sanatate, 30% sunt predispuse la diabet. Riscul de diabet zaharat este cel mai ridicat in judetele Ilfov, Cluj, Prahova, Arad si Brasov, in timp ce la polul opus se situeaza populatia din Vaslui si Bucuresti.
Potrivit rezultatelor Programului National de Evaluarea a Starii de Sanatate a Populatiei, prezentate, joi, de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, diabetul zaharat, afectiunile cardiovasculare si cancerul de col uterin prezinta cele mai ridicate riscuri de imbolnavire in randul romanilor. Afectiunile cardiovasculare figureaza ca factor de risc la 7% dintre cei care si-au facut investigatiile, in timp ce cancerul de col uterin - la mai mult de 2 procente.
In judetele Cluj, Ilfov si Sibiu se inregistreaza cele mai mari procente ale persoanelor care prezinta riscuri de boli majore.
Programul National de Evaluarea a Starii de Sanatate a Populatiei a demarat in aprilie 2007, in cadrul caruia si-au facut analizele peste 55% dintre persoanele care au primit taloane in acest scop.
Statisticile publicate de Ministerul Sanatatii sunt intocmite in baza analizelor efectuate de populatie pana la data de 30 iunie 2008".
Sursa: Mondonews.ro

Cu acordul moderatorilor, am postat si sursa, pentru a nu fi tras la raspundere pentru postarea unui text care nu imi apartine.
Ideea e ca astept de la voi informatii din lumea medicala, e pacat sa nu gasim tot ce ne intereseaza in cadrul aceluiasi site.

Toate cele bune!
4 comentarii
0
08-10-2008, ora 00:00
bbb666
Nu este medic/terapeut
bbb666
Salut, am observat ca buletinu de stiri este actualizat mereu...cel putin odata pe saptamana daca nu si mai des

Toate cele bune
0
11-04-2009, ora 15:27
cristina 1
Nu este medic/terapeut
cristina 1
Nu numai actualizarile, dar si verificarea atenta a continuturilor postate, trebuie urmarite de specialistii dvs.
Mi s-a blocat mintea, dupa prima propozitie din articolul "Reflexoterapia, metoda alternativa de tratament, , publicat de dvs in 13.07.2007 si preluat de la Rompres.E drept, numai 61 de vizitatori l-au gasit, nu stiu daca au ras sau au fugit repede din site.Eu am dat de el astazi, 11.04.2009!
Domnul Costel Ifrim, specialist in tratamente alternative, de la Centrul Medical VICOS, ne spune despre reflexoterapie, ca, citez:, , PRINCIPALUL SCOP ESTE ELIMINAREA TOXINELOR ADUNATE IN TERMINATIILE NEREVOASE!!!???!
Considerand ca pana si un elev de scoala generala, ar putea sa faca corectia (si sa rada copios), adresez observatia si specialistilor in ale medicinii de la Rompres.
0
13-04-2009, ora 10:12
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Buna ziua,

Va multumim pentru atentionarile Dvs.

In legatura cu stirile, intr-adevar ele se actualizeaza in fiecare zi de luni cu un calup de stiri medicale din saptamana precedenta si pe parcusul saptamanii cu stiri primite de redactia noastra.

In acest moment acesta este volumul de stiri pe care vi-l putem oferi.

Pentru Cristina, stirile de la Agerpres sunt preluate asa cum sunt primite si postate pe site-ul nostru, in urma unei colaborari pe care ROmedic a incheiat-o cu agentia de presa Agerpres. Multumim si pe aceasta cale celor de la Agerpres si profesionalismului de care dau dovada.

Va multumim pentru semnalarea Dvs.
0
25-01-2014, ora 02:45
ionelacoco
Nu este medic/terapeut
ionelacoco
Buna seara
Mama este diabetica si vreau sa o aduc in vizita la mine tin sa mentionez ca eu locuiesc in Irlanda si aici fusul de orar este de 2 ore fata de romania.cand aici este 12:00in romania este 14:00.Problema este ca nu stiu la ce ora trebuie sa isi faca mama insulina.multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.