sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi

27-04-2009
esocida
Nu este medic/terapeut
esocida
salut! am 32 de ani si am plecat in Canada acum 2 ani, dupa o despartire in Romania. am ajuns aici mai multe evenimente s-au succedat si bune si mai putin bune. in acesti aproape doi ani si din lipsa de timp si datorita faptului ca nu am gasit o persoana potrivita nu am avut pe nimeni. bineneteles avand instinct sexual destul de dezvoltat m-am masturbat de 3-4 ori pe saptamana.cand acum 2 luni si jumatate am gasit o femeie minunata pe care o iubesc am avut o surpriza extrem de neplacuta pe care nu o credeam posibila :penisul nu avea aproape nici o reactie doar niste erectii anemice nu simteam ca inainte pulsul sangvin inundand penisul desi dorinta exista..am mers la doctorul de familie m-a diagnosticat cu o depresie usoara, stress si pt a rezolva problema mi-a dat viagra. am luat-o am erectie dar doar un numar pt al doilea nu e posibil chiar dupa o pauza de 1 ora. chiar si asa prietena ma tine in brate si imi spune ca ma iubeste dar eu simt ca o pierd un pic de fiecare data cand am esec. trebuie sa precizez ca as dori sa fiu mai des cu ea dar ea are un copil si implicit responsabilitati. ne vedem cam o data pe saptamana, sau o data la doua. ce optiuni as avea pt a remedia situatia?
3 comentarii
0
27-04-2009, ora 21:08
user42557
Nu este medic/terapeut
user42557
Tratezi usoara depresie!Poti incerca psihoterapie, acupunctura, reflexoterapie...
0
27-04-2009, ora 22:05
dear
Nu este medic/terapeut
dear
buna seara.daca prietena ta te iubeste asa cum spui atunci sigur o sa te inteleaga bineinteles vorbind cu ea despre problema ta.e normal sa fi frustrat in urma esecurile sexuale dar nu te gindi ca o pierzi o sa fi si mai stresat, ceea ce nu te ajuta cu nimic.incearca sa gindesti pozitiv cauta sa te faci inteles de catre ea si atunci sa vezi ca iti va fi mult mai usor sa treci peste problemele tale care sigur o sa fi in stare sa le rezolvi.bucura-te de clipele petrecute impreuna si asa spui ca sunt putine si daca tot dai pronosticuri macar spune-ti: o sa fie a mea, ma iubeste, vreau sa o satisfac, sunt capabil de asta..." numai bine si sa ne ti la curent mai ales ca esti asa departe de casa. noi romanii(imi permit sa vorbesc in numele poporului pt ca suntem cu greece woman doua ) o sa incercam sa te ajutam fie doar si cu citeva cuvinte.
0
27-04-2009, ora 22:18
esocida
Nu este medic/terapeut
esocida
multumesc pt sustinere voi veni negresit cu vesti, sper din suflet bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depresia la vârstnici
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  • Mituri despre masturbare
  •