sufocare cu strangere interioara de gat sub tiroida

23-12-2008
ma_ryan
Nu este medic/terapeut
ma_ryan
.de peste doi ani de zile am sufocari continuie l.acestea provin de la baza gatului de sub omulet(cum se spune popular)si se extinde cu o strangere usoara la baza gatului baza tiroidei.In interior tot in aceasta zona se aude un zgomot(sa spunem harait).sufocarea este continua.imi provoaca neplaceri crunte.respir ca strans de gat.obosesc.mai in toata perioada zilei partile laterale ale gatului sunt rosiatice ca si cand as fi bonzat usor aceasta parte a corpului...am fost la nenumarati medici.darrrr.va rog ajutatima cu un sfat
5 comentarii
0
23-12-2008, ora 07:35
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie dupa sarbatori sa faci un control ORL, un control endocrinologic, o ecografie tiroidiana si o radiografie toracica.Apoi vom mai vorbi.Sarbatori fericite!
0
24-12-2008, ora 16:09
B2A
Nu este medic/terapeut
B2A
buna ziua, am si eu o problema asemanatoare: sufoacari, dar nu continue, ci mai degraba seara, cand stau intinsa in pat, sau cand ma emotionez, apoi strangere la baza gatului-ca si cum aerul se infunda acolo, si uneori tot acest usor harait, pe care nu-l aude nimeni altcineva in afara demine si care nu sunt sigura ca are aceeasi sursa- acum sunt si racita. Simt uneori ca am ceva in gat, pe care trebuie sa inghit, dar nu reusesc, apoi senzatiea dispare.De asemenea, simt foarte des nevoia sa oftez pentru a-mi umple plamanii, desi in restul timpului respir normal, nu gafai, sau altceva. la inceput m-am speriat, crezand ca este vorba de astm, dar mi-am dat seama ca la mine totul se petrece in gat, si nu in piept. Tot asa, am batai puternice de inima, nu palpitatii ci simt pur si simplu ca inima imi bate mai repede decat ar trebui, desi nu am nimic la inima-ekg este ok. Mentionez ca eu am aslo800 si fac tratament cu moldamin, iar aceasta stare a aparut cam in perioada cand am inceput tratamentul-acum 3 saptamani. Credeti ca exista vreo legatura intre cele doua? Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat, si multumesc anticipat.
0
25-12-2008, ora 00:41
ma_ryan
Nu este medic/terapeut
ma_ryan
...multumesc mult pt sfat.cred ca am aceste investigatii in nenumaratele investigatii pe care le-am mai facut...oricum va multumesc mult si va asigur ca am sa le fac din nou pt ca respir destul de greu.sigur am sa revin...inca o data multumesc
0
15-03-2010, ora 05:13
ma_ryan
Nu este medic/terapeut
ma_ryan
sunt dis pe ratttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.am facut ct pet bronhoscopie am cancer dupa unii operabil dupa altii inoperabil.diag nostic carcinom epidermois lid std 4 T2 N1 M1.
0
07-03-2022, ora 18:58
Melinda80
Nu este medic/terapeut
Melinda80
Cum te simti acum?? Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  •