suflu sistolic

10-11-2008
irinuca02
Nu este medic/terapeut
irinuca02
buna ziua, am o fetita de 3 ani si 4 luni iar in urma cu o saptamana am fost cu ia la iasi si iam facut niste controale la inima iar doctrita rusu georgiana mia spus ca fata are o problema fiinca nu sa inchis vasul de sange care primea singe inante de a se naste fiinca nu ii functionau plamani atunci iar dupa ce a fost nascuta un vas de sange trebuia sa se inchida dar nu sa inchis ce ar trebui sa fac fiinca ma trimis la ias la spitalu de cardiologie iar acolo am stat o gramada de timp fara a fi bagata in seama si cu fata nemancata si nu am mai rezistat sa stau pe colidoarele spitalului apoi am plecat fara a vedea ce sar mai putea face mai departe fiinca eu loc in Vaslui dupa cum am ineles trbuie operatie sau nustiu ce ce as putea sa fac fara sa fie nevoie de operatie fiinca nu doresc sa primejduiesc cunva viata ficei mele vreo ideie va multumesc mult
3 comentarii
0
10-11-2008, ora 18:36
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Mii de copii cu malformaţii cardiace sînt sortiţi morţii anual !!!
Aproximativ 5.000 de copii români cu malformaţii congenitale cardiace sînt sortiţi morţii, an de an, pentru că nu sînt diagnosticaţi şi trataţi la timp. Şi asta pentru că există cinci boli de inimă în care trebuie intervenit încă din prima săptămînă de la naşterea bebeluşulului. Potrivit datelor statistice întocmite la nivel naţional, România are cel mai mare procent din Europa de copii bolnavi de inimă neoperaţi. Medicii spun că aproape 20.000 de copiii au nevoie de o operaţie într-o anumită etapă. De asemenea, specialiştii mai susţin că circa 1.500 de cazuri de afecţiuni cardiace congenitale complexe necesită intervenţie de urgenţă, dar operaţiile sînt realizate în doar cîteva unităţi din ţară, respectiv Bucureşti, Tg. Mureş şi Timişoara. CEL MAI SPECIALIZAT SI DOTAT CENTRU de chirurgie cardiovasculara PEDIATRICA din tara este la TG.MURES !! Este necesara o trimitere/recomandare pentru operatie de la un medic specialist din Vaslui pentru a va interna impreuna cu fetita la centrul de la Tg. Mureş care reprezintă practic cardiologia pediatrică şi chirurgia cardiovasculară pediatrică din România, fiind singura clinică în domeniu din ţară. Centrul de Chirurgie Cardiovasculară Pediatrică este în continuare singurul care primeşte copii fără limită de vîrstă, fără limită de patologie.Adresa centrului din Tg. Mures este str. Gh. Marinescu nr.50 tel. centrala: 0265-214008 sau 0265-216368 sau 0265-216922 si cereti sectia pediatrica, unde puteti sa va informati despre programare operatie(in cazul in care trebuie operata si aveti recomandarea sa fie operata).
0
29-11-2008, ora 22:11
albertcaroly
Nu este medic/terapeut
albertcaroly
buna ziua am un suflu sistolic grad 2/6 imi puteti spune daca ma afecteaza aceasta la admiterea in cadrul academiei de politie Alexandru Ioan Cuza??voi fi respins??am inteles ca nu este o boala nu prezinta riscuri ci doar restrictii in privinta efortului dar in functie de gradul suflului.Va multumesc.
0
31-03-2009, ora 15:25
andral
Nu este medic/terapeut
andral
am fost si eu cu bebelusul la iasi si am avut o experienta similara..nimeni nu.ti zice nimic, stai si astepti sa apara dr, apare dr nu te intreaba nimic despre nimic te intreaba asistenta cand te programezi daca e prima data cand vii si te trezesti internata cu copilul..ca de..au nevoie de activitate..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Suflul sistolic
  •