Sunt acestea simptomele cancerului de colon?

02-02-2014
SunshinexD
Nu este medic/terapeut
SunshinexD
Incepand cu luna iunie a anului 2013 am inceput sa am niste junghiuri zilnice in pelvis de scurta durata si nu foarte dureroase. Am fost la mai multi medici, toti ajungand la concluzia ca este ceva ce tine de gastroenterologie. Am fost la doctor, mi-am facut analizele, fara mucus si fara hemoragii oculte. De asemenea, markerii tumorali din sange mi-au iesit ok ( aceste analize le-am facut in august ). La un moment dat junghiurile sau mai rarit iar in urma doua luni au inceput din nou sa fie mai dese, insa acum mai putin in pelvis ci in partea stanga a abdomenului ( in zona colonului ). De ieri incepand, am diaree cu sange si mucus. Uneori, mi s-a intamplat sa am si junghiuri rectale. Sunt foarte speriata, ma tem sa nu fie cancer.
2 comentarii
0
03-02-2014, ora 00:48
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Colonoscopie. Va recomand sa faceti de urgenta o colonoscopie. In mesaj nu ati pomenit de faptul ca ati fi facut-o deja. Dupa parerea mea aceasta trebuia facuta de la primele simptome. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
03-02-2014, ora 15:56
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu am cancer pe colon si iti pot spune ca nu am nici un fel de simptom si nici ceva din ce scrii tu aici, mai degraba tind sa cred ca ai luat sau inca mai iei COLONHELP, SAU LIVERHELP, SAU asa ceva pt slabit, am luat si eu acum vreun an si ceva dar cate o lingurita dimineata si una seara cu apa si o singura data am avut fecalele cu sange, am citit si urmarit si o emisiune pe aceasta tema in care mai multi medici spuneau ca aceste produse de slabit au in componenta substante care distrug flora intestinala si de aici sangerari si mucus in fecale, si de aici o gramada de probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: