Sunt foarte îngrijorata

09-04-2018
Mada95
Nu este medic/terapeut
Mada95
Buna ziua,
Apelez la dumneavoastra pentru ca sunt foarte îngrijorată. Mi-a întârziat ciclu menstrual 2 saptamani. Pe data de 8 martie am facut sex protejat, dar totusi nu a ejaculat in mine, ciclul mentrual trebuia sa imi vina in data de 25 martie, dar lipseste...Am făcut 2 teste de sarcina ambele ieșind negative. In aceasta perioada am fost găsită cu o infecție urinara sevara cu klepsiella pneumoniae si mi s-a rescris cuminol, urinal akut, flamexin si protectie pentru stomac controlpast, am luat tratamentul si astazi l-am terminat. Semne că ar fi însărcinată spun eu ca nu sunt, nu mi s-au mărit sânii deloc, sunt foarte moi si nu ma dor, dar ovarele ma dor extrem de tare, le simt inflamate, am si secretie vascoasa de culoare alb spre gălbui, iar usturimele in zona vulvei sunt groaznice.
Dumneavoastra ce credeti, sunt însărcinată?
4 comentarii
1
10-04-2018, ora 23:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu sunteti insarcinata.
Aveti o infectie genitala pe care trebuie sa o tratati la ginecolog.
La ginecolog faceti consultul clinic, test secretie si ecografie transvaginala sa vedeti motivele intarzierii menstruatiei.
Sanatate multa!
0
11-04-2018, ora 05:38
Mada95
Nu este medic/terapeut
Mada95
Abia acum am observat ca nu am fost atenta si am scris ca am facut sex protejat, sexul a fost neprotejat. O sa mai fac un test maine si ulterior o sa va dau de veste. O sa merg si la ginecolog, farmacista mi-a spus că există posibilitatea să am si chisturi, știind că am mai avut. Multa sanatate si multumesc de raspuns
1
11-04-2018, ora 14:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu multa placere.
Daca va gaseste cu chisturi, posibilitatea intarzierii menstruatiei provine de aici.
0
12-04-2018, ora 06:00
Mada95
Nu este medic/terapeut
Mada95
Update: am facut astazi încă un test si a iesit negativ. Întârzierea cm nu se datorează unei sarcini. O sa mai astept sa imi vina si ulterior voi merge la ginecolog. Sper sa apare in cel mai scurt timp pentru ca ovarele încă le simt inflamate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul