Sufar de anexitate | Forumul Medical ROmedic

Sufar de anexitate

17-08-2010
ionik_17
Nu este medic/terapeut
ionik_17
Cum pot sa scap de anexitate?Am luat si medicamente din noiembrie dar nu se cunoaste nimic.Trebuia combinata pshitorepia cu medicamentele?Va rog sa imi spuneti cum pot sa scap de ea, ca eu nu mai suport.Nu ma lasa deloc sa fiu fericit aceasta afectiune.Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac??!
2 comentarii
0
17-08-2010, ora 13:57
elenu_tza
Nu este medic/terapeut
elenu_tza
medicamentele te pot ajuta pe moment, cel mai bine ar fii sa cer sfatul medicului tau de familie, sa te indrume catre specialisti, urmareste site-ul acesta sa vezi si problemele altora si ce au facut ei pt asi rezolva problemele, si vorbeste mult despre ce te supara pe tine, vorbeste cu familia cu prietenii sau cu cei pe care-i simtii tu apropiatii, iti doresc sa-ti gasesti liniste pe care ai pierdut-o si prin asta sigur vei gasi si vindecare, ai grija de tine
0
17-08-2010, ora 22:35
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Buna Ionica,

Daca ai posibilitatea, este tot timpul o idee buna sa mergi la un psihoterapeut (bun) de la tine din oras, in legatura cu anxietatea ta.
Aceasta afectiune nu vine niciodata din senin, ci din tot felul de aspecte din viata ta de acum (sau din trecut), combinat cu un anume fel de-a fi si de a vedea lucrurile.

Daca nu ai posibilitatea sa mergi, atunci sfatul de mai sus este foarte bun: vorbeste cu cati mai multi din cei apropiati despre ceea ce te nemultumeste sau sperie, da afara tensiunile din tine ca sa mai ventilezi putin in interior. Poti chiar face asta si aici pe forum, dar varianta vorbitului cu cei apropiati (daca exista) este uneori mai eficienta.

Toate cele bune,
Andrei Dumitrescu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •