Sunt disperat- de la os de peste la esofagita de reflux (dureri mari)

03-01-2014
stefan_andrei
Nu este medic/terapeut
stefan_andrei
Numele meu este Stefan, am 24 de ani si ma aflu in aceiasi situatie de aproximativ 2 ani si jumatate.
Sunt confuz si nu mai stiu ce sa cred. Acum doi ani si, am inghitit un os de peste, am fost la ORL unde sa facut extractia, si de atunci au inceput toate problemele mele. Durere in gat, greu suportabila, senzatia de nod in gat si foarte mult mucus.
Timp de aprope un an am facut foarte multe vizite la doctorul, diferite tratamente si investigatii: 3 endoscopii superioare, analize de sange si de saliva, investigatii pt tiroida.
Singura problema, din fericire, a fos Helicobacter pylori. Am inceput tratamentul pt acest diagnostic, l-am repetat si am repetat si testul pt Helicobacter pylori care de data aceasta a iesit din fericire negativ, dar din nefericire simptomele au ramas aceliasi, nimic nu disparuse. Am ales sa merg la Iasi la ORL. Acolo mi s-a spus ca nu sunt unde trebuia si am fost trimis la gastroenterologie. Alte investigatii, endoscopie abdominala, diagnostic esofagita de reflux. Timp de 6 luni de zile am facut tratament cu controloc de 40mg, am tinut si tin un regim foarte strict, dar la fel nici o schimbare.
Am fost din nou la doctor, de data acesta in suceva pt ca st student si imi este greu sa ajung la Iasi. Acum am o luna de zile de cand fac tratament cu Nexium de 40mg si din pacate la fel nu simt mari schimbari.
Va rog mult spuneti-mi ce credeti ca ar trebui sa fac, sunt disperat. Dupa atatea pastile si vizite la doctori ma simt ca la inceput. Nu am dormit toata noaptea.
Va multumesc si astept raspunsul dumnevoastra cu mare nerabdare.
8 comentarii
0
03-01-2014, ora 16:49
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
In situatia dumneavoastra ceea ce trebuie sa faceti este sa incercati sa ajungeti la cei mai experimentati medici gastroenterologi la care puteti avea acces si sa le urmati sfaturile. In paralel cu acest lucru, va recomand sa apelati si la un medic homeopat din orasul dumneavoastra. Un tratament naturist-homeopat ar putea sa va ajute foarte mult. Aceste tratamente au cel putin 3 mari avantaje: 1) nu au contraindicatii; 2 ) nu au efecte secundare si 3 ) pot fi folosite si acolo unde alte tratamente nu pot fi folosite din diferite motive, cum ar fi alte boli pe care le mai are persoana in cauza. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
03-01-2014, ora 20:48
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Stefanica ai suferit un mic soc post-traumatic, probabil de la acea interventie endoscopica ! Ti-a fost frica in timpul ei ? Durerile de gat si de cap sunt mici somatizari ale acelui soc psihic ! Mergi si la un psihatru pt o evaluare, poate iti va da un tratament usor pt relaxare si vei scapa de toate simptomele !

Succes !
0
04-01-2014, ora 07:19
stefan_andrei
Nu este medic/terapeut
stefan_andrei
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Adevarul e ca nici nu stiu ce sa mai cred.
Domnule Stevens, cu sinceritate va spun ca nu mi-a fost frica deloc. Sunt familiarizat, am facute doua endoscopii superioare(nazale) si una abdominala. In ultimii doi ani de zile am batut la multe usi dar din pacate rezultatele au intarziat sa apara, motiv pentru care sunt foarte stresat. Cert e ca durerea exista, e mare si nu vrea sa dispara. Aseara am fost la urgente, si din nou nu am aflat nimic concret, am primit o reteta cu parasinus, vibrocil, si bioparox.
Pe 24 incep examenele iar eu nu reusesc sa ma adun deloc.
Va multumes inca o data pentru raspunsuri.
Cu respect H.S
0
04-01-2014, ora 07:21
stefan_andrei
Nu este medic/terapeut
stefan_andrei
Va multumesc domnule doctor P. Muresan. O sa va urmez sfatul luni incerc sa ajung la Iasi.
Cu respect H.S
0
05-01-2014, ora 11:16
stefan_andrei
Nu este medic/terapeut
stefan_andrei
Am fost la urgente la ORL de doua ori in ultimile doua zile, raspunsul a fost simplu: nu ai nimic, esti doar stresat, fara nici o analiza, fara nimic. Si eu cum ar trebui sa imi explic faptul ca ma doare gatu de imi vine sa ma urc pe pereti, suflu un lichid albicios si foarte vascos pe nas, am un gat uscat si senzatia de puroi sau mucus in gat.
Dumneavoastra ce credeti? Sa fie o bola psihica, pentru ca eu nu simt deloc asta.
0
21-03-2016, ora 17:48
stefan_andrei
Nu este medic/terapeut
stefan_andrei
Dupa o lunga perioada in care am aplicat un regim alimentar strict pentu problemele gastrice, sunt fericit ca situatia s-a imbunatatit. Insa problemele de natura ORL inca nu s-au rezolvat. Acum mai bine de un an de zile m-am operat de deviatie de sept, dar in continuare am ramas cu acel mucus sacaitor si durere, dar cu o fregventa mai redusa. Sunt 3 zile de cand m-am operat de rinita si sper ca acesta sa fie Solutia pentru problema mea.
0
19-06-2016, ora 23:51
Gabi1982
Nu este medic/terapeut
Gabi1982
Si eu am cam aceeasi problema.Am fost diagnostica cu heliobacter pilory.Totul a inceput cu o urtocarie la care am simtit gatul inflamat.pe cort urticaria a trecut dar pe gat, ceafa si decolteu imi apar pete rosiatice tot timpul, si gatil il simt inflamat, uneori duare.am fost internata la infectioase, apoi la orl unde medicul mi_a spus ca am reflux si mi _a recomandat un alergoloc.dupa analize medicul alergoloc a spus ca sunt alergica si am heliobactet.mi _ s dat trament, fara antibiotoc si de o luna il iau.gatul e tot inflamat si uneori dureros.Unde sa mai merg, la ce medic.Sunt foarte speriata
0
06-09-2021, ora 15:08
stefan_andrei
Nu este medic/terapeut
stefan_andrei
Bună Gabi, ai reușit sa depășești problema de sănătate cu care te confruntai.

Multa sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici