sunt cumva insarcinata???

04-01-2009
ghiocel
Nu este medic/terapeut
ghiocel
scriu pe acest forum in speranta unui raspuns la intrebarea mea, va rog ajutati ma.
luna trecuta pe 16 mia venit menstruatia, in prima zi a curs normal iar in urmatoarele 3 a curs ceva rozaliu si in cantitate mica..mentionez ca am fost foarte racita si am avut febra cu o zi inaintede menstruatie.ma simt putin imbalonata..sanii putin tari dar fara dureri..am facut un test de sarcina si mia iesit negativ...ar fi mai sigur sa ma duc la un cabinet ginecologic..??/sunt semne de ingrijorare??/.va multumesc.
7 comentarii
0
05-01-2009, ora 06:29
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Eu nu cred ca esti insarcinata, dar pentru siguranta ta, poti merge la ginecolog sa vezi de ce scurgerea s-a modificat ca aspect si cantitate.Numai bine!
0
05-01-2009, ora 14:57
ghiocel
Nu este medic/terapeut
ghiocel
multumesc frumos ptr raspuns
0
10-12-2010, ora 14:02
ana13
Nu este medic/terapeut
ana13
buna ziua, sunt noua pe aici. am si eu problema !!!!luna octombrie am avut ciclu pe dat de 8, in noiembrie pe data de 5/6. de pe 13 activitate intens sexuala fara protectie, si ciclu mi a venit pe 29 nov, adica de 2 ori intr o luna, cel din 29 a tinut f putin cam 3 zile si nu a fost abundent, , , dupa trecerea ciclului am inceput sa am stari de somnolenta, ameteli, foame cu toate ca am slabit 1kg, sani mariti, greata doar senzatie... pe 6 mi am facut un test si a iesit negativ...dar simt si modificari interne ale uterului si un pic jena.poate fi sarcina?????( raceala nu cred ca este ca nu simt usturimi si nimic la urinare, n am scurgeri nimic deosebit )
0
22-12-2010, ora 17:17
valeria gry
Nu este medic/terapeut
valeria gry
buna! am si eu un dubiu...se poate ramane insarcinata fara ca femeia sa aiba orgasm?...doar barbatul???pt ca in luna noiembrie mi-a venit pe 20 si acu trebuia sa imi vina normal la 28 de zile cum imi venea de obicei...dar acu suntem in dec si mie inca nu mia venit nici la o luna...am zis ca poate imi intarzie..dar nu am mai avut intarzieri mai mult de o zi...oare sunt insarcinata?..bineinteles ca m-a bucura f mult si eu si sotul meu!!!! da-ti-mi un rasp va roooog...
0
26-02-2011, ora 15:34
deeuzz
Nu este medic/terapeut
deeuzz
am si eu o intrebare...pe data de 6 februarie am avut primul contact sexual cu prietenul meu...pt mine a fost prima data...nu ne-am protejat dar el nu a ejaculat in mine...pe data de 20 mi-a venit ciclul...a durat 6 zile..a fost normal...in ianuarie mi-a venit pe 26...dupa calculele mele trebuia sa imi vina in 22 februarie...a venit cu 2 zile mai repede...intrebarea mea este urmatoarea...daca mi-a venit ciclul normal sunt sanse sa fiu insarcinata?va rog frumos...astept raspunsuri...va multumesc!
0
27-02-2011, ora 20:15
lcrina
Nu este medic/terapeut
lcrina
am o intrebare, in luna lui ianuarie am avut o tentativa unui contact sexual cu prietenul meu care a ejculat dar fara sa ma penetreze, am avut menstruatia pe 26 ianuarie cu o zi intarziere care in mod normal ma tinea aproximativ o saptamana dar de data aceasta a foat cam 3-4 zile dar cu flux normal dar o durere a sanilor mai intensa si mult mai devreme cam o saptamana inainte, sunt foarte ingrijorata ca acum inca nu mi-a venit, trebuia sa vina pe 26 feb cand erau 28 de zile am asteptata sa se faca 30 de zile dar nu a aparut asi sunt 32 de zile si nu am nici un simtom nici la sani nici dureri abdominale, specific ca saptamana aceasta am luat paracetamol sinus ca am racit un fel de gripa, e posibil sa fiu insarcinata, sunt foarte stresata si nu prea pot sa mananc din cauza aceasta, va rog sa imi dati un sfat
0
28-02-2011, ora 17:21
ghiocel
Nu este medic/terapeut
ghiocel
mai bine deschideti subiect nou.pe prima pagina.asa aveti mai multe sanse la raspunsuri.

ptr deeuzz, , , cred ca e devreme sa ti dai seama daca esti sau nu insarcinata.si nici test daca faci nu ti iese.mai asteapta vreo 2 saptamani sa faci test.si dupa astepti sa ti viina ciclul, daca e ceva in neregula cu ciclul atunci e posibil sa fi ramas.si mai sigur du te la ginecolog.

ptr liura..daca nu a ejaculat in tine nu ai cum sa ramai insarcinata.dar ptr siguranta ta te sfatuiesc sa te duci la ginecolog.stie mult mai bine.
si eu stateam cu frica luna de luna...pana sa intamplat...sa raman insarcinata..ceea ce nu mi doream..acum folosesc anticonceptionale.ei e bine.

multa sanatate va doresc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •