sunt dependenta de heroina

19-11-2008
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
Sunt dependenta de heroina. E pentru prima data cand spun asta chiar daca trebuia sa o fac de cand am inceput sa trag, cam acum un an. De fapt, pana cand nu am simtit pentru prima data ce inseamna sevraj nu am realizat in ce am intrat. Si cand am simtit pe pielea mea ce inseamna, a fost prea tarziu sa ma opresc. Si uite asa a mai trecut o zi, si inca o zi, si mai trece o zi... si mereu e pentru ultima data cand trag dar ma tine doar cateva ore, pana cand incep sa simt primele semne de rau ale sevrajului. Am inceput din pura curiozitate la tigara si era bine pentru ca nu simteam raul asta nenorocit daca nu luam, am trecut dupa doar 2 luni la folie pentru ca la tigara nu simteam mare lucru si de la folie mai departe a fost doar un pas pe care l-am facut destul de usor in conditiile in care mereu am fost de parere ca EU nu o sa fac niciodata asta. M-am schimbat atat de mult, am slabit vreo 10 kg, gandul imi este doar la asta, am ramas cu aceasta dependenta, sunt disperata din ce in ce mai des sa am bani, sa am marfa sa trag. Si asta nu ma caracterizeaza deloc. Am reusit sa tin asta pentru mine, mai stie doar persoana pe care de cele mai multe ori o astept cu disperare sa imi aduca si acum voi dar nu stiu daca o sa pot sa ma mai ascund mult. Evit toti prietenii mei nici la telefon nu le mai raspund de frica sa nu isi dea seama, nu spun nimanui de frica sa nu vad dispretul acela in ochi pe care dealtfel l-as fi avut si eu pana acum un an daca as fi cunoscut pe cineva in situatia mea de acum. Vizitele la parintii mei au devenit din ce in ce mai rare si de cate ori ma duc am un sentiment oribil de vinovatie, ma astept din secunda in secunda sa isi dea seama ce fac, am devenit paranoica, prin metrou, pe strada, la munca am impresia ca toti stiu adevarul si ma vorbesc pe la colturi, ce mai, daca o sa mai continui mult asa o sa ajung nebuna cu acte in regula.
Prafuri blestemate!!!
Imi poate spune cineva CE SA FAC? Nu vreau sa aud de clinici de dezintoxicare sau de metadoane... Cred ca adevaratul tratament este cel psihologic, sevrajul fizic stiu ca trece dupa o saptamana, maxim10 zile. Cine stie unde se trateaza cu adevarat dependenta de droguri? Cu siguranta exista persoane care au fost in situatia mea si s-au vindecat...cum? Sunt sigura ca mai sunt persoane dependente de heroina(cel mai nenorocit drog) si vor sa se vindece as vrea sa stiu ce a dat si ce nu a dat rezultate? Ce ar trebui sa fac? Va rog sa nu ezitati sa scrieti ceva, orice sfat este bun, eu as vrea sa ma inchid in casa si sa incerc sa ma las, sa suport sevrajul asta nenorocit, ori la bal ori la spital, ori o sa mor de raul sevrajului (oricum de la heroina o sa mor asa ca mai bine mor incercand sa ma vindec), ori o sa ma vindec. A mai incercat cineva asta? A reusit cineva? Vreau sa mentionez ca eu trebuie sa iau de vreo 3 ori pe zi ca sa nu imi fie rau, ceea ce inseamna destul de mult. Astept sa imi spuna cineva ceva, orice conteaza acum pentru mine! As vrea macar sa stiu ce sa iau daca nu mai trag sa amelioreze durerile sevrajului pentru ca asta ma sperie acum, ce calmante sau ce ar trebui sa iau?
take care & stay clean!
332 comentarii 12 ..... 11 12 Înainte ›
0
19-11-2008, ora 22:33
criss11
Nu este medic/terapeut
criss11
nu inteleg de ce nu accepti ajutor specializat. daca vrei cu adevarat sa scapi de problema asta GANDESTE ca nu exista alta modalitate. Nu esti suficient de puternica sa te tratezi singura. Stiu ca suna dur dar ai gresit foarte tare cand ai ales drumul asta. Daca VREI cu adevarat si sunt sigura ca POTI trebuie sa accepti sa te internezi intr-o clinica. Probabil ca te gandesti ca in modul acesta vor afla si parintii si prietenii, dar gandeste-te ca daca vrei sa TRAIESTI trebuie sa faci pasul asta. Vorbeste cu prietenii si apoi cu parintii si vei gasi sprijin. Daca tu consideri ca ai tai nu te vor intelege si ajuta, du-te la un medic psiholog la un cabinet particular medicii ofera confidentialitate si nimeni nu iti va sti problema. Decat sa dai banii pe prafuri mai bine te-ai trata.
Stiu persoane care au avut astfel de probleme si singura modalitate de a se SALVA a fost tratarea intr-o clinica specializata si vointa lor foarte puternica de a REUSI.
E bine ca realizezi ca ai aeasta problema... dar ia masuri CORECTE SI NECESARE VINDECARII...
Iti doredc multa sana tate si putere de a ALEGE CORECT de data asta.
FORTA SI DETERMINARE. BAFTA
INVINGEREA consumului te va face cu adevarat sa te simti PUTERNICA
0
20-11-2008, ora 18:58
sabdea
Nu este medic/terapeut
sabdea
daca tot nu vrei sa te internezi undeva, la un spital, potzi sta si acasa dar numai in cazul in care iti doresti cu adevarat sa te lasi si ai ambitzia asta!stai cateva zile acasa, de obicei 3-4 zile sevrajul este foarte greu de suportat, dupa aceea va fi mai usor.ia'tzi cateva zile libere si stai acasa, cheama o prietena sau o persoana de incredere care sa stea cu tine, dar sa nu te lase sa pleci din casa sub nicio forma.ca odata ce iesi din casa te duci direct sa faci rost de marfa si nu rezolvi nimic.stai numai in apa calda ca astfel va diminua durerile de oase si eventual ia'tzi niste pastile de la farmacie de dormit.cu cat dormi mai mult cu atat mai bine!dar nu trebuie sa exagerezi...si primul pas pentru a te lasa, rupe orice legatura cu persoanele care iti fac rost de marfa, de preferat schimba'ti numarul de telefon!este foarte greu, dar cunosc multe persoane care s'au lasat singure fara un ajutor medical si asta datorita ambitzie lor de a iesi din lumea aia care nu te ajuta cu nimic, ci doar te nenoroceste!iti doresc mult succes si credintza!te astept cu un raspuns pozitiv!
0
20-11-2008, ora 19:06
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna scumpo!
Ti-am citit cu atentie subiectul tau, m-a acaparat pt k nu imi place cand aud de droguri si l-am citit. Am ramas surprinsa nu pt k tu esti consumatoare si dependenta de cel mai nenorocit drog ci pentru faptul k nu vrei sa te vindeci, n-ai curaj, nu ai vointa si te complaci in situatia in care esti desi daca ai facut primul pas si anume k ai intrat pe forum sa-ti spui necazul inseamna k tu realizezi in ce situatie disperata esti!
Tu spui k dak mai continui asa o sa ajungi nebuna cu acte in regula dat te-ai gandit k poate esti deja bolnava psihic din moment ce continui sa-ti nenorocesti viata in acest mod si constienta ca ti-o distrugi?
Cum crezi ca fara ajutorul celor dragi tie, vb de parintii tai, te vei vindeca? Cine crezi tu ca aici pe forum cineva iti va da o idee cu ce medicamente sa iei sau ce calmante k sa te linistesti cand esti in servraj?
Ce ai tu, draga mea, asa cum s-a spus si in mesajul de sus, se vindeca numai cu specialisti si dak vrei, poti, dar trebuie sa accepti faptul ca ai nevoie de acest ajutor. Numai asa te vor ajuta sa te vindeci si asta nu e o rusine, ti s-a intamplat, asta e, nu ai dat in cap la nimeni, a fost ghinionul tau si chinul vietii tale.
Eu zic sa stai de vb cu parintii tai, explica-le, fa-i sa te inteleaga, nu le va fi usor dar esti copilul lor si cu siguranta te vor ajuta.
Vezi ca aici pe forum, nu mai stiu unde, o domnisoara spunea k a fost dependenta de heroina si s-a lasat, avea nevoie sa vb cu cineva si s-a adresat aici pe forum. O sa-l caut si ti-l spun k sa il citesti si tu.
Imi pare rau, eu nu am ce sfaturi sa-ti dau referitor la ce ai cerut tu dar o rugaminte la tine as avea.
Nu da cu piciorul la viata, esti tanara, in loc sa stai si sa tragi pe nas, revino-ti, mergi la clinica si accepta ajutorul medicilor.
Viata e facuta sa o traim nu sa ne batem joc de ea, gandeste-te!
Stiu ce vei spune in sinea ta, k e usor sa dai sfaturi, k nu stiu ce, poate nu-ti convine de ce ti-am zis dar e pacat de tine !
Sper ca macar te vei mai gandi! Te pup si multa sanatate!
Alisia
0
20-11-2008, ora 23:13
sabdea
Nu este medic/terapeut
sabdea
Unii dintre cei kre mai scriu aici, pe forum nu intzeleg k degeaba ai familia langa tine dispusa sa te ajute, dar dak tu nu esti sigura pe tine k asta iti doresti cu adevarat sa te lasi, degeaba.totul trebuie sa inceapa de la tine.si crede'ma k stiu ce vorbesc, am stat mult langa persoane kre consuma heroina si am ajuns sa cunosc foarte bine aceasta problema!chiar dak reusesti sa stai kteva zile 'cumninte' si treci rintr'o cearta, o disputa cu cineva, mai ales cineva apropiat te vei duci imediat dupa doza.e un refugiu prin kre uitzi de probleme, nu stiu dak ma intzelegetzi ce vreau sa spun!de aceea am afirmat k familia nu te poate ajuta mereu, dar asta depinde foarte mult si de cel fel de parintzi ai, pot fi intzelegatori si sa'tzi ofere tot sprijinul lor, sau din contra sa te faca sa cazi si mai mult.eu nu prea sunt de acord cu metadoanele si celelalte pastile pe kre tzi le ofera k tratament in spital.trebuie sa fi constienta k si aceste pastile ofera dependentza si in unele kzuri potzi ajunge sa iesi din spital si sa te apuci iar de heroina si totodata si fi si dependent de metadoane.
Asa k asta e decizia ta...cel mai tratament este acela fara pastile si de a indura sevrajul pe propria ta putere, in kzul acesta, sevrajul va dura si mai putin dekt in kzul cel cu pastila.dupa cum am spus si mai sus cea mai buna metoda de a mai ameliora durerea este sa stai cat mai mult in apa fierbinte si de a dormi cat mai mult.
Eu sper din suflet sa fi una dintre putzinele persoane care se lasa DEFINITIV de acest viciu.si sa povestesti si altora kre se afla in situatzia ta, cum ai putut sa scapi si sa incepi o viatza normala!
0
25-11-2008, ora 14:29
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
Azi e a 7 (SAPTEA)zi de cind nu m-am mai drogat.Ma simt ff bine, sevrajul aproape ca a trecut, mai am unele frisoane, dar ma simt bine.Am fost si am vb cu niste specialisti la C.A.I.A pantelimon si m-au ajutat ff mult, sint super fericita ca pot sa ma trezesc dimineata si pot sa zimbesc.Pt prima data dupa 8 luni m-am fardat si chiar am iesit sa beau un suc la un bar.Mi-au dat de acolo(caia)o reteta pt tratament ambulatoriu acasa, in special somnifere, dc respectiv a considerat ca nu era cazul sa ma internez in spital, dar am avut pe cineva linga mine si asta m-a ajutat fff. mult.Am fost deja de 2 ori la consiliere psihologica si voi continua pt ca este foarte important.Momentan nu am nici un gind si nici o pofta sa trag, sint foarte fericita ca sint libera si sper sa ma mentin in abstinenta.Va multumesc tuturor pt sprijinul moral acordat si-mi cer scuze ca nu v-am raspuns mai devreme dar am dormit mult, ma intelegeti sper :D.
P.S. Am luat medicamente pt somn, nu medicamente care provoaca dependenta gen metadona, suboxonaTake care and stay clean
0
25-11-2008, ora 16:06
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna, in sfarsit auzii si eu pe ziua de azi o bucurie, ca nu stiu cum sa ma exprim, ce sa mai, sunt bucuroasa. Te felicit, draga mea si sa o tii tot asa.
Ai sa vezi cum o sa te schimbi si ce bine o sa te simti, o sa lasi deoparte perioada aceea neagra.
Inca o data te felicit si dak ai nevoie de cineva, noi suntem aici pt tine, prietenii nevazuti dar apropiati !
Te pup si iti doresc multa sanatate!
Si sa ne tii la curent, eu o sa urmaresc in fiecare zi comentariul tau !
Alisia
0
29-11-2008, ora 19:36
bebetzica
Nu este medic/terapeut
bebetzica
buna.cum te mai simti?daca nu ai renuntat de tot..te pot ajuta cu cateva detalii despre un centru f bun unde poti scapa ptr totdeauna de dependenta.astept raspuns de la tine
0
29-11-2008, ora 22:14
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
Buna,
Ma simt minunat, cum sa ma simt? Simt ca traiesc si asta a devenit drogul meu. Nu pot sa spun ca nu imi mai vine sa o iau razna dar din ce in ce mai putin, am aproape 2 saptamani de cand nu am mai luat nimic dar nimic am luat doar 3 zile la inceput niste somnifere, chiar si doctorul a ramas surprins, eu sunt doar fericita ca nu am intrat pe tratamente cu metadona sau suboxona, cred ca as fi preferat sa continui cu marfa decat sa iau din astea... Dar asta este alta poveste. Multumesc mult ca te interesezi, nu stiu despre ce clinica vorbesti dar eu acum sunt mai mult ca niciodata convinsa ca nu clinica conteaza, ci sa vrei cu adevarat, nu sunt doar cuvinte, asa e! Doar cu vointa reusesti pot sa te tina inchis 10 ani daca nu vrei cu adevarat tragi din prima zi de libertate... Sunt atatea exemple... Sper sa ma tina pofta asta de viata pe care o am acum si sper sa nu mai intru niciodata in asa ceva, se spune niciodata sa nu spui niciodata dar imi place prea mult senzatia pe care o simt acum, de libertate, pot sa fac ce vreau sa plec unde vreau fara sa ma gandesc ca peste cateva ore o sa-mi fie rau si trebuie sa trag... Poate ca ma repet si imi cer scuze, dar ma simt prea bine, mi am reluat relatiile cu prietenii pe care ii neglijasem, ies in fiecare zi nu stau in casa. Si e minunat. Sa traiesti. Sa simti. Ar trebui sa pretuiasca lumea lucrul asta mai mult. Poate ca nici eu nu as fi stiut asta daca nu as fi trecut prin ce am trecut. O sa va tin la curent oricum.
Va poop!
0
28-12-2008, ora 11:30
adybav65
Nu este medic/terapeut
adybav65
Buna, scriu pt.prima oara aici pe forum, intrebarea mea este daca cunoaste cineva un doctor bun cu care pot sa stau de vorba, subiect fiind fiul meu care in prezent face tratament acasa pt detox de metadoane lua 12 past.zilnic de la sf.stelian, acum e acasa dar a stat 4 zile la obregia e infiorator ce se intimpla acolo, nu vrea sa stea acolo, si iau dat niste med, acasa care le ia de vineri, as vrea sa stau de vorba cu un alt medic inafara de sp.obregia, cunoaste cineva?astept raspuns urgent
1
12-03-2009, ora 14:13
iulian const
Nu este medic/terapeut
iulian const
Pentru cei interesati de metoda ANR a doctorului Waismann din Israel : se face in Bucuresti incepand de luna trecuta! Dr. Weismann vine cam la 2 saptamani si aplica tratamentul la sediul FORAD. -*. Am sunat eu pentru a afla infos. Vreau sa o duc pe prietena mea acolo. Ea e dependenta de 10 ani de heroina. Costul tratamentului este de 5200 euro. Succes


(*modificat de administrator)
0
28-03-2009, ora 17:11
patratzick
Nu este medic/terapeut
patratzick
Pt cei interesati vreau sa va spun ca am un prieten foarte apropiat care a fost dependent de heroina. si-a efectuat detoxul la diferite spitale din bucuresti si ulterior a ajuns sa ia metadona. dupa mai multe astfel de incercari a ajuns la o comunitate terapeutica din prahova care se ocupa de consumatorii de orice substanta psihoactiva.din spusele lui la aceasta comunitate a fost primit ca intr-un mediu familiar, iar de serviciile oferite a fost foarte multumit.bineinteles ca pentru a te lasa de consum este nevoie in primul rand de foarte multa vointa.
0
10-04-2009, ora 13:52
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Pentru PATRATZICK: - FAC PARIU cu tine"patratzick" pe PCul meu ca nu-i dau 2 luni dupa ce iese de acolo si sare'n ele imediat! mai si eu le-am luat pe toate la rand incepand cu 2, 9ani inchisoare, Balaceanca (cand era), stat acasa cu ambitie, spit.9, sf.stelian, methadona(sintalgon), si nu odata am treacut prin toate astea si singura solutie care chiar m-a ajutat este cea de care zice mai sus "iulian const" -*




(*modificat de administrator)
1
01-10-2009, ora 23:05
mario1111
Nu este medic/terapeut
mario1111
Apucate de baut fata mea ca sigur te lasi de droguri nu glumesc !!!!!
0
13-10-2009, ora 17:17
Babitsa
Nu este medic/terapeut
Babitsa
Buna,
Ma bucur ca iti revii incet, incet.Si iubitul meu este dependent de heroina, se chinuie de 1 an de zile sa se lase, chiar a intrat in spital din cauza lor. Iar "mario1111" nu are cum sa se apuce de baut, da din una in alta, eu cred ca tu nici macar nu stii cum sunt raurile de la marfa, te poti lasa doar cu AMBITIE!!! Si sa iti doresti cu adevarat sa te lasi, daca nu...nu rezolvi cu nimic. Bautura nu are nici un rost in treaba asta, crede-ma. Ea daca are prietene apropiate, care stie de treaba asta, chiar si o persoana care o intelege si stie cum este sa iti fie rau, o poate ajuta sa treaca si peste raurile fizice dar si de depresie! Aia e cea mai nasoala! Spar din tot sufletul ca tu "sol85" sa te lasi, sa iti arate Dumnezeu calea cea buna, gandeste-te ca daca o tot lungesti nu vei avea o viata fericita. Sa fii puternica iti doresc, si sa ne scrii ca nu mai tragi deloc!
Multa sanatate.
0
16-10-2009, ora 13:41
deliric
Nu este medic/terapeut
deliric
Salutare tuturor!

Am sa trec direct la subiect nu unul placut...am inceput sa ma droghez in 2002 locuiam in titan cu anturajul de la bloc "hai domne luam si noi ceva, ne simtim bine, nu provoaca dependenta" nu prea imi dadeam eu seama care e treba pe atunci.Am incput sa gust din heroina si culmea direct la seringa era ok toti frate m-a spart, ce buna e marfa, nu pot sa cred ce bine m-a facut...fiind mai nou in treaba incercam sa ma port exact ca ei sa am aceeleasi gesturi sa gandesc ca ei..in fine au trecut 3 luni brusc totul m-i s-a parut schimbat ai mei divortasera, tata plecase in strainatate iar eu am ramas cu mama.
Pentru prima data am cunoscut raurile un pusti nu prea vesel de fire..putin mai dur nu ma vaitasem in viata mea indiferent de ce probleme aveam, am simtit o teama care mi-a disparut la prima bila pe care am vazut-o in fiola..totul era ca inainte..nu prea multe lucruri care ma bucurau nici excursiile nici cand o vedeam pe mama fericita, singurul lucru era marfa.
Au trecut 2 ani timp in care facusem pauza o luna cand am fost la tata in State...doamne ce m-am chinuit plecat fara pastile fara marfa..desgur imi formasem un caracter puternic acolo mai ales ca aveam tot ce imi doream lucru pe care eu nu-l mai simtisem pana atunci, nu cunosteam latura asta..toate gandurile impotriva ei si toata ambitia care cu timpul o pierdusem nu mai eram pustiul ala care spuneam la scoala "nu vreau ma, azi nu fumez si daca ma supar nici maine" si asa se intampla eram dependent de heroina lucru pe care mi-l spuneam eu dar tot odata ma incurajam "o sa fie bine".
Bineinteles plecat cu bani de buzunar nu mi-a venit decat singurul lucru in cap odata ajuns sa-mi iau si eu o bila consideram ca merit in prostia mea...cred ca as scrie o carte pe tema asta...au mai trecut 2 ani timp in care aflasera ai mei de situatie am fost internat cu acordul meu...nimic, am fost plecat la tara o vreme nimic, am fost iar la tata nimic, prin fiecare lucru care imi trecea prin cap unul era despre marfa despre gustul ei despre prietenii mei care ma bagasera in cacatul asta si pe care nu i-am judecat niciodata gresit, nu i-am criticat toate au fost cu voia mea...lasand la o parte toate astea despre care stiti si voi e de povestit o groaza nu stiu..e prima oara cand ma expun in public sa zic asa...exista cineva dintre voi care a gasit frana? o spun cam cu neincredere pentru ca nu cred..dar inca mai sper si va rog orice sfat orice propunere e binevenita...si poate de ce nu ne-am intalni la un suc..mai povestim o sa fie tare...
V-am pupat aveti grija de voi..muahhhhhh!!!
0
17-10-2009, ora 20:43
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Hmm..Sti ce e cel mai nasol? Faptul ca nimeni nu-ti poate oferii o solutie sigura la problema asta @deliric.
Un sfat i-ti pot da si eu...dar atat.
Singura solutie PENTRU A-TI SCOATE DIN CAP (dorinta, tot) Heroina sint Methadoanele (Sintalgonul) dar cum probabil stii, sint tot droguri, dau dependenta si mai mare, dar ti le da doctorii si nu trebuie sa te mai zbati pt. ele.
O alta solutie daca ai bani si vrei sa te lasi (dar chiar sa vrei nu doar asa de ochii lumii) este Accelerarea Neuronala-Dr. Waissman (5200E) care chiar da rezultate, dar partea nasoala e ca nu ti-o scoate din cap.
Mai e si Suboxona despre care nu stiu sa-ti spun mare lucru pt. ca nu am incercat-o dar din cate am vazut la altii...mai bine nu.
Astea sint posibilitatile.restul sant povesti.
AAAA si mai e una: Sa te lasi fara nimic, dar a dat rezultate cred ca la 1 din 10.000.Adevarul e ca sant cateva cazuri care s-au lasat fara nimic.

In momentul asta pe mine ma "doare" altceva : Se inchide LSM 4-Berceni si cica ne lasa pur si simplu in "aer" fara Methadona...Nasol daca te gandesti ca sintem 400 persoane care beneficiem de Methadona acolo si cu totii unde ne vom duce de pe data de 01.11.? UNDE? Cred ca va da-ti seama unde fara sa mai zic eu...E o situatie disperata pentru ca nici un alt centru nu ne primeste pt. ca au deja cate 2-300 persoane pe lista de asteptare.
Acum intreb si eu: Ce sa fac?
0
18-10-2009, ora 17:27
Babitsa
Nu este medic/terapeut
Babitsa
Draga "dan781", probabil ca nu va inchide centrul, vor doar sa va sperie si pentru a nu se mai face trafic cu heroina in acea institutie, vor pune camere de filmat, ca sa ii prinda pe "faptasi". Asta e parerea mea si a prietenului meu. Nu cred ca lasa pe drumuri atatia oameni cu problema asta, iar daca fac asta cred ca le este foarte bine intelesa treaba, o sa iasa urat ;). Cred ca stii la ce ma refer... Trebuie sa va ganditi toti la o solutie si poate cu putin curaj faceti greva, ca nu se poate chiar asa! Nici nu stiu, asta e un raspuns asa rapid, fara a ma gandii foarte mult. Sper din suflet sa gasiti o rezolvare.
0
21-10-2009, ora 16:20
ZeT
Nu este medic/terapeut
ZeT
"Conducerea Spitalului de Psihiatrie "Alexandru Obregia" a decis încetarea temporară a activităţii în Centrul de Sănătate Mintală, secţia toxicomani, începând din 1 noiembrie, la sesizarea Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate, din cauza unor nereguli în practica medicală. Pacienţii din evidenţa centrului vor fi scoşi treptat de pe tratament, pentru a preîntâmpina manifestările adverse sau, la cerere, vor fi reorientaţi spre alte servicii cu profil similar. "


Eu unul sincer nu stiu ce o sa faca oamenii astia ca sant dependenti de morfina aia care le era administrata.
Cel mai probalil o sa ajunga la puscarie unii alti batuti sau omorati.
Acesti oamenii nu au nici un dumnezeu cand vine vorba de procurat doza zilnica ar face orice numai sa aiba.
Statul ar trebuii sa aiba grija mare la acest factor de risc mai ales acum cu criza asta cand lumea ramane fara bani si da de fundul sacului tendinta este ca populatia sa tinda catre aceste "modalitati improprii de alinare".

Eu unul sincer nu beau, nu fumez, nu beau cafea, si o recomand la toata lumea aceasta "cura" sa ii spunem asa.
0
21-10-2009, ora 20:24
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Sigur sint alte interese la mijloc.Am inteles de la cel care a decis sa inchida spitalul ca se v-a redeschide peste 6luni (pana atunci Dumnezeu cu mila)) dar pe methdona lichida.Asta dupa ce au spus ca au stocuri foarte mari de Methadona(sintalgon).Numai ca pastilele se fabrica in Romania iar cea lichida in strainatate...acum cred ca v-ati dat seama unde sint interesele : /
Vina ca se face trafic cu pastile este tot a doctorilor care in loc sa ii puna sa inghita patilele acolo asa cum este regulamentul ei le dau in mana :/
Iar daca se face trafic cu altceva atunci politia ar trebuii sa-si faca datoria si sa-i aresteze pe respectivii pt. ca stiu care sint aceeia nu sa inchida centrul.
Sincer ii inteleg si pe ce-i care stau vis-a-vis de centru (printre care se afla si sora lui DAN VOICULESCU) ca incepand cu ora 07:30 si pana la 14:00 in fiecare zi lucratoare este un du-te vino, galagie, etc., dar de cand este centrul acolo nu a fost nici macar un caz in care cineva a fost agresat in vre un fel.Ei tot ce fac fac intre ei. As mai spune ca ar fi trebuit sa ne mute in alta parte, nu sa ne lase fara tratament, iar ca ne sint scazute pastilele treptat? Asta e o mare porcarie deoarece eu stiu ce rauri am avut de la 2 pastile iar perioada de scadere este foarte scurta...Sint multe de spus si nu vreau sa plictisesc pe nimeni.Un doctor (dar doctor nu "mascarici") ar sti mai bine ca ceea ce spun este adevarat.Avem si cate 7-8ani de tratament iar ei in 2 saptamani vor sa faca ceea ce nu au reusit alti SPECIALISTI in ani de zile...
Nu stiu nici daca este legal sa ne scada "fortat" sau obligatoriu tratamentul.
Au fost unii care au spus ca ei nu vor sa ne plateasca tratamentul din impozitul pe salariu sau asa ceva dar le reamintesc ca 80% dintre noi lucram si platim CAS ca toata lumea si pe deasupra tratamentul cu methadona nu costa mai mult de 8ron/luna de persoana.Ni l-am cumpara noi daca am avea de unde dar la farmacie nu se da nici pe baza de reteta :/ O persoana cu o masuta pt. a da niste pastile poate sta oriunde, nu-i trebuie vre o mare cladire :/
Asa ca ma astept LA TOT CE E MAI RAU: In toti acesti ani de cand urmam tratamentul, am reusit sa ne facem un rost in viata, sa ne angajam, ne-am facut familii si ne-am gasit un loc in societate (marea majoritate) dar acum ma gandesc ca mai sint 9 zile si se va alge PRAFUL DE TOOOOT.
Sint constient unde voi ajunge...
S-ar putea sa nu mai am "timp" nici pe forumul acesta sa mai scriu asa ca daca nu voi mai raspunde asa de des incepand cu data de 01.11. inseamna ca.tara in care traim si prostia in care ne invartim zi de zi m-a impins inapoi la "viata" de care am INCERCAT sa fug...
0
22-10-2009, ora 16:22
Babitsa
Nu este medic/terapeut
Babitsa
Eu zic sa nu reincepi din nou :(... e tris trist trist :( jur ca imi vine sa plang...
Uite..prietenul meu a facut tratament cu methadona si avea rauri ingrozitoare, mult mai mari decat la marfa.Acum sa apucat iar de marfa ca sa o lase...asa speram, spera si el, e ingrozitor de greu!
Spar din tot sufletul sa se rezolve toata treaba asta. Ma doare inima de toata treaba asta!Nici nu stiu ce sa zic...multa sanatate iti doresc "dan781", sa fii puternic si sa ai incredere in fortele tale proprii, stiu ca suna umpic ciudat, dar la treaba asta chiar trebuie.
ROMANIA O TARA DE CACAT!!!
Si se mai intreaba lumea dc mor atatia, dc atatea jafuri etc etc...
Sa ii ia dracu de idioti ;)
0
23-10-2009, ora 16:15
sabdea
Nu este medic/terapeut
sabdea
stiiti ce?voi singuri vati creat o lume numai a voastra din care NU VRETI sa iesiti, nu k nu puteti.sunt sigura k unii dintre voi ar putea sa se lase si fara pastile, dar asta presupune AMBITIE, indepartarea de prietenii buni, gasirea unui alt anturaj care sa fie dispusa sa va ajute, sa iesiti sa va distrati, nu stiu sa vedeti si cealalta lume normala.bineinteles k nu spun sa va distrati in primele zile in kre raurile sunt de multe ori, insuportabile...si de cate ori va lasati si va intalniti cu vreun om facut bine, nu veti rezista tentatie, mintea o ia razna si va cere marfa.e pacat pentru k tot tineretul se distreaza cu droguri.nu stiu unde se va ajunge cu tara asta si cum spunea cineva mai sus, se va ajunge sa te omoare pe strada pentru 100-200 de mii pentru o bila.credetima k imi este mila de oricare il vad k este rau si uneori prefer sa le dau kteva sute, chiar dak nu este bine, decat sa se duca sa fac talharii.
0
23-10-2009, ora 19:18
Babitsa
Nu este medic/terapeut
Babitsa
"sabdea", depinde decat timp trage ;), asta e o regula.Daca il pui pe unu care trage de ani de zile marfa intruna, nu are cum sa se lase asa simplu, cei care trag de putin timp da, se pot lasa cum zici tu si raurile nu sunt atat de mare, dar vezi tu, iti trbuie doar o data sa incerci sa vezi cum e si apoi se destrama tot...la inceput e distractia, apoi usor usor vezi ca nu le mai poti lasa! Dar si atunci e greu ;)
Si daca bila ar fii 100-200 de mii nimeni nu ar mai comenta nici un dependent de heroina, nu se va mai ajunge la talharii :)) crede-ma :)) ! Daca pana si un aurolac trage marfa ;) gandeste-te ce trebuie sa faca sa isi ia doza zilnica ;) si pe zii castiga 100 de mii...
E greu si cei care incep sa traga acum nu stie in ce se baga ;)
0
23-10-2009, ora 23:10
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Azi am fost la spital si au zis sa venim Marti pentru a ne da trimitere la Centrul din Sectorul de care apartinem.Pe mine m-a dat la SF.Stelian.E foarte bine ca nu ne-au lasat asa, dar culmea e ca eu am fugit de Sf.Stelian tocmai in Berceni dupa ca am stat 2ani la Sf.Stelian si am vazut ce e acolo.
La Sf.Stelian este directoare Hudita C. si te primeste numai cu spaga.Acum am inteles ca sant obligati sa ne primeasca dar dupa cateva zile sint 100%sigur ca vom ramane mai putin de 1/4 pentru ca daca nu-i dai spaga si aici nu ma refer la un pachet de cafea sau un cartus de tigari..ci de bani pusi in plic.Pe deasupra directoarea Hudita are si un centru particular si am un prieten care dupa ce i-a dat pana nu a mai putut, l-a chemat sa o mai platesca si in particular la cabinetul ei.Macar daca s-ar vedea ca acel baiat si-a revenit...dar va pot spune ca inghite cate 150-200 pastile odata (nu in fiecare zi dar de 2-3 ori pe saptamana) doza lui fiind de 46/zi si ii mai da si Serochel de e teleghidat toata ziua.
E foarte periculoasa directoarea (am inteles ca e buna prietena cu Abraham), dupa ce i-ti ia spaga o perioada, te da si afara pe diferite motive...
Asta e deocamdata situatia dar ma voi duce sa ma pun si pe lista de asteptare a altui centru si cand i-mi va veni randul ma voi muta acolo.
Eu nu sint tigan dar directoarea mai are si o oroare de romi pe care nu-i primeste sub nici o forma.
Ceea ce am scris aici va poate comfirma oricine a avut de aface cu centrul Sf.Stelian si chiar rog pe ce-i care pot confirma sa o faca aici.Multumesc
0
27-10-2009, ora 20:24
sabdea
Nu este medic/terapeut
sabdea
babitsa nu mam referit k o bila face 100-200 ci k ei si pentru o suta ar face talharie.se aduna o suta din partea aia o suta din cealalta se mai gaseste cu unu se mai combina cu ala.ma intelegi?...va spun sincer stati departe de ea si chiar dak aveti anturaj care se ocupa cu asa cva sa nu va lasati niciodata tentati de a incerca si voi.spuneti NU cu tarie.iar...dak si persoana de langa voi (iubitul/iubita) are aceasta problema :( atunci e mai rau!si ma refer la tot din orice punct de vedere.ganditiva de 2 ori inainte de a intra intrun anturaj de drogati!
{si sa stii k chiar am vazut recent un aurolac drogat (vai de el)cersea pe la gara; miam dat seama k era cu heroina pentru k avea pranula in mana.}
0
27-10-2009, ora 20:38
Babitsa
Nu este medic/terapeut
Babitsa
Aaaa acum am inteles..da si stiu ca se combina... vezi tu sabdea eu nu stiam ca iubitul meu se drogheaza, la inceput ma refer, dar crede-ma ca incerc sa il ajut, are ambitie, vad asta dar are prea putina. Iar referitor la anturaj, nu am incercat niciodata vre-un drog, si am stat printre drogati sa zic asa, dar am avut taria sa nu fac nimic, nu ma tenteaza sa incerc ma tenteaza sa ajut, sa inteleg si sa imi observ calitatile. Prin astfel de persoane imi dau seama ca sunt puternica si capabila sa vad si cealalta parte a lucrurilor, mai "adanc"sa zic asa.
of, e super greu!
0
27-10-2009, ora 20:42
Babitsa
Nu este medic/terapeut
Babitsa
-* daca vrea cineva sa imi zica ceva referitor la subiect! sau sa imi dea un sfat etc :)






(*modificat de administrator)
0
28-10-2009, ora 17:53
mario1111
Nu este medic/terapeut
mario1111
Salut, , bai baieti am si eu o problema... sunt in spania si nevastamea se drogheaza rau.. a ajuns la cate 5-6 bile pe zi si nu stiu ce sa ai fac.. poate ma ajutati si pe mine ca nici metadoane nu am de unde sa ai iau si nici altceva ..se drogheaza de aproape 6 ani dar a facut o pauza de aproape 1 an din 2007 pana in 2008 si de atunci trage incontinu nu o intereseaza de nimik.astept raspuns de la voi.
0
28-10-2009, ora 18:56
Babitsa
Nu este medic/terapeut
Babitsa
Pfuuu.cam greu, nici nu stiu ce sa zic.Eu imi certu iubitul ca trage 10 linii dar 5 6 bile :O ! Este foarte mult Din punctul meu de vedere nu stiu ce sa zic, amenint-o k te desparti de ea, ajut-o spiritual, altfel nu stiu cum ai putea.Pastile nu ai cum sa ii dai fara voia ei, adica daca ea nu isi doreste sa se lase. O sa ii oara rau mai tarziu, nici copii sanatosi nu veti putea avea :( imi pare rau pt tine mario1111... poate altcineva iti va da un alt sfat, mult mai bun ca al meu.
Sanatate multa :*
0
30-10-2009, ora 20:01
Aleahim
Nu este medic/terapeut
Aleahim
sal! va trebuie multaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rabdare si mult credinta daca vreti sa ajutati o persoana dependenta sau la inceput de, , drum, , mai ales cu heroina !!!!
frate vezi de unde vine pofta de heroina de la ce depresie !!
majoritatea celor care se drgheaza au la baza o depresie legata de diferite motive :financiare, sentimentale ceva sa rupt iar fuga in heroina pt ei e singura solutie !!!
iti trebuie multa rabdare cu ea si multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa credinta !
dovedit fizic si matematic ca un rau facut se intoarce imoptriva ta cu aceiasi forta !!!
pot vi blesteme, farmece si multe altele multa credinta si vei reusi cu atat mai mult cu cat tu o iubesti ca e nevasta ta !altfel nu stateai cu ea nu ?
DUMNEZEU sa te ajute pe tine si sa iti dea o rabdare de fier si pe ea sa scape diavolul care o urmareste !!
0
04-11-2009, ora 13:31
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
Sal,
Nu am citit tot ce s-a scris aici, nu am rabdare, nu stiu ce sa zic, vorbiti de ambitie si de vointa si chiar daca sunt sigura ca asta e singurul tratament, singurul remediu, tot atat de sigura sunt ca ambitia si vointa le pierzi in mom in care pui mana pe heroina. La mine asa a fost, nimic nu a dat rezultat, am momente in care simt ca o iubesc, pare o tampenie dar e asa, simt cum toata viata mea se rezuma la o seringa plina, e tragic, trist dar adevarat. Cel putin pt mine. Am trecut de zeci de ori prin sevraj, de cele mai multe ori fara nimic. Cu toate astea uite-ma, o perioada de abstinenta (nu mai cred in vindecare) in care dau din 5 in 5 min search pe google heroina semn ca doar asta am in cap, si asa e, visez cu ochii deschisi la urm bila in fiola cum zicea cineva. Sunt la pamant, nu vad cale de intoarcere iar singurul lucru care ma mai face sa-mi revin, chiar daca e falsa senzatia, e heroina. De ce sa astept ani pentru o clipa de fericire cand pot avea fericirea intr-o clipa?
Nu aruncati cu cuvinte grele, e doar ce simt acum, ca am ajuns pe la capatul unui drum cu sens unic. Va urez mai multa bafta decat am avut eu.
Adaugă un comentariu / răspuns
332 comentarii 12 ..... 11 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.