sunt gravida?

17-04-2010
gadina
Nu este medic/terapeut
gadina
Pe 15 martie am avut ultima menstruatie. folosesc ca metoda de contraceptie "calendarul" si prezervativul. pe 24 am avut contact sexual neprotejat pt ca eram in perioada nefertila. pe 25 dimineata am folosit prezrevativul.
pe 5 aprilie am avut iar contact sexual neprotejat pT k eram in ultimele 7 zile pana la menstruatie.
pe data de 11 aprilie au inceput durerile abdominale si de sani specifice menstruatiei dar fara sa am si ciclu menstrual.
pe 14 aprilie am mers la urgente pt k nu m-ai suportam durerile si mi s.a facut un control si o ecografie in graba si m-i s.a spus k as fi insarcinata sau as avea o sarcina extrauterina, nici el nu este singur si sa revin peste 2 saptamani la un alt control.
Am uitata sa mentionez k de pe data de 25 martie i.au doxiciclina la prescriptia medicului dermatolog pt o iritatie dermatologica. am luat 2 saptamani cate o capsula pe zi si in ultimele 2 saptamani pana se fac o luna cate o capsula la 2 zile.Am intrerupt tratamentul de 2 zile.
Fsatuiti-ma ce sa fac si cum sa procedez. Sunt speriata.Durerile nu m-ai sunt atat de frecvente.
Va rog sa ma ajuta-ti kci nu stiu cum sa procedez.
Multumesc.
4 comentarii
0
17-04-2010, ora 18:39
Diana01
Nu este medic/terapeut
Diana01
eu zic sa iei un test de sarcina.eu am avut menstratie pe 13 martie si acum nu mi'a mai venit.si testu mi'a aratat ca sunt insarcinata.am avut si eu dureri de sani si de burta ca si cum as avea menstruatie.medicul a zis ca este normal sa ai aceste dureri.
0
17-04-2010, ora 23:48
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un test de sarcina este foarte potrivit. Dar nu uitati nici de ecografie, deoarece testul de sarcina nu deosebeste intre o sarcina normala si una extrauterina. Apoi, daca testul iese negativ, ecografia poate ajuta la stabilirea unei alte cauze a acestor dureri si a intarzierii menstruatiei. Deci, indiferent ca testul de sarcina iese pozitiv sau negativ, ecografia trebuie facuta.
0
18-04-2010, ora 16:57
gadina
Nu este medic/terapeut
gadina
Cand sa merg sa fac ecografia pt a fi sigura k sunt sau nu insarcinata sau e o sarcina extrauterina?
Cand mi s-a facut controlul ginecologic, medicul a spus k poate sa fie si o peroblema la intestin si din cauza asta sa am dureri.
0
14-08-2012, ora 14:52
Destiny
Nu este medic/terapeut
Destiny
Buna ziua!
Pe 11 iulie am avut ultimul ciclu care s-a incheiat pe 15 iulie seara. In ultima zi de ciclu ( pe 15, dupa amiaza ) am avut doua raporturi sexuale complete neprotejate.
Luna asta, ciclul ar fi trebuit sa imi vina pe 11/12 august, dar inca nu a venit. Tin sa mentionez ca sunt foarte stresata, caldura ma deranjeaza, si am avut cistita, am tratat-o dar mi-a revenit si de data asta nu am mai luat medicamente.
De doua zile am niste dureri lejere ca si cum ar trebui sa imi vina. Am avut secretii vaginale albe pana acum cateva zile, si dimineata urina avrea un miros neplacut. In rest nu am nici un alt simptom. Oare sunt insarcinata?
Imi cer scuze daca am vorbit gresit din punct de vedere gramatical, dar locuiesc in strainatate de 13 ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •